Kubilay Ankara
Kırmızı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 2.409
- 0
- 996
Nedense icimden bu sene sol bekte olcan'i gorecegiz gibi geciyor.Tarik alinamazsa oyle olucak hissediyorum![]()
Alex'i sattık mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedense icimden bu sene sol bekte olcan'i gorecegiz gibi geciyor.Tarik alinamazsa oyle olucak hissediyorum![]()
Alex'i sattık mı ?
Oyle olmaz, olursada Trabzon a geri verelim paramiza yazik olmasin, sacmaligin daniskasi olur..
Yabanci sinirlamasinda kulubeyi boylayabilir.
hakan 15m euroya leverkusende bu arada mandzukicte atleticoya gitmiş
O zaman kusura bakmayin ama toreyi alacaksin parayi basip.Hic olmadi tarigi alacaksin.Hadi hic birini yapamadin korayin kafasina vura vura ilk 11 stoperi nasil olunur ogreniceksin.
ya sen bruma'nın ne zaman omuz omuza mücadeleye girdiğini gördün de adamı yerde buldun? karşısındaki adam bruma'nın hızına yetişecek de omuz omuz mücadeleye girecek. Şu an ortalama bir maliyetle (para yok kulüpte) getirebileceğin hiç bir oyuncu bruma'dan daha fazla katkı veremez. Doğru düzgün bir sistemle oynadığımız sürece takımın kilit oyuncusudur Bruma. Sporting alt yapısından çıkan oyuncuya taktik anlamda 0 demek futbol cahilliğidir ayrıca. Hiç bi yere gidemez, göndereni de göndermek isteyeninde bacağına ^_^
O zaman kusura bakmayin ama toreyi alacaksin parayi basip.Hic olmadi tarigi alacaksin.Hadi hic birini yapamadin korayin kafasina vura vura ilk 11 stoperi nasil olunur ogreniceksin.
Koray'ın kafasına vurmana gerek yok öğretmen için. Koy ilk 11'e oynar.
Sacmalamayın ya.Yıllar sonra has bir kanat adamı almısız onu da bekde mi oynatacagız?
Mantigini cozemedim ama neyse, o saydigin oyuncularin alinmasi ile Olcan ve solbek baglantisi nedir merak ta etmedim acikcasi. Onlar alinirsa daha iyi olur o konuda hak veriyorum, ama solbekimiz Telles dir, Tarik i alirsak hem sag hem sola alternatif almis oluruz.. Elimizi rahatlatir..
Son senelerin en rezil transfer dönemini yaşıyoruz.
Bence Mandzukic, Diego Costa'dan daha kaliteli bir oyuncu ve golcü.
Çok gol atar.
aynen katılıyorum .ben çok beğeniyorum. özellikle hücumda çok iyi pres yapıyor aynı elmander gibi![]()
Bana göre de diego çöpün kralı madzukicle kıyaslamak futbola hakaret....
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi