Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli'yi isteyen arkadaşlarımı daha nasıl uyarayım bilmem ki...

gulen-yuzler-denizli-karadeniz-demiroren.jpg

denizlidemir.hmedium.jpg

8_2014124133439.jpg

Güzel kardeşim Aykut kim? Ersun kim.? Benden Ersun ve Aykut ile ilgili başarılı sözcüğü gördünmü yada okudun mu.?

Bunu senin özelinde söylemiyorum anlatmaya çalıştığım şey farklı..Son 10 yılda ligde şampiyonluk kazanan yabancı t.d yok neredeyse..Ben Denizli hayranı olduğumdan değil sadece mevcut şartlarda (yabancı sınırlamasıyla ŞL zor olduğu için) öncelikli hedef kısa vadede başarı yani 4. yıldızı takmak olduğu için en risksiz tercih o geliyor bana..

Avrupa'nın en gözde t.d'lerinden Rijkaard ligimizdeyken şampiyon Ertuğrul Sağlam oluyorsa,kötü Ersun Yanal-Aykut Kocaman şampiyon olurken sayısız kupası olan Mancini saç baş yoldurup hemen postalanıyorsa durup bir düşünmek gerekiyor bence..Neden her t.d ihtiyacında hemen Terim'e yada türk futbolunu tanıyan Luce'ye gidiyoruz..Çünkü zaman gösterdi ki yabancı t.d ne kadar iyi kariyerli olursa olsun Türk futbolunu tanımak daha önemli..Ve bu yüzden de Löw,Moyes gibi adamlar geleceğine Denizli gelsin diyorum..

Yekta transferinden aldiğimiz paraya bir kac milyon euro ekleyip Tolgayi alacaksak, Yekta gidebilir. Yoksa rotasyonda Yektaya ihtiyacimiz var.

Bunu senin özelinde söylemiyorum anlatmaya çalıştığım şey farklı..Son 10 yılda ligde şampiyonluk kazanan yabancı t.d yok neredeyse..Ben Denizli hayranı olduğumdan değil sadece mevcut şartlarda (yabancı sınırlamasıyla ŞL zor olduğu için) öncelikli hedef kısa vadede başarı yani 4. yıldızı takmak olduğu için en risksiz tercih o geliyor bana..Avrupa'nın en gözde t.d'lerinden Rijkaard ligimizdeyken şampiyon Ertuğrul Sağlam oluyorsa,kötü Ersun Yanal-Aykut Kocaman şampiyon olurken sayısız kupası olan Mancini saç baş yoldurup hemen postalanıyorsa durup bir düşünmek gerekiyor bence..Neden her t.d ihtiyacında hemen Terim'e yada türk futbolunu tanıyan Luce'ye gidiyoruz..Çünkü zaman gösterdi ki yabancı t.d ne kadar iyi kariyerli olursa olsun Türk futbolunu tanımak daha önemli..Ve bu yüzden de Löw,Moyes gibi adamlar geleceğine Denizli gelsin diyorum..

Renktaş yerli olmasına lafım yok itirazım o isimin Mustafa Denizli olması

ciddiyim Tolunay'ı, Yılmaz Vural'ı tercih ederim ona

Buyurun Büyük Denizli'nin çalıştırdığı takımlar

Kocaelispor (en iyi elde ettiği derece lig 5.liği oldu)

Fenerbahçe (Şaibeli bir şampiyonluk kazandı ve CL'de 0 çekti sonrasında kovuldu)

Vestel Manisaspor (bankasya'da yer alan takımı büyük bir bütçe ile STSL'ye çıkarmaya çalıştı ama ancak 4. yapabildi ve kovuldu)

Beşiktaş (Ertuğrul Sağlam'ın yerine geldi. Geldiğinde namağlup bir takım vardı o sezon şampiyon yaptı ertesi sene 4. yaptı ve kovuldu)

Çaykur Rizespor (Bankasya'dan STSL'ye çıkardı. Ertesi sene anlaşamadılar ve bıraktı)

Alemannia Aachen ( küme düşürdü)

PAS FC (İran liginde 2.lik elde etti)

Persepolis FC (İlk çalıştırdığında İran liginde 3.lük elde etti, ikinci defa takımın başına geçtiğinde 12. yaptı ve kovuldu)

Hazar Lenkeran (en son Azerbaycan'a gitti henüz bir başarısı yok)

Matin Jol'ü getirin bana o daha az kaybetmiş :eek:

İnsanın şu listeyi görünce boğazları kurur be hala gelsin diyenler var.

Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu:

1987-88 - Galatasaray

2000-01 - Fenerbahçe

2008-09 - Beşiktaş

TFF Süper Kupa Şampiyonluğu:

1988 - Galatasaray

1991 - Galatasaray

Türkiye Kupası Şampiyonluğu:

1991 - Galatasaray

2009 - Beşiktaş

Diğer:

Şampiyon Kulüpler Kupası 1988-1989: Yarı Final - (Galatasaray)

Kupa Galipleri Kupası 1991-1992: Çeyrek Final - (Galatasaray)

Avrupa Futbol Şampiyonası 2000: Çeyrek Final (Türkiye Milli Futbol Takımı)

Ama işte kime ne anlatacaksın ki burda..Kariyerinde kupa yüzü görmemiş yabancı td'ler bile bizi reddederken dibi görmüş yada sadece para için bir yabancı t.d gelecek..Sezonun ilk yarısı uyum süreci zamana ihtiyacım var zırvalıkları dönecek..4. yıldızı takan geçen senenin de şampiyonu dünya çapındaki t.d Ersun Yanal (!!!)'ın takımı FB takacak ve biz yine tazminatsız kovmak için şekilde şekile gireceğiz..Bunu isteyen o kadar çok kişi var ki burada..

Yanlış anlaşılmasın yabancı t.d düşmanı değilim fakat hedef kısa vadede başarıysa öncelik 4. yıldızsa aklın yolu bir..Luce olmadığına göre bu saatten sonra gelecek Türk futbolunu tanımayan yabancı t.d büyük risk bence..

Kötü Aykut Kocaman'ın Ersun Yanal'ın şampiyon olduğu ligde Denizli haydi haydi olabilir..

Çeyrek asır, yarım asır öte de kalmış başarıları yazıp da Denizli'yi bir şeymiş gibi göstermeyin ya.

Futbol artık o eski mantaliteyle oynanmıyor. Modern futbolun için de Denizli gibi işi bitmiş adamlara yer yok.

Hele ki İran Ligi'nde bir takımı 12. yapıp kovulmuşsa dahası o liglere kendini layık görmüşse üstüne diyecek laf yok.

Şimdi Galatasaray gibi yağlı kapıyı gördü ağzı sulanıyor tabi. Kim istemez İran'da Azerbaycan'da takım yönettikten sonra birden şampiyonlar liginde mücadele etmeyi.

Hoş bir şey yapacağı da yok ya batırıp içine edecek o kadar.

Su saatten sonra ismi hic gecmemis birini getirin takimin basina oturtun o kivama getirdiniz zaten taraftari

Renktaş yerli olmasına lafım yok itirazım o isimin Mustafa Denizli olması

ciddiyim Tolunay'ı, Yılmaz Vural'ı tercih ederim ona

Ülkemizde futbolun nasıl yürüdüğünü,medyasını,taraftarın sabırsızlığını hepimiz biliyoruz o yüzden olmaz bence o iş..Denizli klübümüzde belli bir mazisi olan, belli başarıları olan,kredisi olan güçlü bir karakter..Tolunay'ı,Vural'ı falan getirip öyle bir risk alırsak ve işler kötü giderse herşey mahvolur..Milli takım Abdullah hocayı getirip o riski aldı ve gördük hepimiz sonunu adamı taksim meydanında çarmağa germedikleri kaldı bi..

Yabancı hoca gelirse ,futbolcuların ismini öğrenene kadar şampiyonluk gider bu saatten sonra.

Denizli gelecek gibi duruyor zaten bu zamana kadar kaldıysa iş, istediğimiz yabancı teknik direktörleri getirememişiz demektir. son çare de Denizli

yerli TD ler Galatasarayin kapisindan iceriye sokulmamali,yeter ulan onlarin futbol cahilligi ilemi ugrasacaz,biri lincolnu istemez biri sneijderi istemez,b.klari edirne sinirini gecmeyen adamlarla ne isimiz olur

Omurgasızlıkta son nokta. Yuvam GS, fbyi çok seviyorum ama aslında bjkliyim. Bize her yer trabzon.:D

Mustafa Denizli: Ben GS'de Mustafa Denizli oldum. GS'de çalışırken de BJK sempatizanı olduğumu söylemiştim. Ama benim yuvam Galatasaray'dır

Tepetaklak

O kadar pişmanım ki. Mancini'ye ne sövdüm ne beceriksiz adam dedim. Demez olaydım

Adam en azından ingiltere liginde italya liginde şampiyon olmuş bir adam.

Şimdi iran liginde 12. lik elde etmiş azerbaycan liginde falan hocalık yapmış bir beceriksizi takımın başına getirmeyi layık görüyorlar.

Neymiş 4. yıldızmış.

Biz istiyoruz ki Avrupa'da başarılı olalım adamlar takmış 4. yıldıza.

Sanki bu sene şampiyon olunca ömür billah fener daha şampiyon olamıyacak. Öbür sene de onlar şampiyon olur ne olmuş yani hep böyle devam etmiyor mu bu iş.

Çeyrek asır, yarım asır öte de kalmış başarıları yazıp da Denizli'yi bir şeymiş gibi göstermeyin ya.

Futbol artık o eski mantaliteyle oynanmıyor. Modern futbolun için de Denizli gibi işi bitmiş adamlara yer yok.

Hele ki İran Ligi'nde bir takımı 12. yapıp kovulmuşsa dahası o liglere kendini layık görmüşse üstüne diyecek laf yok.

Şimdi Galatasaray gibi yağlı kapıyı gördü ağzı sulanıyor tabi. Kim istemez İran'da Azerbaycan'da takım yönettikten sonra birden şampiyonlar liginde mücadele etmeyi.

Hoş bir şey yapacağı da yok ya batırıp içine edecek o kadar.

Yok yok biraz daha abartın İsa'dan önce falan mesela..Adamın son şampiyonluğu 5 sene önce alt tarafı..Ligimizin 5 senede modern futbol oynadığını çağ atladığımızı falan düşünüyorsan aynı ligi izlemiyoruz demek ki..

Ülkemizde futbolun nasıl yürüdüğünü,medyasını,taraftarın sabırsızlığını hepimiz biliyoruz o yüzden olmaz bence o iş..Denizli klübümüzde belli bir mazisi olan, belli başarıları olan,kredisi olan güçlü bir karakter..Tolunay'ı,Vural'ı falan getirip öyle bir risk alırsak ve işler kötü giderse herşey mahvolur..Milli takım Abdullah hocayı getirip o riski aldı ve gördük hepimiz sonunu adamı taksim meydanında çarmağa germedikleri kaldı bi..

Zaten bu ülke hep bu sabırsızlıktan ve ezberden kaybediyor

Bence Denizli asla güçlü bir karakter olmadı

ama arkasında her daim GS'ın kamburu olan aristokrat Liseliler ve yalaka gazeteciler var ve amaçları da bizi Denizli tuzağına düşürmek

Ayrıca Abdullah Avcı'dan hala ümidim var yabana atmayalım bekleyip görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt