Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada 4-3-3 kadrolar kurmaya başlayabiliriz. Bizimkiler Şıno'yu satacak gibi görünüyor.

sneijderi satmayın embesiller yeter ya böyle basiretsiz açıklamaları yapan şükrü ergüne uyuz oluyorum adam bizi bitirdi,konuşma ya valla konuşma sneijder gitsin bak neler oluyor parasıını bulan herkes satılırmış

Ishak da alinsin bari, solbeke yedek lazim..

Şu transfer döneminde şükrü ergün istifa ederse mükemmel olur. Adam itici ötesi bir şey. Her açıklaması zarar veriyor kulübe.

..................Muslera.....

..Hamit....Semih...Balta....İshak......

.........Melo.....Selcuk......

..Olcan......Sneijder......Bruma....

.................Doumbia.........

Umu Bulut kalmalidir bu arada, hic sorun cikartmaz, caliskan, ve tam bir firsatci, az gol atiyor belki ama attigi goller onemli goller genelde, rotasyon icin gerekli, zaten ben yabanci santrafor gelecegini hic zannetmiyorum..

Burak tek forvet oynarsa kesinlikle yabanci kanat sart. Brumanin ne halde oldugunu kimse bilmiyor. Amrabat olabilir.

löw gelmesin moyes gelmesin denizliyi başkan istemiyor. klinsman gelecek o zaman

Doğum tarihi:30 Tem 1964

Doğduğu il:Göppingen
40.png

Uyruk:
40.png
Almanya

Antrenör olarak ø görev süresi:1,90 Yıl

Antrenör olarak başarı oranı:59,7 % Galibiyet

19,4 % Berabere

20,9 % Yenilgiler

Antrenör lisansı:Futbol öğretmeni

klinsmann değerlendirmesi . adamın klup olarak calıstırdgı tek takım b.munıch o da bır senden az . başkan kumar oynuyor

Semih, Koray ve Balta ligi belki idare eder ama şampiyonlar ligi için güven vermiyorlar.Semih'in geçen sezon ligdeki performansı bile düşündürücü.Bana göre Semih ve Koray arasında rekabet yaratıp yanlarına yabancı stoper almalıyız.Telles'e alternatif bulup stoper yerine beklerde yerli kullanabiliriz.

Amrabat bizde İspanyada bulduğu bos alanlari asla bulamaz. Dar alanda Amrabat bal yapamayan ari. Ne bitiriciliği var, nede yeterli yaraticiliği. Bize bu 2 konuda büyük katki yapacak bir kanat forvet lazim. Brumada benchten gelerek ciddi süreler alabilir. Amrabatin satilmasini istiyorum, Onun kalmasi Amrabatinda Brumanin da aldiklari süreyi azaltir.

Amrabat bizde İspanyada bulduğu bos alanlari asla bulamaz. Dar alanda Amrabat bal yapamayan ari. Ne bitiriciliği var, nede yeterli yaraticiliği. Bize bu 2 konuda büyük katki yapacak bir kanat forvet lazim. Brumada benchten gelerek ciddi süreler alabilir. Amrabatin satilmasini istiyorum, Onun kalmasi Amrabatinda Brumanin da aldiklari süreyi azaltir.

Bruma'da ayni oyuncu tarzi degilmi?

bu Trt ne kadar kalitesiz yayın yapıyor

sabah izleyeyim dedim, bugün Kosta Rika-Yunanistan maçı oynanacak yarın Fransa-Nijerya maçı oynanacak falan yazıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt