Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli kötü değil saçma sapan abartmasanız olmuyor. Lakin gönlümüzü rahatlatacak adam da değil. Şu anda luce ve tuchel hariç bizi kesecek antrenör yok. Kim gelirse gelsin eleştiriler had safhada olacak.

Bjk karşıydı galiba.Zaten 2-0 Bjk öndeydi.Hiç gelmesini istemiyorum abi.

Evet BJK maçıydı. Yanlış hatırlamıyorsam maç o esnada 3 - 0 devam ediyordu.

Eğer yasından ötürü heyecanını kaybetmemiş ve kafası sulanmamışsa kısa vadede başarılı bir çözüm olacaktır bizim için.

1988 deki Neuchatel maçında beridir tanıyoruz kendisi (ki o zamanlar ben çocuktum).

Doğru bir seçim olacak mıdır ? Elbetteki hayır. Biraz da yönetim zafiyetinden dolayı mecbur kaldık.

Ancak önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapmaya yeter Denizli.

Zaten bizim kadroyu Teknik direktörsüz sahaya sürsen bu ligde en kötü 2. olur.

Enseyi karartmamak lazım.

Adamda ne vizyon var ne de hedef. Daha şimdiden emekli olma hesapları yapiyor reis. Bu zihniyetteki adamların yokluğu, varlığından daha çok fayda verir.

Hedefi var mı yokmu bilemem ama adam takımca savunma takımca hücum yaptırıyordu.

Ama hedefi olmayan bir hoca oyuncuları da motive edemezdi.

Daha kariyerinde kupa bile olmayan yabancı t.d'ler bizi reddederken Denizli'yi yerin dibine sokanlar burun kıvıranlar baya bir komik..

ali naci küçük ‏@nkucukk

Olcan Adın şu anda Best FM'de canlı açıklamalar yapıyor

ali naci küçük @nkucukk

Hakan Arıkan'ın ismini Galatasaray kulübünde gündeme getiren ve bu transfer için mesai harcayan isim Bülent Tulun imiş...

Evet BJK maçıydı. Yanlış hatırlamıyorsam maç o esnada 3 - 0 devam ediyordu.

Eğer yasından ötürü heyecanını kaybetmemiş ve kafası sulanmamışsa kısa vadede başarılı bir çözüm olacaktır bizim için.

1988 deki Neuchatel maçında beridir tanıyoruz kendisi (ki o zamanlar ben çocuktum).

Doğru bir seçim olacak mıdır ? Elbetteki hayır. Biraz da yönetim zafiyetinden dolayı mecbur kaldık.

Ancak önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapmaya yeter Denizli.

Zaten bizim kadroyu Teknik direktörsüz sahaya sürsen bu ligde en kötü 2. olur.

Enseyi karartmamak lazım.

22 senedir evvel gitmiş.Bu zaman da zerre ilerlememiş,ömrü İran,Azerbaycan,Ptt liglerinde geçmiş birini getirip Galataaray gibi her zaman hedefi olan bir takımın başına getirmek bana pek mantıklı gelmiyor abi.Yanlış anlaşılmasın ben yabancı hayranı filan değilim.Ama Türkiye de de Fatih Terim'den başka bir Türk Hoca'nın Galatasaray'ı çalıştırmasına karşıyım.

Ne dedi Olcan radyoda ?

Hakan Arıkan geliyormuş yedek olarak.

Türk insanının cahilliğinden kaynaklanan videolar üzerinden Denizli'ye çakmaya çalışmayın boşuna..

Elbette onun da bazı hataları oldu ama kimin kariyerinde hata yok ki Terim'den sonra en başarılı Türk t.d olduğunu görmemek için saf olmak gerekir..

valla sir alex potansiyel görmüş kendi veliahtı ilan etmiş... saçmalayan sir alex senin dediğin mantıkla bakarsak... 1 sene bile sürmeyen manu tecrübesiyle adamı paralayıp duruyoruz... bizim sorunumuz sir alex'den bile daha iyi futboldan anlamamız... bu yüzden kimseyi beğenmiyoruz...

bu arada illa moyes gelsin diyenlerden değilim... ama süperligin mid-table takımlarının hocaları yerine premier ligin mid-table hocasını tercih ederim...

ama biz olası hoca ismi ortaya çıktığı andan itibaren öyle bir psikolojiyle linç ediyoruz ki daha kafadan hocaya karşı (veya futbolcu) tahammül kotamızı harcıyoruz... bu psikoloji bizde olduğu sürece isterse dünyanın en iyi hocası gelse hikaye...

Sir Alex Pogba ve James Rodriguez'i de reddetmisti.

O mantikla Pogba ve James Rodriguez kötü oyuncu demektir.

Sir Alex risk aldi ve kaybetti. Dua etsinki Liverpool son günde sampiyon olmadi yoksa Fergie'ye bile fena çakardi United taraftari.

Burada United'i tüm sezon takip eden birisiyle konusuyorsun, senin yorumlardan sen Moyes hakkinda hiç birsey bilmedigini de ortaya çikiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt