- 16 Haziran 2010
- 204.501
- 156.691
- 6.838
bence denemek lazım Amrabatın tutulacağı konuşuluyor ona yol versek bunu alabiliriz
Bilemiyorum vallah, once hoca , sponsor, su yerli oyuncular alinsin da en sona yabanci oyuncu isi kalir zaten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence denemek lazım Amrabatın tutulacağı konuşuluyor ona yol versek bunu alabiliriz
Asaletin Yeter @asaletinyeter_ 12 dk.
Kardeşim Löwü aldık bir an evvel gelsin diye mi bu tweetler? @emirsarigul
Emir Sarıgül @emirsarigul 6 dk.
@asaletinyeter_ Türk milleti olarak istemdışı hep güçsüz olan takımı tutarız. Hepsi bu...
Yabancı gelecekse özel biri olacaktı. Lucescu, Tuchel olmadı. Başka yok vallahi. Mustafa Denizli'yi getir ve keyfine bak.
Mevlüt de gelecek heralde ama Mevlütü fazla izleyen biri değilim izlemediğim adamı alıyorlar diye yönetime bişey demek istemiyorum Milli takımdan takip ettiğim kadarıyla Burak'dan çok fazla artısı yok , savruk bir oyuncu gibi geldi bana bize daha üst düzey bir oyuncu lazım değil mi?
bunlar hangi ara geliyor arkadaş bu kim , ne iş yapar
Burak kadar gol pozisyonuna giremez; ama Burak'tan daha iyi bir bitiricidir, daha fazla gol atma olasılıgı cok yüksek. Ayrıca Burak'ın hicbir zaman yapamadıgı kanatları oynatma, duvar olma al-ver yapma olayını yapar böylelikle bu sene hic verim alamadıgımız kanatları daha verimli kullanabiliriz. Ama tek forvet Burak veya Mevlüt olmasındansa, cift forvet Burak-Mevlüt cok daha faydalı olur gibi geliyor, o zaman da Sneijder kanada kayar ya da orta sahada Melo-Selcuk ikilisinden birinin kesilmesi gerekir ki orta saha cok yumusak kalır. Rakibe göre tek forvet Burak ya da tek forvet Mevlüt oynarız gibi.
bunlar hangi ara geliyor arkadaş bu kim , ne iş yapar
Burak Mevlüt'e pas atmaz![]()
Mevlüt de gelecek heralde ama Mevlütü fazla izleyen biri değilim izlemediğim adamı alıyorlar diye yönetime bişey demek istemiyorum Milli takımdan takip ettiğim kadarıyla Burak'dan çok fazla artısı yok , savruk bir oyuncu gibi geldi bana bize daha üst düzey bir oyuncu lazım değil mi?
Yabancı alsak;
1 Çift forvet + Sneijder
2 Burak-Sneijder kanat ve 4-3-3
3 Burak yedek
3 ihtimal de olmaz vallahi. Mecburen yerli forvet alacağız. Burak'tan sonra en iyi yerli Mevlüt.
Chedjou yerine kaliteli bir stoper ve hücumda her tarafta oynayabilen bir yıldız isim şart yabancı olarak. 7 yabancı hakkımız dolmuş oluyor böylece. Forvet ve sağ beke yabancı alamadığımız için 7 yabancı ideal.
Olcan adın büyük transfer anlayamadınız daha ama ardanın bizdeki halinden bariz iyi adam