- 27 Temmuz 2010
- 4.863
- 58
- 1.318
Denizli kötü değil saçma sapan abartmasanız olmuyor. Lakin gönlümüzü rahatlatacak adam da değil. Şu anda luce ve tuchel hariç bizi kesecek antrenör yok. Kim gelirse gelsin eleştiriler had safhada olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 6'ydı o.
Ama sınır 5 + 1 di. 6 yabancıyı aynı anda sahaya sürünce hükmen yenilmişlerdi![]()
amk sneijderden gelen parayla di maria yı alacağımızı yazmış böyle bişey olursa hayır demem
Laundrop katara gitmiş
Kaçırdık iyi hocaydı.
Bjk karşıydı galiba.Zaten 2-0 Bjk öndeydi.Hiç gelmesini istemiyorum abi.
Adamda ne vizyon var ne de hedef. Daha şimdiden emekli olma hesapları yapiyor reis. Bu zihniyetteki adamların yokluğu, varlığından daha çok fayda verir.
Evet BJK maçıydı. Yanlış hatırlamıyorsam maç o esnada 3 - 0 devam ediyordu.
Eğer yasından ötürü heyecanını kaybetmemiş ve kafası sulanmamışsa kısa vadede başarılı bir çözüm olacaktır bizim için.
1988 deki Neuchatel maçında beridir tanıyoruz kendisi (ki o zamanlar ben çocuktum).
Doğru bir seçim olacak mıdır ? Elbetteki hayır. Biraz da yönetim zafiyetinden dolayı mecbur kaldık.
Ancak önümüzdeki sezon bizi şampiyon yapmaya yeter Denizli.
Zaten bizim kadroyu Teknik direktörsüz sahaya sürsen bu ligde en kötü 2. olur.
Enseyi karartmamak lazım.
Ne dedi Olcan radyoda ?
Ne dedi Olcan radyoda ?
Lan ne Denizli'si yahu dalga mı geçiyorsunuz bizimle
[media]https://www.youtube.com/watch?v=SHPPW7RzMQI[/media]
valla sir alex potansiyel görmüş kendi veliahtı ilan etmiş... saçmalayan sir alex senin dediğin mantıkla bakarsak... 1 sene bile sürmeyen manu tecrübesiyle adamı paralayıp duruyoruz... bizim sorunumuz sir alex'den bile daha iyi futboldan anlamamız... bu yüzden kimseyi beğenmiyoruz...
bu arada illa moyes gelsin diyenlerden değilim... ama süperligin mid-table takımlarının hocaları yerine premier ligin mid-table hocasını tercih ederim...
ama biz olası hoca ismi ortaya çıktığı andan itibaren öyle bir psikolojiyle linç ediyoruz ki daha kafadan hocaya karşı (veya futbolcu) tahammül kotamızı harcıyoruz... bu psikoloji bizde olduğu sürece isterse dünyanın en iyi hocası gelse hikaye...