Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi derecede italyanca bilen kral hakan şükür artık bu klüpte görevlendirilmeli

hem antrenör milletvekili titrini de almış olur

balayında italyaya gittim ayıptır söylemesi 7 gün içinde öğrendiğim italyanca ile hakan şükür'ün italyancasını eşşek sudan gelinceye kadar döverim... hakan şükür o yabancı düşmanı içten pazarlıklı örümcek kafasıyla gitsin başak şehire sportif direktör olsun..

Fetoyu da floryadan sorumlu yonetici yapariz...

Rte ile senelerdir aramiz limoni zaten h. Sukur gelirse tam sicariz..

★☆★

Umarim ilk 11 icin söylüyordur bunlari.

Zira;

Yedek kalecimiz yok.

Sol bek alternatifimiz yok.

Nekadar gereksiz olsalar da Salih-Eboue gidince mecburen bir sag bek daha gerekiyor.

Stopere Chedjou'dan daha iyi biri sart. Onu gönderip alacagiz bu ismi de.. Yabanci-Semih-Koray iyi de Balta soru isareti. Serdar Tasci gelmeli.

Orta sahada alternatif olarak sadece Yekta ve düzelirse Hamit var. Furkan'a falan güvenip yola cikmayiz insallah.

Olcan-Bruma-Sneijder üclüsüne adam akilli alternatif yok. Emre Aydin gibi 0 gol 0 asistle sezonlari bitiren adamlarla yine sezona girersek biteriz. Yabanci

hakkini forvet yerine kanattan yana kullanmak daha dogru olur.

Yerli forvet sart.

Temizinden 10 transfer falan (cogu alternatif olmak üzere).

Bu sene yedekten girip mevkisi itibariyle etkili olma ihtimali olan tek isim Umut Bulut'tu.. yine böyle dandik bir kadroyla sezona girersek Aysal artik gider.

Yani esasında dar bir kadromuz var

ve önümüzde yine 3 kulvar

teknik kadroyu hükumetin suyuna gitmek üzere kuracaksak tffyi de yalamaya başlayalım şike vs konularda

futbolla başka şeyleri karıştırmayın

hakan şükür yabancı düşmanı tabi o yüzden bütün yardım amaçlı dünya karması maçlarına gider ter döker

gençlerimiz var daha elde..ibrahim coşkun,oğuzhan,berk ünsal,hüseyin altuğ taş,endoğan adili den bakalım hangileri şans bulacak...koray günter direkt oynar bu sezon bence.umut gündoğan da şans bulur.

Yazik ya. Bale'e 100, Luiz'e 50, Suarez'e 75. Cavani 60

Artik Para,Sponsor,Syech yoksan bu Dünyada kücük bir Külüpsün. Maalesef...

inşaallah başarılı olur.Ama sıkıcı futbola hazırlıklı olmalıyız bence.ni futboluna benzemez inşaallah

Prandelli Parma'yı çalıştırırken Taffarel'in de hocalığını yapmıştı. O yüzden Tafo kesin kalır. Zaten kalsın da. Son 3 sezondur takımın içinde olan biri. Bütün futbolcuları avucunun içi gibi biliyor. Bilgileri çok önemli.

Prandelli bu kadro iş yapar demiş. Ben çok oyuncu almayız diye düsünüyorum.

Tarık Çamdal+Mevlüt Erdinç alınacaktır. birde hoca isterse Chedjou yollanır hocanın istedigi Stoper transferi gerçekleştirilmeye çalışılır.

l43-prandelli-balotelli-nazionale-120702200845_big.jpg
:dispirited:

Miroslav Stoch 1 yıllığına Al-Ain'e kiralanmış..

Biride haberin altına 'Adam CL için geldi Hacı oldu' diye yazmış
biggrin.gif

alacağımız oyuncular bence belli. tarık çamdal+yerli stoper veya chedjou satılırsa yabancı stoper+ makul fiyata alınabilirse mevlüt. bunlara ek olarak ben töreyide isterim ama bu şu an mümkün gözükmüyor

Birak bu hikayeleri arkadasim

Sike surecinde agzini acmayan bi adamdan bahsediyoruz..ancak kovulduktan sonra sesini yukselten karakter yoksunu bi herifi korumanin bi anlami yok..kukla gibi feto'nun esiri olmus bi adamin gozumde zerre kadar degeri yok..ligtv de para kazanicam diye yaptigi gs dusmanligini akli basinda taraftarlar zaten unutmadi..

hakan' siyasetçi olarak deği, galatasaray efsanesi olarak görmek gerekiyor.

★☆★

Muslera-Tarık,Semih,Hakan,Telles-Melo,Selçuk-Olcan,Sneijder,Bruma-Burak

Ben bu lig kadrosuna fit'im. rahatlıkla ligi süpürür takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt