Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma Amrabata göre cok daha iyi. Dar alanda Amrabata göre cok daha etkili. Brumanin bitiriciliği dahi cok daha iyi.

Bruma 19 yasinda. Kanat oyunculari genelde diğer bölgelere göre daha gec olgunlasirlar.

Bencede Bruma inanilmaz yetenekli ama bitiriciligini daha göremedim acikcasi. Henüz 19 yasinda olmasi bitiriciligini gelistirmesi acisindan cok iyi. Gelistirir de caliskan futbolcu. Ama ligimizde is yaparmi bilmiyorum. Dedigin gibi böyle futbolculara bos alan lazim oda bizim ligimizde yok.

Bize benchten gelerek cift haneli rakamlara ulasacak bir forvet gerek. Mevlüt bunu yapabilir mi, bilmiyorum.

Bu arada Menezi hic bir zaman begenmedim. Devamlilik sorunu olan bir oyuncu olarak gördüm. Gecen gün, Leonardonun aciklamalarini okudum. Oda istikrarsiz olduğundan bahsediyordu ama olgunlastiğini söylüyordu. Milanda dahi en fazla rotasyon oyuncusu olur. Menez gibi oyunculardan rotasyonda katki beklenir. Asla sistemi üzerine kuracağiniz oyunculardan olmaz.

Olcandan sonra en fazla istediğim yerli oyuncu Tolgay. Ortasahada bize cok sey katar. Selcuk ve Meloyu zorlayacak bir oyuncumuz bile yok. 23 yasinda. Güzel bir yatirim olur. Tarik İshak falan savunmasi cok kötü olan oyuncular.

İshak falan uğraşmaya gerek yok ishak salih dursun vol 2 olur sağda sabri solda telles oynasın daha iyi

James Rodriguez takımdan ayrılmak istiyormuş,en ciddi taliplisi Real Madrid'miş.Monaco da Sneijder'i istiyormuş.

Galatasaray'ın transferini bitirme aşamasında olduğu Olcan Adın, İstanbul'a geldi.

Kuafor özcan tekcan ‏@ozcantekcan 1 sa.

Olcan adın gs 'a imza öncesi tıraşını oldu hayırlı olsun kardeşim

Brcg-hMIQAARch7.jpg

Kanatlarda kullanmak zorunda oldugumuz oyunculari düsünürsek (Emre, Aydin, Sneijder, hatta Selcuk), Olcan transferi gercekten cuk oturdu.

Performansi zaten senelerdir belli bir seviyedeydi Olcan´in. Her takimda faydaliydi. Bize de mücadele, gol ve asist anlaminda cok faydali olacak.

Semih, Selcuk, Hamit, Burak gibi isimlerden de daha fazla verim alabilirsek bu sene, hersey yoluna girer diye düsünüyorum.

Benim Bruma´dan cok farkli beklentilerim var bu sene. Vites arttirmali. Cok önemli silah olabilir. Bitiriciligi büyük sorundu. Onun disinda zaten memnunduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt