Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerli yardımcı antrenör almasınlar mümkünse. salak salak yönlendirirler. alsın tercüman merti yanına forumu okusun genel mantıklı yorumları kadroları dikkatlice incelesin, takımın iyisini kötüsünü öğrensin ona göre iş yapsın çok daha başarılı olur. getirecekler arifi hasanı hakanı bilmem neyi 2 forvetli hamitli sabrili kadrolar göreceğiz.

yemin olsun kahkaha attım bu saatte helal renktaş :D

Bunun Prandelli olan versiyonunu da yapmak lazım :)

15D23212D8502ED8DC00403888B8EE55.jpg

zemu6eru.jpg

Saygı duyulacak bir kadro..ancak gol yükünü Burak tek başına cekemez diye korkuyorum Sneijder bu sistemde müthiş olacaktır.

Ujfa stili bir stoper lazım bu takıma.

Prandelli'de sever o tarz isimleri.

zemu6eru.jpg

Saygı duyulacak bir kadro..ancak gol yükünü Burak tek başına cekemez diye korkuyorum Sneijder bu sistemde müthiş olacaktır.

Sabrinin Yerine Tarık. Korayın yerine topla birlikte çıkabilen, geriden oyun kuran ve süpürücü (yani semihin bıraktığı boşlukları tamamlayan) biri gelmeli. Son olarak Olcan ve Bruma yer değişirse çok daha efektif olur. Bruma sağda çok daha iyi bana göre. Olcanın bek oynama tecrübesi olduğu için tellesin zayıf kaldığı yerde müdahale etme şansı brumaya göre çok daha yüksek.

Prandelli'nin lakabı General sanırım. Öyle bir görsel hazırlansa güzel olabilir yeteneği olan arkadaşlar varsa. :D

Bahsedildiği üzere yıllık 2.250 bin Euro'ya anlaşılması yönetim başarısı olur. Umarım doğrudur bu iddia.

baya kibirli biri suna bak

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Tn9YQBdyvFE[/media]

:S

O sakiz cigneyis ne oyle birden aklima hagi-misimovic-sakiz ucgeni geldi misimovic de mi boyle cignemisti acaba :D

Selcuk, sabri agizinin ortasina yapistirirlar bir tane boyle sakiz cignerse.. En gec prandelli patlatir bitane.. Bu ne ya lama gibi sakiz cigniyor :)

Bana kalsa yabancı santrafor alırım ama ne yönetim ne Prandelli düşünmüyor bunu galiba.Burak'la koca senenin geçmeyeceğini düşünüyorum.

fiorentinada yaptıkları çok güzel ya.küme düşmüş,şikeden -15 yemiş bi takımı küçük bütçeyle en iyi noktaya getirmiş.sonra bugün ali ece atalantayı atalanta yapan prandellidir dedi.

yetinmeyi bilen hoca bizim hocamız.yokluktan anlıyo...romanın başındayken karısı uğruna romayı bırakıyo.

ali ece dinleyip dinleyip gaza gelmeyelim zergen ali ecenin ovdugu adamlar genelde cakiliyor

ali ece dinleyip dinleyip gaza gelmeyelim zergen ali ecenin ovdugu adamlar genelde cakiliyor

Ama doğru söylediği bişey vardı Ali Ece'nin bence. Çay kaşığı ile kazıp gelen teknik direktörler genelde bizim burada iş yapıyorlar. Bol kepçe adamlar çakılıyorlar.

Türkiye ligindeki Şampiyonluk bu sene çok önemli.Bizde yerli oyuncu yok yabancılar orta seviye.Üst düzey 2 tane yabancı alınmalı.Bruma ile sezon gitmez.

Agger Liverpool'dan ayrilacak diyolardi.Keske talip olsak muthis otesi olur, aranan kandan daha fazlasi.O olmasa da gelecek adam onun tarzinda sert ve hava toplarinda etkili olmali.

Telles+3 olmali ilk 5'e girececk seviyede degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt