Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taniyan cikarsa helal olsun dicem biyikli kim sizce
Buyurun Büyük Denizli'nin çalıştırdığı takımlar
Kocaelispor (en iyi elde ettiği derece lig 5.liği oldu)
Fenerbahçe (Şaibeli bir şampiyonluk kazandı ve CL'de 0 çekti sonrasında kovuldu)
Vestel Manisaspor (bankasya'da yer alan takımı büyük bir bütçe ile STSL'ye çıkarmaya çalıştı ama ancak 4. yapabildi ve kovuldu)
Beşiktaş (Ertuğrul Sağlam'ın yerine geldi. Geldiğinde namağlup bir takım vardı o sezon şampiyon yaptı ertesi sene 4. yaptı ve kovuldu)
Çaykur Rizespor (Bankasya'dan STSL'ye çıkardı. Ertesi sene anlaşamadılar ve bıraktı)
Alemannia Aachen ( küme düşürdü)
PAS FC (İran liginde 2.lik elde etti)
Persepolis FC (İlk çalıştırdığında İran liginde 3.lük elde etti, ikinci defa takımın başına geçtiğinde 12. yaptı ve kovuldu)
Hazar Lenkeran (en son Azerbaycan'a gitti henüz bir başarısı yok)
Taniyan cikarsa helal olsun dicem biyikli kim sizce
biri Bayram Tutumlu da bıyıklı Mecnun Odyakmaz mı emin olamadım
Türk insanının cahilliğinden kaynaklanan videolar üzerinden Denizli'ye çakmaya çalışmayın boşuna..
Elbette onun da bazı hataları oldu ama kimin kariyerinde hata yok ki Terim'den sonra en başarılı Türk t.d olduğunu görmemek için saf olmak gerekir..
Bayram dogruda digeri cok efsane biri yabanci aktor
Kisa vaadede birseyler yapar güvenmek lazim
Banderas
İşte sıkıntı orada renktaş ben bu adama kısa vadede dahi güvenmiyorum...
13-14 yasindayken bizim İnter forumunda bir duyumcu vardi. Her söylediği yüzde 90 cikiyordu. Cogu transferi 4-5 ay önce biliyorduk. Biz ona bile inanirken acaba mi diyorduk. O dönemlerde bizim basin Eto'olari Shevchenkolari getiriyordu. Bizi kimsenin reddetiğini vs inanmiyorum. Birileri bir isim ortaya atiyor, sonra olmadi diye haber yapiyorlar. Gecen yaz, Galatasaraya yakin denilen bir spor gazetesi 10-15 günde Burak Yilmazi önce Fiorentinaya satti, sonra Chealseye satti, sonrada CSKAya satti. Bu yüzünde basinda yazan her habere inanipta yönetime sallamak doğru degil.
Kariyerde bence hic önemli degil. Benim icin TDnin felsefesinin ve oyun planinin bizim lige uygun olup olmamasi cok daha önemli. Zico Turkiyede basarili oldu, buna karsin Del Bosque, Rijkaard ve Mancini gibi isimler basarisiz oldu. Önde basma, biraz yüksek tempo, biraz disiplinli bir takim, biraz hucumsal varyasyonlar, rahat skor ürettikce, zaten bizim ligde rahat sampiyon olursun. Clde savunmanla ilerlersin zaten. Clde direk hedefi yüksek tutmak yerine, yavas yavas üzerine koymayi hedeflemek daha mantikli. Denizli acik oynatiyor, Terim gibi. Clde acik oynayarak uzun vadede basari zor. Terimde ilk defa gruptan 3.geldiğinde cikti. Bunu da unutmamak gerek.
Hakan calhanoglu onur kivrak olcan adin tarik camdal omer toprak gokhan inler serdar tasci gokhan tore tolga cigerci alinabilcek yerliler. Sanirim mali gucumuz ancak iki kisi almaya yeter . Olcani aldik zaten. Tarik ve serdar tasci alinirsa en mantiklisi olur . Omer toprak pahali diye serdar diyorum