Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay bence çapsızın teki hiç müdahalede bulunmadı koca sezon

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir gün bana galatasaray gelecek vaadeden bir sol bek bulacak ama bir türlü teknik direktör tayin edemeyecek deseler totomla gülerdim

Kimseyi beğenmiyoruz ki, Van Gaal da boşta olsa istemeyenler çıkacaktı, Guardiola falan da.

Gerçekten zor Türkiye'de bu oyuncularla, bu yabancı sınırıyla, bu sistemle, bu federasyonla... başarılı olmak. Şans faktörü de çok önemli tabi.

Kimseyi beğenmiyoruz ki, Van Gaal da boşta olsa istemeyenler çıkacaktı, Guardiola falan da.

Gerçekten zor Türkiye'de bu oyuncularla, bu yabancı sınırıyla, bu sistemle, bu federasyonla... başarılı olmak. Şans faktörü de çok önemli tabi.

Birkaç sezon önce van gaal ismi geçerken aman allah korusun diyenler çoğunluktaydı :)

Artı taraftarı ile.;)

Yonetim cigir acti. Hep transferlerin kampa yetismesini isterdik. İlk defa hocanin kampa yetismesini istiyoruz :asd:

Moyes bizde is yapar Man-U cok ayri bi dunya hele Sir gittikten sonra orda basari kazanmak her yigidin harci degildi ama bize uyar Moyes.Yine de ilk tercihim Juande Ramos olur.

Ya anlamadigim bir sey var, hadi Yönetim yirttin sag olsun Mancini adamlik yapti, adamlik bile degil, hic bir türk bunu yapmazdi, parasina hayir deyip gitti. Onun bütünü bile degil ile Tuchel i alcaktin...

Moyes ne ya? Tugay'dan TD filan olmaz. Saha kenarında hiç bir etkinliği yok.

"Moyes ne ya?" diyebilmen ilginç.. Everton hiç mi takip edilmiyor anlamıyorum ki? Tugay'ı TD olsun diye söylemiyorum takımın içinde bulunması gereken bi adam, ondan takıma müdahale etmesini beklemek yanlış zaten.

Moyes bizde is yapar Man-U cok ayri bi dunya hele Sir gittikten sonra orda basari kazanmak her yigidin harci degildi ama bize uyar Moyes.Yine de ilk tercihim Juande Ramos olur.

Niye ayri bir dünya, Mancini Manchester City ile yapti, burda adama b.k salladilar, Manchester United i rezil eden adami asmalari onlarin mantigina göre dogal haklari dir ozaman

Moyes olacak gibi duruyor da şu Kewell olayını bir şekilde duyurmak gerek, varsa böyle bir ihtimal, çok iyi olur bence.

Moyes united a gitmeseydi kesin herkes can atardi simdi dunyanin en kotu td oldu böyle bir taraftarımiz var gerisini siz dusunun

Belçika 3-4 tane atabilirdi, çok gol pozisyonu buluyor. ABD'nin bisey yaptigi yok, 10 kisi arkada bekleyip kontra yapiyorlar, 0 pres. Neden Klinsman'i bu kadar övüyorsunuz, anlamis degilim.

Niye ayri bir dünya, Mancini Manchester City ile yapti, burda adama b.k salladilar, Manchester United i rezil eden adami asmalari onlarin mantigina göre dogal haklari dir ozaman

Niye mi ayri bi dunya?27 sene ayni teknik direktorle calisan takim var mi bu seviyede?Bu sene Man-U kim gelse basarili olamazdi bence ortasahasi,defansi,kanatlari yani takimin komplesi berbatti onlari iyi gosteren Sir'in sistemiydi..Moyes icin Everton kariyerine bakcaksin.

Niye mi ayri bi dunya?27 sene ayni teknik direktorle calisan takim var mi bu seviyede?Bu sene Man-U kim gelse basarili olamazdi bence ortasahasi,defansi,kanatlari yani takimin komplesi berbatti onlari iyi gosteren Sir'in sistemiydi..Moyes icin Everton kariyerine bakcaksin.

Demek istedigim, hadi ikinci olursun, ücüncü olursun anlarim da yedinci olmak rezillik den baska bir olay degildir. Everton dan gitti, Everton kita yükseltti... daha offansiv futbol oynuyor

Moyes united a gitmeseydi kesin herkes can atardi simdi dunyanin en kotu td oldu böyle bir taraftarımiz var gerisini siz dusunun

hayatta istemezdim, bunun kadar rezil bir derbi istatikli adam yoktur dünyada son 15 macta mi ne, liverpool a karsi (düsün o yillarin rezil liverpoolu) ancak iki mac kazanmis

Tuchel'e çok iyi diyebilen Moyes'e laf atabilen ilginç kafalar var hakikaten. Neyin gazıyla söyleniyor böyle şeyler anlamıyorum.

Tuchel in bari gelecek icin umut veren bi kac yetenegi var, Moyes ise Everton vs her büyük maclarda evinde olsun hep rezil olmustur, burda sen bir sezon hic bi derbi dogru dürüz kazanma, seni bicaklarlar...

Kewell yardimci td deniliyir

Ya beyler yardimci td hem inglisce hemde türkce bilmeli

* LG G2 Tapatalk *

Demek istedigim, hadi ikinci olursun, ücüncü olursun anlarim da yedinci olmak rezillik den baska bir olay degildir. Everton dan gitti, Everton kita yükseltti... daha offansiv futbol oynuyor

Ingiltere de oyle olmuyor ama pek biliyorsun cok guclu takimlar var.Dedigim gibi Sir'den sonra kim gelse ayni tarz bi cokus yasicakti Man-U bundan eminim ha 7. olmazdi 6. olurdu baskasi ama cokus kacinilmazdi.Moyes Man-u'ya ufak gelmis olabilir ama bize gelmez uygun olur hele Tuchel gibi sacmasapan adamlar icin taraftar gozyasi dokerken.Ha dedigim gibi benim ilk tercihim Juande Ramos.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt