Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manciniye 1 sene daha vermeliydik teneke bağlayıp yolladınız o kadar dedik

Yok yok biraz daha abartın İsa'dan önce falan mesela..Adamın son şampiyonluğu 5 sene önce alt tarafı..Ligimizin 5 senede modern futbol oynadığını çağ atladığımızı falan düşünüyorsan aynı ligi izlemiyoruz demek ki..

Kardeşim şampiyon kulüpler kupası diye bir şey mi kaldı ya kupa galipleri kupası diye bir turnuva mı kaldı allasen. 25 yıllık hikayeyi gelmiş bize başarı diye yazıyorsun yapma Allah aşkına ya.

O kadar pişmanım ki. Mancini'ye ne sövdüm ne beceriksiz adam dedim. Demez olaydım

Adam en azından ingiltere liginde italya liginde şampiyon olmuş bir adam.

Şimdi iran liginde 12. lik elde etmiş azerbaycan liginde falan hocalık yapmış bir beceriksizi takımın başına getirmeyi layık görüyorlar.

Neymiş 4. yıldızmış.

Biz istiyoruz ki Avrupa'da başarılı olalım adamlar takmış 4. yıldıza.

Sanki bu sene şampiyon olunca ömür billah fener daha şampiyon olamıyacak. Öbür sene de onlar şampiyon olur ne olmuş yani hep böyle devam etmiyor mu bu iş.

5 yabancıyla avrupada zirveye oynayabileceğimizi ciddi ciddi düşünüyormusun..

BriNw0SIgAArVXn.jpg:large

Biliçe noldu lan

1 yılda 10 yaş yaşlandı adam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Omurgasızlıkta son nokta. Yuvam GS, fbyi çok seviyorum ama aslında bjkliyim. Bize her yer trabzon.:D

Mustafa Denizli: Ben GS'de Mustafa Denizli oldum. GS'de çalışırken de BJK sempatizanı olduğumu söylemiştim. Ama benim yuvam Galatasaray'dır

Tepetaklak

Beyaz'ın psikopat tiplemesi terk işte.

Diyorum ya adamın ağzının suyu akıyor ya. İran'dan Azerbaycan'dan sonra CL'de hocalık yapacak. Var mı böyle yağlı kapı?

Manciniye 1 sene daha vermeliydik teneke bağlayıp yolladınız o kadar dedik

Mancini konusunda yönetim değil taraftar suçlu hepimiz adamın kovulmasına duacı idik maçlarda sürekli yuhlamalar oldu adama karşı. Şimdi işte görüyoruz manciniden daha kariyerli bir hoca getiremiyoruz ama kariyer hersey değil kimya uyuşması önemli mancinin kimyası çok uyuşmadı bizimle sabır kavramı ülkemizde yok maalesef bakalım gelecek hoca ile kimyamız uyuşursa başarılar gelir

5 yabancıyla avrupada zirveye oynayabileceğimizi ciddi ciddi düşünüyormusun..

Zirveye oynamasakta gruplardan çıkıyoruz. Bunu alışkanlık haline getirmek bile bir başarıdır.

Denizli gibi analiz yapmaya takati kalmamış bir hocayla sıfır çekmekten bin kat iyidir.

Gene baslamis Eto'o sacmaligi. Nerede var isi bitmis bir dede, bizimkiler atliyor ustune. Neden Eto'o'yu yildiz zannediyorlar? Eto'o yuzunden millet bilet mi alacak saniyorlar? Dunya kupasinda bir gol bile atamadi. Bu sene bizim sonumuz cok kotu olacak bu gidisle.

Drogba,Eto'o, İbrahimovic en sevdiğim 3 forvet. Eto'o gelirse hayır demem. Ama gelmesi mantıklı bir hamle olmaz.

Mancini konusunda yönetim değil taraftar suçlu hepimiz adamın kovulmasına duacı idik maçlarda sürekli yuhlamalar oldu adama karşı. Şimdi işte görüyoruz manciniden daha kariyerli bir hoca getiremiyoruz ama kariyer hersey değil kimya uyuşması önemli mancinin kimyası çok uyuşmadı bizimle sabır kavramı ülkemizde yok maalesef bakalım gelecek hoca ile kimyamız uyuşursa başarılar gelir

hepimiz deme,sahsim adina her seferinde bu forumda manciniye zaman verilmeli gonderilmemeli deyip savunmusumdur

Beyaz'ın psikopat tiplemesi terk işte.

Diyorum ya adamın ağzının suyu akıyor ya. İran'dan Azerbaycan'dan sonra CL'de hocalık yapacak. Var mı böyle yağlı kapı?

Onun istemesi çok doğal ama bizim vizyonsuzlar bu çapsız adamı nasıl ister işte onu anlamıyorum. İlla yerli takıntısı varsa E. Sağlam var. Bu denizliden bin kat daha başarılı. Bursa gibi takımı şampiyon yapmış ötesi var mı. Eskişehir gibi boktan takıma kupa finali oynatmış. İran, azerbaycan liglerinde kepaze olmamış.

Tepetaklak

Gene baslamis Eto'o sacmaligi. Nerede var isi bitmis bir dede, bizimkiler atliyor ustune. Neden Eto'o'yu yildiz zannediyorlar? Eto'o yuzunden millet bilet mi alacak saniyorlar? Dunya kupasinda bir gol bile atamadi. Bu sene bizim sonumuz cok kotu olacak bu gidisle.

Teknik Direktörü Denizli olan takımın forvetinin ne olmasını beklersin. Eto'o yine genç bile sayılır Klinsman'ı falan transfer edelim de Denizli'ye de yoldaşlık eder.

Denizli gelsin diye bir arzum yok. Fakat kendisinin Azerbaycan vs kariyerini ön plana çıkarıldığı kadar, GS'de yaptıklarına da bakılabilir.

Bunu söyleyen adamı hoca olarak görmek istediğinize emin misiniz ???

bu_sozlere_muslera_cok_kizacak.jpg

Ünal Baskanin Eto'ya sulanmasi Drogbanin gidisiyle belliydi zaaten. Zaaten Drogba'dan önce Eto ile ilgileniyorduk.

Bunu söyleyen adamı hoca olarak görmek istediğinize emin misiniz ???

bu_sozlere_muslera_cok_kizacak.jpg

iste bunun icin turk TD lerden bir b.k olmaz,biri boyle der diger tupcunun elemani sneijder sistemime uymaz der,öbür tüpcünün elemaninin ogrenciside zamaninda lincoln takimi bozuyor deyip adami bitirmisti,baskasi cikar salih dursunu kim kac para verip alirsa super transfer der,kafalar bu iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt