Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli İtalya'dan kimi getirir geyiği ne zaman başlayacak demiştim öğle saatlerinde, akşama doğru başladı demek.

11 yabancımız var, 5+3 var, kadro yeterli diyor, hala Balotelliler havada uçuşuyor.

Gökhan Gönül CL'de gayet iyi oynamıştı Fenerbahçe'nin başarılı olduğu o sezon.

Tarık'ı alıyorsan, oynatacaksın, o tecrübeyi sende yaşayacak. Ayrıca Eboue'yi ligde oynatmayıp CL'de oynatayım diye bir düşünce yok, bu adamı hazır tutamazsın 5+3'te zaten. Sağ beki sonradan oyuna almak için 2 değişiklik yapman gerekiyor en az. Ki 15 dakikalık oyunlarla CL maçına çıkaramazsın bu yaştaki adamı.

5+3'te zaten CL'de anca bir yere kadar gidebileceksin ama bu aldığın genç oyuncuları oynatmazsan CL'de, ne zaman Avrupa tecrübesi görecek bu adamlar ? Semih'i de oynatmamalıydık o zaman.

süper iste cevap buna denir.....millet hic ani sani duyulmamis adamlari aliyor ve oynatiyor CL'de bize gelince Tecrübesiz oluyor....Erik Durm denen Adam daha iki sene önce kimse tanimiyordu...simdi Milli takimda....Digne denen genc PSG icin oynur gelmeden önce kimse tecrübesiz demiyordu.....

süper iste cevap buna denir.....millet hic ani sani duyulmamis adamlari aliyor ve oynatiyor CL'de bize gelince Tecrübesiz oluyor....Erik Durm denen Adam daha iki sene önce kimse tanimiyordu...simdi Milli takimda....Digne denen genc PSG icin oynur gelmeden önce kimse tecrübesiz demiyordu.....

Bizim altyapıdan çıkarsa Tanrı gözüyle bakıyoruz, dışarıdan transfer yapılırsa "yok oynayamaz".

Bunun da nedeni, uzun seneler gidip Anadolu kulüplerindeki kalitesiz yerlileri toplamamızdır. Atıyorum işte devre arasında Tarık'ı alacağına gidip Salihlerle Veysellerle uğraşıyorsun. Olcan'ı alacağına Yiğit Gökoğlan'ı alıyorsun, zamanında 3-5 kuruş için alman gerekenleri almıyorsun... Sonra da yok bunu mu koyacağız CL'de dersin tabi.

Tarık'tan kimse Dani Alves olmasını beklemiyor. Belki bekleneni veremeyecek kısa zamanda, ama doğru zamanda sen gerekeni yapmayınca bu noktaya geliyor olay.

abi o çocuğun sorun kendisinde. görürsün bak hüseyin altuğ ve berk ünsal a takım kadrosunda olacak..ama berk yıldız bilmiyorum...

Tamam işte. Prandelli bence Berk için şans olabilir. Futbolcularla ilişkisi iyidir Prandelli'nin. Adam Balotelli'yi bile sorunsuz idare edebiliyordu. Yani bir sorunu varsa halletsinler. Yazık olmasın o çocuğa. Çok yetenekli.

Tamam işte. Prandelli bence Berk için şans olabilir. Futbolcularla ilişkisi iyidir Prandelli'nin. Adam Balotelli'yi bile sorunsuz idare edebiliyordu. Yani bir sorunu varsa halletsinler. Yazık olmasın o çocuğa. Çok yetenekli.

berk için kendine oynuyo diyolar,bencilmiş futbolu..sorun bu.halledilir herhalde.

1. Prandelliyle ilgili aklı başında futbol bilgisine güvendiğim hicbir yourumcudan olumsuz bir sey duymadim. Ben gayet umutluyum kendisinden.

2. Bence 5 değil de +3 kadrosu çok kritik. Bir tanesi kesinlikle kanat oyuncusu olmalı. Ontivero veya amrabat bu anlamda brumanin ardından kulübeden katkı verebilecek isimler.

3. Uclu savunmada tellesin cikartilip olcanin sol bek mevkiinde ofansif bek olarak kullanilmasi ikinci bir alternatif. Bu durumda yedeklerdeki ikinci kontenjan da yabanci bir kanat oyuncusu için kullanilabilir.

4. Bence ucuncu kontenjan da top kullanma becerisi olan bir forvet icin kullanilmali. Sneijderi yedekleyebilecek boyle bir oyuncu ayni zamanda bizim 2 forvet oynayabilmemizi de mumkun kılacaktır.

en büyük sorunu ayni mancinideki gibi ligimizi hic tanimamasi insallah basarili olur italyan ekolü hep istemisimdir ama bu isim prandellimi

suat kaya olsa yardımcı olarak ..suat kaya 96-2000 döneminde takımdakileri kahkaya boğarmış,çok komikmiş..iyi geçinir yerlilerle..karakteri zaten 10 numara.

muslera sniejder melo telles bruma banko zaten bir bruma biraz soru işareti

amrabat ontivero biri tercih etmeliyiz daha forvet lazım stoper lazım

ben yabancı transfer beklemiyorum ayrıca yapılmaması lazım geçen sene fatih terim ilginç şekilde kadro planlaması yapmadı çok şişkin ve gereksiz bir topluluk oluştu bazı bölgeler çok şişerken bazı bölge alternatifsiz kaldı

seneye böyle bir kadro nasıl olur

muslera

yerli semih koray telles

bruma melo yerli

w10 olcan

burak

9ZzbGzV.png

Sözleşmesi devam eden yabancılarımız.Hajrovic'i saymazsak 10 tane var.2 tane daha göndermemiz lazım.

belki cogunuz karsi gelebilir ama ben sahsen hakan sükür sportif direktör olarak calismasini isterim.

suat kaya olsa yardımcı olarak ..suat kaya 96-2000 döneminde takımdakileri kahkaya boğarmış,çok komikmiş..iyi geçinir yerlilerle..karakteri zaten 10 numara.

ayrıca çok kalitedir adı gibi kaya gibi adamdır

çok fazla çalışır ve çalıştırır disiplinlidir bizim yerliler sevmez bizimkilere mangalcı ve geyikçi lazım

göztepede şuan efsaneliğe oynuyor. taraftar hasta adama.

en son böyleydi kovulmadıysa tabi

en büyük sorunu ayni mancinideki gibi ligimizi hic tanimamasi insallah basarili olur italyan ekolü hep istemisimdir ama bu isim prandellimi

en büyük artisida Sezon basi gelmesi.....o zamana kadar herseyi anlar....ben hic süpelenmiyorum bu yuzden.....yabanci teknik direktör icin sezon basi cok önemli bence.....

yardımcı erdal keser olmayacak mı neden bukadar telaş yapıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt