Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Eski gsc haxball turnuvaları neden düzenlenmiyor arkadaslar ? Yaz ayındayız katılım olur bence gayet zevkli oluyordu, moderasyon ilgilenirse seviniriz. Yazacak yer bulamadım k.bakmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski gsc haxball turnuvaları neden düzenlenmiyor arkadaslar ? Yaz ayındayız katılım olur bence gayet zevkli oluyordu, moderasyon ilgilenirse seviniriz. Yazacak yer bulamadım k.bakmayın
arkadaslarin kulagini cekeyim ogulcan kardesim
@Emrah Yıldırım
@Mehmet Çelik
@Serkan Şakrak
ogulcana bakin cocuklar
iyi geceler
Eurosport , Sneijder'in sözleşmesinde ''15 Mn €'ya serbest kalır'' maddesi olduğunu iddia etmiş biraz önce girdiği haberde.
Transfer hedeflerimiz olarak da ;
Gökhan İnler , Gökhan Töre , Tarık Çamdal , Eder Alvarez Balanta , Mattheus Dória , Hakan Çalhanoğlu , Mevlüt Erdinç gösterilmiş.
Fenerbahçe'nin hedefleri ise şöyle Eurosport'a göre ;
Gökhan İnler , Erkan Zengin , Mevlüt Erdinç , Jimmy Durmaz , Gökhan Töre , Tarık Çamdal , Bernard, Kevin Kampl
, Joel Campbell
ve Darren Bent.
Taraflı oldukları bu kadar mı belli edilir yahu ?![]()
Fenerbahçe ve Bernard , Kampl , Campbell isimleri yanyana yok daha neler ...
Takım Avrupa'da bile oynayamayacak kaldı ki Bernard falan ha , güldürüyorlar valla iyi güldürüyorlar ama 17 temmuzda daha iyi güleceğiz renktaşlarım.![]()
Ben yatayım. Kalktığımda, Mevlüt bildirilmiş olsun. Rica ediyorum.
umuttan kurtulmak için mevlütü istiyoruzda ya yönetim yabancı kaliteli forvet düşünmüyorda burak umut mevlüt forvet hattı düşünüyorsa ? o zaman işte bilmem ne yoluna gideriz![]()
Bize siyahi forvet lazım canlarım
yuh be saat 9 oldu millet hala ingiltere kraliçesi