Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4lü defans 3lü den daja ofansif

3lü sabit arkada

4lüde bekler ofansif oyniyorlar (modern futbol )

* LG G2 Tapatalk *

bana sorarsan 4lü defanslarda beklerin çok daha fazla mesafe katediyorlar... bu da onları yıpratıyor... defansı 3lü kurup kanat beklerini daha rakip sahaya yakın koyarsan yine ofansif olmuyor musun??...

bana sorarsan 4lü defanslarda beklerin çok daha fazla mesafe katediyorlar... bu da onları yıpratıyor... defansı 3lü kurup kanat beklerini daha rakip sahaya yakın koyarsan yine ofansif olmuyor musun??...

ama o zaman kanatların sadece bek pozisyonundaki adama kalıyor geri kalan bütün oyuncular içe gömülüyor nerde kanatı 2şer adamla kullanmak nerde 1er adamla kullanmak anadolu takımlarını açamazsın o taktikle

Onu Italyanlardan baskalari kolay kolay beceremez, bize dandik gelir, hic de goze hos gelmez.. Turk oyuncular zaten kafadan sistem sakatligi yasiyorlar..

Yapacağımız işlem basit ama bizim yönetimden bu hamleleri beklemiyorum.

Sağbek şart + Chedjou hemen satıp yerine adam almalıyız bir sezon daha oynarsa elimizde patlar.

Forvet önemli çok nokta atışı yapmalıyız.İnş iyi bir fırsat transferi çıkar karşımıza.(Sneijder,Drogba'da olduğu gibi)

Toparlayacak olursak sağbek Tarık/Şener

Chedjou'ya by by sağlam isdandinavyalı stoper :D

Nokta atışı forvet.

Bir de Hamburg'tan Tolgay'ı aldık mı on numara beş yıldız transfer dönemi olur.

Benim bildiğim Prandelli fantazi yapmaz.Elinde ne varsa onları en uygun şekilde dizer.Rakamlara takılmaz.

Bu arada Neymar yalan olmuş galiba.Kırık şüphesi varmış kaburgalarda.

Servet olsa iğne ile oynardı :D hey gidi günler bee

Bence forvet alacaksak bu ya Mevlüt yada Muhammed Demir(Sakat değilse) olmalı.Yabancı şu sınırda lüks olur.

o neymarın bitaraflarında kaşıntı vardı dokundugun gibi taklalar atıyor en ufak mudahalede abartılı hareketler yapıyordu olcagı buydu akıllanır belkı

prandelli hayırlı olsun.hücum futbolu oynatan bir antrenör olduğu için oyun kimliğimize uyacağını düşünüyorum.iyi bir antrenörü zirve yaptığında aldığımız zaman hep hüsran oldu.ancak dip yaptığında kendini kanıtlama ve yeniden yükselme azusuyla başarılı oldular.prandelli de tarih sahnesinden silinmeyecek ve dünya futbolunda artık hakettiği yerini alacaktır.özelliklerine gelince benim bildiğim prandelli kanat beklerini hücuma çıkarmayı çok sever ve pivot santroforsuz oyun oynatmaz.atalanta da doni,fıorentina da toni milli takımda da balotelli gibi sistemi işletecek pivot santraforlarla oynadı.o yüzden osvaldo'yu almaz.orta sahada topa sahip olmayı sevdiği için de selçuk yeniden yükselişe geçer...oyun anlayışına göre ihtiyacımız hücumcu bir sağ bek,topu oyuna sokabilen ve sert,agresif tipik italyan stoper,ikinci forvet olarak sahada pas alışverişi kuvvetli gezici bir forvet(jovetiç,cassano tarzı),son olarak da pivot santrafor...en önemli konu bu pivot santrafor,drogba'dan sonra kimi buluruz bilmiyorum.eğer para harcanacaksa balotelli prandelli'nin olduğu yere hemen gelir.

Chedjouyu yollarsak bir tane stoper almalıyız bence şampiyonlar liginde semih koray götüremez ara ara ligdede oynar astori iyi olur ama yedek beklemesi sıkıntı

Bu arada stoper alacaksak kesinlikle sol ayaklı olması lazım.Sonra Semih sol stopere koyuyorlar o da baya saçmalıyor orada.En azından şuana kadar sol stoper oynayan bir adam almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt