Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci siniri var. Bruma, Telles, Muslera, Sneijder ve Melonun olduğu bir yerde, stoper, ortasaha ve forvet yabanci transferi istemek ne kadar mantikli?

Yabanci stoper alacağiz: Telles gibi gelisimi icin sürekli oynamasi gereken birisini kaybedeceğiz. Yerine kimi alacağiz? İshak. İshaka bonservis ödeyeceğiz, Stopere bonservis, maas ödeyeceğiz. ilk11 kalitesi ne kadar artacak? Stoperde Koraya güvenirim ama sol bekte İshaka güvenmem.

Oynamayan oyuncu geri gider. Gecen yil trübündeki yabancilardan verim alamadik. Sahada yerine direk girebileceği bir oyuncu olmadiktan sonra trübünde oturmus yada yedekte beklemis, arasinda bir fark yok. Hadi Sneijder ve Brumanin bölgelerinde oynayabilecek birisi gelse, yerine girebileceği 2 yabanci olur. Süre sorun olmaz.

Forvete yabanci alsak, bu kezde Brumayi kaybediyoruz. Diğer kanat yerli olacak. Töreye 7 milyon euro bonservis ve maas. Almedia bosman. İmza parasi ve maas. O kadar maaliyet. Burak gibi bir yerliyi yedek yapiyoruz. Brumayi kaybediyoruz. Hem tonla para harciyoruz hemde kalite olarak takimi asaği cekiyoruz.

Almediayi yedek olarak alsak, yerine direk girebileceği bir oyuncu yok. 30 yasinda. Turkiye Liginde perfonmansi ortada. Maas, imza parasi derken, kalitesine göre maaliyeti cok yüksek bir oyuncu, bizim icin cok lüks.

Bence bu asamada onemli olan Prandelli'nin takimla su hazirlik kampini bir gecirmesi once. O zaman gorecegiz bakalim o ne dusunuyor futbolcularla calistiktan sonra. Belki bir takviyeye ihtiyac duyacak, belki de eldeki genclerden verim alacak. Ben Almeida'ya para harcamak yerine Berk'in sans bulmasini tercih ederim.

Başkan'ın bizim kanala yaptığı açıklamaları dinledim şimdi. Hoca kampta bütün takımı görmeden transfer istemeyecek belli. Amrabat gibi oyuncularla yola devam da diyebilir buna da hazırlıklı olmak lazım.

Ve muhtemelen Ağustos ayı içerisinde en fazla 1-2 transfer olur. Olcan en flaş transferimiz olur gibi.

Prandelli'nin transfer istememesi bile Mancini'den farklı olduğunun göstergesi İtalyan değil mi hepsi aynı yea diyenler bir nebze olsun susarda kafamızı dinleriz umarım

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BaVB15KTD_E[/media]

mirko gelsin mirko, aranan kan

Bende Olcan ve eger 4-5 milyona alinabilirse Gokhan Tore'den haric transfer istemiyorum.

Bu yabanci siniriyla ne defans ne orta sahaya nede forvete oyuncu transfer edilir.

En buyuk eksigimiz kanatlarimizdi, bunu Bruma Gokhan Tore ve Olcan ile kapatiyoruz daha Hajrovic Amrabat Aydin ve Hamit var. Ayrica Sneijder'in "yedegini"de transfer etmis oluyoruz Tek sorun forvet bolgesi. 2 oyuncumuz var sahsen yabanci kiralamktan yanayim.

Pizzaro gibi fazla sure bulamayan ve nispeten bizde is yapacak kiralik yabanci biri lazim.

Ayrica Tarik bizde zor basarili olur. Sirf yerli diye paralari cope atmamayi ne zaman ogrenecegiz?

Belli bir kaliteye ulasmayan (bkz Galatasaray yani CL potansiyeli) hicbir yerli transfer edilmemeli.

Eger oluyorsa1-2 milyon'a daha dinamik ve dengeli olan Sener alinmali. Hic olmazsa iyi bir yedek olur hani yabanci siniri kalkar yabanci alirsak..

Signore‏@SignoreTr

Prandelli'yi de artık beğenmiyorsak hiç birisini getiremeyiz. Taktık, teori & en önemlisi oyuncularin dilinden anlıyor. Disiplin'i sever.

Güzel bir hikaye var. Serie B'de oynayan bir topcu kendi takımın şike planları raporlarmıştı. Prandelli onu ödül olarak milli takıma çağırdı

Prandelli'nin hakkinda "yine mi 3-5-2 / 5-3-2" diyen varsa adami tanimiyor, cok, cok net. 4-2-3-1'i Italya'ya getiren isim Prandelli.

Prandelli de sadece 4-2-3-1 oynatmiyor tabi, Fiorentina zamaninda 4 dizilislerle her rakibe göre adapte olabiliyorlardi.

'10'da CL 2. turu hatirliyorum, Prandelli'nin Fio'su van Gaal'in Bayern'i az kalsin elenecekti. Rövans maci 3-2 bitmisti.

O mac da Fiorentina'nin zirvesiydi. 4-2-3-1 & 4-4-1-1'nin arasinda ceviriyorlardi, cok esnek bir sistemdi.

Ileride Gilardino (Mutu kokain yüzünden cezaliydi), arkasinda Jovetic. Vargas & Marchionni kanatta, ortayi toparlayan Zanetti & Montolivo.

Bu sistemi - hareketli forvet, sol & sag tarafa sapan bir #10, klasik ön libero + box2box orta saha - bizde beklerim. Temel fikir olarak.

GOKUTA‏@gokuta27

Tancredi Palmeri Prandelli`nin GS `ı kabul etmesi inanilmaz demis. Keske bir de timeline`i gorse. Asil inanilmaz olan ne görür :)

ApdrCfZv_bigger.jpeg

Asaletin Yeter

@asaletinyeter_

Avrupalı Prandelli nasıl Galatasaraya geldi diye şaşırıyor, bizimkiler de neden geldi diye burun kıvırıyor :))

Bizim şu an kaç yabancımız var kontratlı. Kafam durdu sayamıyorum.

Muslera-Telles-Chedjou-Melo-Bruma-Sneijder-Ontivero-Hajrovic-Amrabat başka?

Tottenham ve PSGyi reddettiği söyleniyor.

Allegri olsaydi, Manciniyi göndermeye ne gerek var derdim ama Prandelliyle Mancini cok alakasiz TDler.

İtalyada 3-5-2 oynatti ama elinde 2li stoper oynayacak stoperler yok. Ya ağirlar, yada cok pozisyon hatasi yapiyorlar.

italyanlar prandellinin balotelliyi bize getirme ihtimalini konuşuyomuş..

Tottenham ve PSGyi reddettiği söyleniyor.

Allegri olsaydi, Manciniyi göndermeye ne gerek var derdim ama Prandelliyle Mancini cok alakasiz TDler.

İtalyada 3-5-2 oynatti ama elinde 2li stoper oynayacak stoperler yok. Ya ağirlar, yada cok pozisyon hatasi yapiyorlar.

Bu DK'da izlediğim maçlarda 4'lü oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt