prandelli hayırlı olsun.hücum futbolu oynatan bir antrenör olduğu için oyun kimliğimize uyacağını düşünüyorum.iyi bir antrenörü zirve yaptığında aldığımız zaman hep hüsran oldu.ancak dip yaptığında kendini kanıtlama ve yeniden yükselme azusuyla başarılı oldular.prandelli de tarih sahnesinden silinmeyecek ve dünya futbolunda artık hakettiği yerini alacaktır.özelliklerine gelince benim bildiğim prandelli kanat beklerini hücuma çıkarmayı çok sever ve pivot santroforsuz oyun oynatmaz.atalanta da doni,fıorentina da toni milli takımda da balotelli gibi sistemi işletecek pivot santraforlarla oynadı.o yüzden osvaldo'yu almaz.orta sahada topa sahip olmayı sevdiği için de selçuk yeniden yükselişe geçer...oyun anlayışına göre ihtiyacımız hücumcu bir sağ bek,topu oyuna sokabilen ve sert,agresif tipik italyan stoper,ikinci forvet olarak sahada pas alışverişi kuvvetli gezici bir forvet(jovetiç,cassano tarzı),son olarak da pivot santrafor...en önemli konu bu pivot santrafor,drogba'dan sonra kimi buluruz bilmiyorum.eğer para harcanacaksa balotelli prandelli'nin olduğu yere hemen gelir.