Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.356
- 7.209
- 2.358
Osvaldo'yu filan geçtim de Prandelli ve Olcan'dan sonra transfer yaparmıyız acaba.? Bence zor ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osvaldo'yu filan geçtim de Prandelli ve Olcan'dan sonra transfer yaparmıyız acaba.? Bence zor ihtimal.
Telles'in alternatifi yok. 2 yerli oyuncumuz hala eksik, Tarık alınmalı ya da Şener + İshak. Yedek kalecilerimiz de yok.
Yoksa 5+3 çok zorlar.
Transfer yapsak bile Tarık gelir.Bi ihtimal yedek kaleci.
bu nasıl :
--------------------muslera-------------------------
şener----semih------------koray---------tarık
-----------------------melo--------------------------
bruma-------------sneijder---------------olcan
---------------burak-----------osvaldo------------
Telles'in alternatifi yok. 2 yerli oyuncumuz hala eksik, Tarık alınmalı ya da Şener + İshak. Yedek kalecilerimiz de yok.
Yoksa 5+3 çok zorlar.
+ Adam gibi stoper (Chedjou kabusunu sonlandırması bakımından elzem),
+ Selçuk ve Melo ikilisini yedekleyecek merkez orta saha (ki bu konuda ağırlık handikapı olsa da Aytaç Kara'da ısrarlıyım),
+ Yerli rotasyon oyuncusu forvet (Mevlüt dışında olası aday yok gibi, Muhammet Demir diyeceğim ama o da yeteneğine/kalitesine karşın hala güven vermiyor).
En azından
-----------Muslera-------------
Tarık--Semih----Hakan/Koray--Telles
------------------Melo-----------------
------Selcuk--------Sneijder-------
Olcan--------------------------Bruma/Amrabat
------------------Burak-----------------
bunu yapmalıyız.
Bir tane yabanci stoper şart. Semih - Hakan/Koray ile yine çok sorun yaşariz defansta. Onun için mecburen Bruma veya Telles'e yerli futbolcularla rotasyon yapmamiz lazim. Ya da şampiyonlar liginde oynayabilecek bir üst düzey türk stoper almak lazim, ama aklima bir isim gelmiyor.
Bi tek Tarık eksik işte.Ama nedense Şener daha iyi geliyor bana.