Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel in bari gelecek icin umut veren bi kac yetenegi var, Moyes ise Everton vs her büyük maclarda evinde olsun hep rezil olmustur, burda sen bir sezon hic bi derbi dogru dürüz kazanma, seni bicaklarlar...

Tuchel kendi liginde iyi olabilir ama Galatasaray'ı yönetebilcek tecrübede değil, yabancı kuralıyla bile başedemez burda ki bizim ligimizde Almanya'daki gibi takım yönettirmezler adama Skibbe gibi olma ihtimali yüksekti bence.

Demek istedigim, hadi ikinci olursun, ücüncü olursun anlarim da yedinci olmak rezillik den baska bir olay degildir. Everton dan gitti, Everton kita yükseltti... daha offansiv futbol oynuyor

Ofansif oynatmak çıta yükseltmek değildir hacı. Hiçbir şey bilmeyen biri bile gidin ileri gelmeyin loo diyince çıta yükseltmiş olmuyor veya real'den 6 yiyince çıtan yükselmiş olmuyor. Sadece insanların gözüne daha hoş gelen futbol oynamış oluyorsun.

Tuchel kendi liginde iyi olabilir ama Galatasaray'ı yönetebilcek tecrübede değil, yabancı kuralıyla bile başedemez burda ki bizim ligimizde Almanya'daki gibi takım yönettirmezler adama Skibbe gibi olma ihtimali yüksekti bence.

Tuchel genc ve dinamik birisi üstellik ac, ve cok fena analiz ediyor, bizim ligi iki üc ayda hemen cözerdi, buna cidden diyorum. Cok büyük TD olacak, öyle yalandan el kol hareketi yapmayan cins degil, hani gözleri ile taktik degistiren cins den degil. Tek sorunu bana göre belki oyuncular in ona karsi ilk basta cins davranmasi, ama onu da hallederdik yönetim ile...

Ofansif oynatmak çıta yükseltmek değildir hacı. Hiçbir şey bilmeyen biri bile gidin ileri gelmeyin loo diyince çıta yükseltmiş olmuyor veya real'den 6 yiyince çıtan yükselmiş olmuyor. Sadece insanların gözüne daha hoş gelen futbol oynamış oluyorsun.

Everton bu sene 5 ci oldu. Gecen sezon ise 6ci. bak yükseldiler.

Ingiltere de oyle olmuyor ama pek biliyorsun cok guclu takimlar var.Dedigim gibi Sir'den sonra kim gelse ayni tarz bi cokus yasicakti Man-U bundan eminim ha 7. olmazdi 6. olurdu baskasi ama cokus kacinilmazdi.Moyes Man-u'ya ufak gelmis olabilir ama bize gelmez uygun olur hele Tuchel gibi sacmasapan adamlar icin taraftar gozyasi dokerken.Ha dedigim gibi benim ilk tercihim Juande Ramos.

nasil ufak gelmez, derbi istatikleri var adamin, felaket

Moyes Manchester de de bu kutsal ise devamlik getirdi, Top 9 hitap edilen takimlara karsi ancak evinde Arsenal e karsi yendiler. 13 macta tek arsenal...

Bu belcikadaki origi nerde oynuyor ya. Tam aradigimiz adam.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Bu dünya kupasindan sonra en az 10 isterler heralde . ;(

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

"Moyes ne ya?" diyebilmen ilginç.. Everton hiç mi takip edilmiyor anlamıyorum ki? Tugay'ı TD olsun diye söylemiyorum takımın içinde bulunması gereken bi adam, ondan takıma müdahale etmesini beklemek yanlış zaten.

Everton filan hikaye Türkiye'ye gelecek TD disiplinli sert ve takımı ateşleyecek tipten olmalı. Hele bu yabancı sınırı varken. Light TD iş yapamaz.

Man Utd nin siralamasini bir yana birakirsak, Moyes'in en çok elestirilen yönleri oynattigi futbol ve varyasyon eksikligi (kanata pas -> orta) ve 44 maçta çikardigi 44 degisik kadro, bunlar insani tedirgin ediyor. Baska teknik direktör Ferguson'dan sonra ve bu kadroyla basarili olurmuydu, o ayri konu, ama herkes bu hatalari yapmazdi.

Mancini Moyes'ten iyi valla.

Yine iyi tarzı var diye kazık yemeyelim.

Denizli gelsin..

Yahu inşallah şu Moyes falan gelmez. Gece gece yine aklıma geldi deli oldum. Motivasyondan anlamaz disiplini iyi değil . Ne diye yönetim gidip çapsız adamlarla görüşür anlama ki. Madem Moyes'i alacan neden Mancini'yi (ki hiç sevmem) gonderirsin.

Olcan'ı nasılsa aldık geri kalan para ile Origi'yi alsınlar.Müthiş bir topçu.

Siem de Jong resmen Newcastle United da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt