Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya sen bruma'nın ne zaman omuz omuza mücadeleye girdiğini gördün de adamı yerde buldun? karşısındaki adam bruma'nın hızına yetişecek de omuz omuz mücadeleye girecek. Şu an ortalama bir maliyetle (para yok kulüpte) getirebileceğin hiç bir oyuncu bruma'dan daha fazla katkı veremez. Doğru düzgün bir sistemle oynadığımız sürece takımın kilit oyuncusudur Bruma. Sporting alt yapısından çıkan oyuncuya taktik anlamda 0 demek futbol cahilliğidir ayrıca. Hiç bi yere gidemez, göndereni de göndermek isteyeninde bacağına ^_^

O sakatlıktan sonra biraz zor depar atar . En azından Ekim-Kasım'a kadar öyle . Belki ligde hızıyla rakiplerini geçebilir ama CL'de zor . Ayrıca taktiği de hala 0 bana göre . Oldukça bencil bir oyuncu . Umarım Prandelli iyi biraz taktik falan öğretir .

O zaman kusura bakmayin ama toreyi alacaksin parayi basip.Hic olmadi tarigi alacaksin.Hadi hic birini yapamadin korayin kafasina vura vura ilk 11 stoperi nasil olunur ogreniceksin.

Mantigini cozemedim ama neyse, o saydigin oyuncularin alinmasi ile Olcan ve solbek baglantisi nedir merak ta etmedim acikcasi. Onlar alinirsa daha iyi olur o konuda hak veriyorum, ama solbekimiz Telles dir, Tarik i alirsak hem sag hem sola alternatif almis oluruz.. Elimizi rahatlatir..

Hakan Çalhanoglu, Emre Can, Nuri Sahin ve Kaan Ayhan türk futbolun gelecegi

Bir de bizim Semih, Fenev'in Alper'i, Roma'nin Salih'i var.

Töre gerçekten iyi olacagini bilmiyorum çocuk gol açisindan pek müthis degildi

Muslera

Tarik-semih-chedjou-telles

Melo-selcuk

Hamit-Sneijder-olcan

Burak

+3; Bruma-Amrabat-Eboue

Tarika yada İshaka bekte güvenmektense, Koraya stoperde güvenmek daha mantikli. Koray gecen sezon sakatliğinin etkilerini atlatirken bize geldi. Bizde de zaten düzenli forma sansi bulamadi. Zaten sakatlanmasaydi, Dortmundta ilk11 oynama sansi ayağina gelmisti.

Mantigini cozemedim ama neyse, o saydigin oyuncularin alinmasi ile Olcan ve solbek baglantisi nedir merak ta etmedim acikcasi. Onlar alinirsa daha iyi olur o konuda hak veriyorum, ama solbekimiz Telles dir, Tarik i alirsak hem sag hem sola alternatif almis oluruz.. Elimizi rahatlatir..

Abi yabanci sinirlamasinda bana 11 yaparmisin.Telles'in icinde oldugu

Ligde Veysel-Semih-Koray-Tarık 4'lüsü kurabilirsek ve oturtabilirsek inanılmaz iyi olur.Hücumda yabancı kullanmak çok daha mantıklı ve etkili bir hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt