Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osvaldo'yu filan geçtim de Prandelli ve Olcan'dan sonra transfer yaparmıyız acaba.? Bence zor ihtimal.

Transfer yapsak bile Tarık gelir.Bi ihtimal yedek kaleci.

En azından

-----------Muslera-------------

Tarık--Semih----Hakan/Koray--Telles

------------------Melo-----------------

------Selcuk--------Sneijder-------

Olcan--------------------------Bruma/Amrabat

------------------Burak-----------------

bunu yapmalıyız.

bu nasıl :

--------------------muslera-------------------------

şener----semih------------koray---------tarık

-----------------------melo--------------------------

bruma-------------sneijder---------------olcan

---------------burak-----------osvaldo------------

bu nasıl :

--------------------muslera-------------------------

şener----semih------------koray---------tarık

-----------------------melo--------------------------

bruma-------------sneijder---------------olcan

---------------burak-----------osvaldo------------

Melo tek başına geberir orta sahada.

Geçen sene 3'lü orta saha oynuyorduk Sneijder'in dışında, öyle bir geçiş olmaz.

6 yerli oynatman lazım, Selçuk'u koymazsan komik olur.

Selçuk, Burak, Olcan, Semih banko var zaten 11'de.

Hakan Arıkan,Mevlüt,Necati,Tarık ve bir de Selçuk'a alternatif yerli aldık mı yeter bence.Belki Chedjou'yu yollarsak bir de stoper alırız.

Telles'in alternatifi yok. 2 yerli oyuncumuz hala eksik, Tarık alınmalı ya da Şener + İshak. Yedek kalecilerimiz de yok.

Yoksa 5+3 çok zorlar.

+ Adam gibi stoper (Chedjou kabusunu sonlandırması bakımından elzem),

+ Selçuk ve Melo ikilisini yedekleyecek merkez orta saha (ki bu konuda ağırlık handikapı olsa da Aytaç Kara'da ısrarlıyım),

+ Yerli rotasyon oyuncusu forvet (Mevlüt dışında olası aday yok gibi, Muhammet Demir diyeceğim ama o da yeteneğine/kalitesine karşın hala güven vermiyor).

+ Adam gibi stoper (Chedjou kabusunu sonlandırması bakımından elzem),

+ Selçuk ve Melo ikilisini yedekleyecek merkez orta saha (ki bu konuda ağırlık handikapı olsa da Aytaç Kara'da ısrarlıyım),

+ Yerli rotasyon oyuncusu forvet (Mevlüt dışında olası aday yok gibi, Muhammet Demir diyeceğim ama o da yeteneğine/kalitesine karşın hala güven vermiyor).

Aytaç Kara dışında, Antep'teki Mustafa Durak bile olabilir aslında. Çok iyi ışık verdi bu sezon oynadığı maçlarda.

Fransa doğumlu, altyapılı.

Bir tane yabanci stoper şart. Semih - Hakan/Koray ile yine çok sorun yaşariz defansta. Onun için mecburen Bruma veya Telles'e yerli futbolcularla rotasyon yapmamiz lazim. Ya da şampiyonlar liginde oynayabilecek bir üst düzey türk stoper almak lazim, ama aklima bir isim gelmiyor.

Chedjou + dany yollanip mutlaka stoper alinmali

Gerekirse kiralik yollansinlaryurtdisina piyasa yapmalari icin

Tarik camdal gelse cok iyi.olur olcandan sonra cunku tariginfa kendine gore joker ozellikleri var... aslinda ben ne yalan soylim veyselden umutluyum birazda bu sezon icin

En azından

-----------Muslera-------------

Tarık--Semih----Hakan/Koray--Telles

------------------Melo-----------------

------Selcuk--------Sneijder-------

Olcan--------------------------Bruma/Amrabat

------------------Burak-----------------

bunu yapmalıyız.

Bi tek Tarık eksik işte.Ama nedense Şener daha iyi geliyor bana.

Bir tane yabanci stoper şart. Semih - Hakan/Koray ile yine çok sorun yaşariz defansta. Onun için mecburen Bruma veya Telles'e yerli futbolcularla rotasyon yapmamiz lazim. Ya da şampiyonlar liginde oynayabilecek bir üst düzey türk stoper almak lazim, ama aklima bir isim gelmiyor.

Telles olmamalı ama o rotasyon yapılan, çünkü defansı her hafta/maç değiştirmek mantıklı değil, genelde aynı 4'lüyle oynamak gerek. Atıyorum bir İshak, bir Telles olmaz, ama öndeki oyuncu değişebilir.

Hadi Bruma'yı sokarsın rotasyona, bu sefer Olcan yetmez, Gökhan Töre'yi de alman gerekiyor, gerçekçi olalım, Olcan'a 4 milyon Euro vermek bile bizim yönetime çok koymuştur. Töre'nin çıkan haberlerinden sonra gündemde bile olduğunu düşünmüyorum.

Yabancı stoper oynatmamız çok zor. Chedjou gidecek yerine alsak bile zor kontenjan açmak, maliyet daha da artıyor.

Bi tek Tarık eksik işte.Ama nedense Şener daha iyi geliyor bana.

Şener'i de beğeniyorum ama olur da stoperi yabancı yapmak istersek Telles'in yerine Tarık'ı koyabiliriz ama Şener olmaz oraya.

Hamle şansını arttırıyor Tarık.

Şener'i alırsan İshak'ı da alman gerek ki zor, az transfer yapacağız diyorlar, elde 40 tane oyuncu var neredeyse.

Eskişehirdeki Aytaç'ı bir beğenmeyen benim galiba ,

belki önyargı ...

40 yılda bir sol bek aldık dedik, 40 yılda bir iki potansiyelli genç aldık dedik, onları da yabancı stoper, kontenjan yüzünden oynatamayacaksak ne anladım ki bu işten ben. Hay sınırına tüküreyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt