- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
şu brezilyalı dedeyi alsak keşke ya da astoriyi.telles ligde bazı maçlarda yedek kalabilir.eğer tarığı alırsak tarık oynar solbekte ligde.
Astori çok iyi olur. Büyük takımlar hep peşinde sanırım onun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu brezilyalı dedeyi alsak keşke ya da astoriyi.telles ligde bazı maçlarda yedek kalabilir.eğer tarığı alırsak tarık oynar solbekte ligde.
Ujfa stili bir stoper lazım bu takıma.
Prandelli'de sever o tarz isimleri.
Takımın yapısı da önemli burada tabi.Uyuşuk oynarsak yine kazanamayız ama ben de hiç değilse sağlam bir yabancı forvet görmek isterdim takımda.
Bence Selçuk'a verecek. Sneijder bizde Balotelli-Cassano ikilisi gibi Burak-Sneijder ikilisi şeklinde olacaktır diye düşünüyorum.
çok karizma lan![]()
Katılıyorum bende.Üst düzey ileride bir yabancıya ihtiyacımız var.Sneijder her maç iyi oynayamazki.
Takımda Sneijder dışında üst düzey yabancı yok.Bu kadroyla deplasmanda gene kazanamayız.Bruma yerine üst düzey yabancı alınmalı.Bruma sonradan girsin
Olcan'dan gol asist katkısı alırız diye düşünüyorum da Bruma o katkıyı verir mi, büyük soru işareti.Burak yine belli sayıda gol atar ama sert deplasmanlarda rakip kaleye gidemeyiz.Ama hoca kadro yeterli demiş, buna şaşırdım.Acaba ilk senemde şampiyon olmasam da olur herhalde diye mi düşünüyor?
Selçuk geçtiğimiz sezondaki performansı ile devam ederse bence ilk 11'e bile zor girer. Ama ilk geldiği zamanlardaki performansına dönerse Prandelli'nin yeni Pirlo'su olabilir. + herkes unutmuş galiba ama kadromuzda Hamit denilen bir adam var. Ki, bence onun performansı da gerek CL, gerek şampiyonluk açısından çok önemli. Formda, hazır bir Hamit maç kazandırır takıma. Umarım Prandelli ile birlikte tekrar eski Hamit'i izleriz.
Melo, muslera ne boru mu?
Bruma'ya guvenilmeli ve sabredilmeli gerekirse 17 mac kotu oynasin
Cunku biliyorum ki onumuzdeki senelerde muthis topcu olacak
MARİO YEPES
![]()
Yanlış anlıyorsunuz bakın ileri uçta oynayan adamlardan bahsediyorum.Bruma ligde 10 dan fazla gol atması lazım mesala bu sistemlerde bence atamaz.Zaten burağa mahkum kaldık alternatif yok.Kim atıcak bu golleri melo 10 gol atabilecekmi