Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ujfa stili bir stoper lazım bu takıma.

Prandelli'de sever o tarz isimleri.

MARİO YEPES

Mario-Yepes-cabezazo-posicion-delantero_NACIMA20131015_0282_6.jpg

Beni de heyecanlandıran bir hücum hattı Olcan-Sneijder-Bruma-Burak ama gol sıkıntısı yaşar mıyız acaba diye korkmuyor değilim. Sneijder-Olcan-Bruma'nın 8-10 gol civarı atmaları lazım.

Telles'e sallayan arkadaşlar var onlara bir dipnot vereyim

Telles Brezilya'da tatil yapmadan gelip sezonun 2.yarısında tüm maçlarda sol kulvarda tek başına gitgel yaptı...Bırakın da güçsüzleşsin, tükensin

harbiden brezilyalı dede ya da astori olsun stoperimiz.tarığı da alak ligde solbeke koyarız.telles de şampiyonlar liginde oynar.ligde sonradan oyuna da girer.sol açığa koyarız falan. böyle iyi olur valla.

Bence Selçuk'a verecek. Sneijder bizde Balotelli-Cassano ikilisi gibi Burak-Sneijder ikilisi şeklinde olacaktır diye düşünüyorum.

Selçuk geçtiğimiz sezondaki performansı ile devam ederse bence ilk 11'e bile zor girer. Ama ilk geldiği zamanlardaki performansına dönerse Prandelli'nin yeni Pirlo'su olabilir. + herkes unutmuş galiba ama kadromuzda Hamit denilen bir adam var. Ki, bence onun performansı da gerek CL, gerek şampiyonluk açısından çok önemli. Formda, hazır bir Hamit maç kazandırır takıma. Umarım Prandelli ile birlikte tekrar eski Hamit'i izleriz.

Bu yabancı kuralı olan sistemde genç oyuncu felan yetişmez abi.Alıyorsun oynatamıyorsun.23 yaş altı yabancı sayılmasın bak o zaman ne adamlar yetişir ve avrupaya satılır.Bizdeki TFF kulupleri anca zarara ugratır.

Katılıyorum bende.Üst düzey ileride bir yabancıya ihtiyacımız var.Sneijder her maç iyi oynayamazki.

Olcan'dan gol asist katkısı alırız diye düşünüyorum da Bruma o katkıyı verir mi, büyük soru işareti.Burak yine belli sayıda gol atar ama sert deplasmanlarda rakip kaleye gidemeyiz.Ama hoca kadro yeterli demiş, buna şaşırdım.Acaba ilk senemde şampiyon olmasam da olur herhalde diye mi düşünüyor?

Takımda Sneijder dışında üst düzey yabancı yok.Bu kadroyla deplasmanda gene kazanamayız.Bruma yerine üst düzey yabancı alınmalı.Bruma sonradan girsin

Melo, muslera ne boru mu? :D

Bruma'ya guvenilmeli ve sabredilmeli gerekirse 17 mac kotu oynasin

Cunku biliyorum ki onumuzdeki senelerde muthis topcu olacak

Olcan'dan gol asist katkısı alırız diye düşünüyorum da Bruma o katkıyı verir mi, büyük soru işareti.Burak yine belli sayıda gol atar ama sert deplasmanlarda rakip kaleye gidemeyiz.Ama hoca kadro yeterli demiş, buna şaşırdım.Acaba ilk senemde şampiyon olmasam da olur herhalde diye mi düşünüyor?

Başkan Şampiyonluk kesin dedi bilmiyorum ne düşünüyolar.Katılıyorum kardeşim aynı sen gibi düşünüyorum bu kadro ile bu takımın şampiyon olması çok zor.Prandelli napacak çıkıp kendimi gol atıcak

Selçuk geçtiğimiz sezondaki performansı ile devam ederse bence ilk 11'e bile zor girer. Ama ilk geldiği zamanlardaki performansına dönerse Prandelli'nin yeni Pirlo'su olabilir. + herkes unutmuş galiba ama kadromuzda Hamit denilen bir adam var. Ki, bence onun performansı da gerek CL, gerek şampiyonluk açısından çok önemli. Formda, hazır bir Hamit maç kazandırır takıma. Umarım Prandelli ile birlikte tekrar eski Hamit'i izleriz.

Okuduğum kadarıyla bu adam bizi şöyle oynatabilir: 4-3-2-1

---------------------------------Muslera---------------------------

Veysel-----------XXXX------------------Semih-----------Telles

---------------Hamit----------Melo-------Selçuk--------------

-------------------Olcan---------------Sneijder-----------------

--------------------------------Burak---------------------------------

Benim tercihim olmaz ama blog yazılarından gördüğüm kadarıyla böyle.

Melo, muslera ne boru mu? :D

Bruma'ya guvenilmeli ve sabredilmeli gerekirse 17 mac kotu oynasin

Cunku biliyorum ki onumuzdeki senelerde muthis topcu olacak

Tamam da Muslera çıkıp golmu atıcak? Bizim yerlilerimiz zaten gol atmıyor kim çekicek bu sezonun yükünü Brumamı.Bence üst düzey bir kanat oyuncusu alınması şart yoksa işimiz çok zor.

Yanlış anlıyorsunuz bakın ileri uçta oynayan adamlardan bahsediyorum.Bruma ligde 10 dan fazla gol atması lazım mesala bu sistemlerde bence atamaz.Zaten burağa mahkum kaldık alternatif yok.Kim atıcak bu golleri melo 10 gol atabilecekmi

Burak tek forvet olarak 20+ gol atar diye düşünüyorum bu sezon. Yine 10 civarı gol atabilecek Sneijder, Olcan, Umut gibi isimler var. Diğerleri Bruma, Selçuk, Melo da 3-5 gol atarsa yeterli.

Sadece futbolcular değil, oynayacağımız sistem de çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt