Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli'nin çok ahım şahım transfer isteyeceğini düşünmüyorum ki Transfer istedi diye Mancini'yi kovan bir yönetimden yada Başkan'dan bahsediyoruz.

Chedjou ve Amrabat'ın yerine daha iyi adam istemiştir diye umuyorum. 2 yabancıdan fazlası olmaz. 7 yabancıyla sezona girmek ideal.

Nerde dedi bunu?Bunu dediyse Mevlüt ve Tarık hamleleri olabilir.

Gecende GSTV di sanirim, veya bir baska yere unuttum simdi, ama ararsan bulursun, bu sezon cok transfer yapmayacagiz, ozellikle yapilan transferler yerli olacak demisti.. Bugun de GSTV ye Mevlut icin beklemedeyiz dedi..

Tore gelmesin disiplinsiz - hem saha ici hem saha disi

Olcan/ hamit/ veysel / gelirse tarik idare ederler sag kanadi

Ligi alsın cl nin canı cehenneme başarı hayal şu ortamda cl de

Bak renktas benim icin Türkiye sartlarinda gruptan cikmak basaridir ikisenedirde cikiyoruz ligde ise bu cop dedigin kadro iki uc transferle samp zaten oynar oyle bi konusuyosunki renktas zanedersinki ilk defa cl katilicaz ilk defa ligde samp oynicaz cok kotu kadromuz var biz bursasporuz ......yapma renktas prandelliye destek olalim ama tabiki kendi fikrinide soyliyceksin ve elbette sonuna kadarda buna saygi duyarim katilmasam bile saygilar yanlis bir cumle kurduysan affola

Lider, orgineze ede bilecek ve tercübeli bir stoper gerekiyor bize sadece.

Dünyada bir ton isim var. Ilaki üst seviyeli olması gerekmiyor.

Urfi mesela üst seviyede değildi ama liderdi.

Lilleden ramiyi alacakdık mesela. Gittik oranın semihini olan chedjouyu aldık.

Telle 5'te direk oynayacak seviyede bi oyuncu degil.Ishaktan filan cok farki yok hatta defansif olarak Ishak daha iyidir oraya yabanci Telles'i harcamak sacma +3'te otursun rotasyona girer.

Bak renktas benim icin Türkiye sartlarinda gruptan cikmak basaridir ikisenedirde cikiyoruz ligde ise bu cop dedigin kadro iki uc transferle samp zaten oynar oyle bi konusuyosunki renktas zanedersinki ilk defa cl katilicaz ilk defa ligde samp oynicaz cok kotu kadromuz var biz bursasporuz ......yapma renktas prandelliye destek olalim ama tabiki kendi fikrinide soyliyceksin ve elbette sonuna kadarda buna saygi duyarim katilmasam bile saygilar yanlis bir cumle kurduysan affola

destek olmamak ayrı birşey çıkıp yarın prandelli istifa diyecek halim yok realist bir insan olunca görüşlerimi direk dile getirmem doğal mancini içinde aynı şey oldu yanlış tercih dedik kimisi katıldı kimisi katılmadı sonunda karizmatik t.d oldu diyenmi dersin müthiş taktisyenmi diyen dersin sonuc ortada

Yok be renktas.Ben beklerimiz kotu demedim ki.Ben stoper ikilisinin tecrubeli olmasindan yanayim.Az hata yapilmasi ve en saglam durman gerek yerdir orasi

valla CL için haklısın tecrübeli stoper şart da, ligde savunma değil iyi hücum yapan kazanıyor. yabancı sınırıyla ikisini de iyi yapabilmemiz mümkün olmadığından, bu şekilde idare edeceğiz. ama CL nolacak? o çok sıkıntı. el ayak bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt