Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda sisteminde oynasak nasıl olur

Muslera

Chedjou-Semih-Balta

Sabri-Melo-Selçuk-Olcan

Sneijder

Burak-Bruma​

Sabri ve Chedjou'yu temsili olarak yazdım

Hollanda sisteminde oynasak nasıl olur

Muslera

Chedjou-Semih-Balta

Sabri-Melo-Selçuk-Olcan

Sneijder

Burak-Bruma​

Sabri ve Chedjou'yu temsili olarak yazdım

Bruma ve olcanın yerini değiştir o zaman olur sabri ve ched yerine de slternatif lazım

Sent from my iPad using Tapatalk

Balta ile Semih e guveniyorlar :D

cop defans hatti yani, CL de gelen gidenden 4 yeriz her mac..

Avrupa'da Drogba'nın olmadığı maçlarda ileride ne kadar top tutabildik?Real maçında Drogba çıktıktan sonra Burak'a atılan her top geri döndü 6 tane yedik.Burak'la Mevlüt'le top tutamayız ŞL'de.Semih ve Balta Avrupa için yeterli demiyorum yanlış anlama bu arada.

ElXWkg.jpg

Besiktasa bak hele

Katiliyorum ama Burak ve Mevlütle SL de yüz göstermezler. Elimiz kolumuz bagli artik tercih yapmak lazim. Bence Chedi tutup yabanci bir ofans oyuncu alalim.

Avrupa'da Drogba'nın olmadığı maçlarda ileride ne kadar top tutabildik?Real maçında Drogba çıktıktan sonra Burak'a atılan her top geri döndü 6 tane yedik.Burak'la Mevlüt'le top tutamayız ŞL'de.Semih ve Balta Avrupa için yeterli demiyorum yanlış anlama bu arada.

Yanlis anlamayin, ama Olcan ve Mevlut onumuzdeki gunlerde resmi olarak aciklanir buyuk ihtimal, kimse daha forvet e takviye yapmaz, zaten Baskan da yabanci oyuncu dusunmeyin dedi, 1 tane dusunuyor diye aciklamisti, o hakki da gidip forvet den yana kullanmak hic akil verici degil, ha bende cok istiyorum cunku bende isterim cok iyi bir forvet, ama takimin genel yapisina bakmak lazim, bize forvet degil diger mevkilere adam lazim yabanci olarak (Mevlut ve Olcan i geldi sayarsak)

Almanya maç başlığı merde yaw tapatalkta görünmüyor..bi de alışageldik bilimkurgu-futbol başlığında da ses seda yok teravihe mi gittiniz lan ? :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Trabzon bile sattigi yabancilardan catir catir para kazanirken, biz Hajrovic gibilerden 8 10 milyon zarar edip, Amrabat Chedjou gibi 3 5 milyon edicek adamlari bile satamiyoruz. Insana koyuyor bu durum acikcasi.

guizada ispanyada penaltisiz 28 gol atti ... ben fransa ligini takip ediyorum, kazmanin önde gideni, inanilmaz yavas, adam eksiltemez, sprint cekemez, kafa hakimiyeti yok ... bir golcüde olmasi gerek hicbirsey yok. Semih sentürk tarzi futbolcu, ancak bos kaleye 6 pasdan gol atar. Tek avantaji yerli olmasi! tek golcüyle oynaycagimiz icin, umut yedek olarak zaten ilk kazmamiz yeterliydi, simdide nur topu gibi iki kazmamiz oldu. Bos transfer bence

Hahah iyi tespit bende sevmem ama mecburuz cenk tosun alicak hali yoktu bizimkilerin taraftar ne derse onu aliyolar ama umutun yerini kimse alamaz nefret ediyorum lutfen gitsin bu adam

Trabzon bile sattigi yabancilardan catir catir para kazanirken, biz Hajrovic gibilerden 8 10 milyon zarar edip, Amrabat Chedjou gibi 3 5 milyon edicek adamlari bile satamiyoruz. Insana koyuyor bu durum acikcasi.

Biz neden oyuncu satamıyoruz anlayamıyorum.

trabzon vargasa teklif goturmus 4 milyon euro vermisler .galiba vargas t.s ye geliyor

kaynak: rai.it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt