Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro türkiyede rahat hedefe ulasir, tabiki uyum saglayip veya takim ola bilirse az cok.

1034165_Galatasaray_SK.jpg

Tarikin savunmasi kötü. Peki Tarik 34 yasindaki Cicinhonun 15 assist yaptiği ligde kac assist yapti?

Haci bu kadroyu tuttum. Telles yok ama genede guzel. Bruma icinde guzel. Osvaldo cikar bruma girer. Bruma ve Tellesin olmadigi kadrolari sevmesemde cok mantikli bir dizilis.

stopere bagli biraz. ben yabanci stoperden yana oldugum icin tellesin yerine tariki yazdim.

yabanci stoper gelmeyecekse tariki sag beke telleside sol beke koya biliriz. gerisi ayni.

5+3 olunca zorlaniyor insan :(

Bu kadro türkiyede rahat hedefe ulasir, tabiki uyum saglayip veya takim ola bilirse az cok.

1034165_Galatasaray_SK.jpg

tarığı neden solda harcıyoruz ki?... telles'i de harcamış oluyoruz böylece :) yabancı stoper yerine semih-koray tandemini tercih ederim... bu çocuklar bir şekilde oynayacak... böylece tarık sağ telles sol da oynayabilir... gerektiğinde hakan/gökhan da stoper de görev yapar...

Tarikin savunmasi kötü. Peki Tarik 34 yasindaki Cicinhonun 15 assist yaptiği ligde kac assist yapti?

bu pek kıstas olmaz çünkü eskişeir gol atma kabızı bir takım sivas ise tamamen hücum odaklı bir ekipti

he tabi tarık'ın 26 lig maçında hücum anlamında hiç istatistik yapamaması bir soru işareti elbette ama potansiyelini gözardı edemeyiz bence

Çeptalk

[attachment=11536:uploadfromtaptalk1404559673656.jpg] aydin anca akillanmis sanirim

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404559673656.webp
    uploadfromtaptalk1404559673656.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 201
stopere bagli biraz. ben yabanci stoperden yana oldugum icin tellesin yerine tariki yazdim.

yabanci stoper gelmeyecekse tariki sag beke telleside sol beke koya biliriz. gerisi ayni.

5+3 olunca zorlaniyor insan :(

Valla Hacı transfer sezonu açıldı açılalı kadro nasıl kurulabilir diye düşünüyorum ve bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Prandelli çok zorlanacak bu konuda.

Stoper olarak ben Koray'dan yanayım herzaman. Evet tecrübesiz v.s ama bir yerden başlamak lazım.

Bu 5+3 saçmalığını iyi atlatabilirsek önümüzdeki sezon umudumuz şaban olmaktan çıkar daha rahat önümüzü görebiliriz diye düşünüyorum.

5+3 içinde kodraya giren veya giremeyen oyuncuların hem zihinsel hem de fiziksel olarak hazır tutulma işini nasıl becerecekler bilemiyorum.

Osvaldo gelirse Bruma seneye yedekte olacak.

xm6kfy2n.png

Böyle bir sey olabillir. Osvaldo tam bir Kanat oyuncusu olarak degil daha cok ikinci forvet gibi. Olcan ise sag acik.

------------------------------Muslera----------------------

---Tarık----------Semih----------------Gökhan-------Telles-

-------Olcan--------Melo----------Selçuk-------Bruma-----

-----------------------------Sneijder-------------------------

-----------------------------Burak--------------------------------

Eğer Tarıkta gelirse şu an için böyle bi kadro oluşturulabilir.(Gökhanı Prandellinin stoper anlayışına uyduğu için koydum)

Osvaldo gelirse Bruma seneye yedekte olacak.

xm6kfy2n.png

Böyle bir sey olabillir. Osvaldo tam bir Kanat oyuncusu olarak degil daha cok ikinci forvet gibi. Olcan ise sag acik.

İşte bu :D Bruma'nın yedek olması çokta önemli olmayacak çünkü Osvaldo ile rahat değişimli oynayabilecekler. Hangisinin ilk 11 oynadığının çok önemi kalmayacak ikiside kesik yemeyecek. Rakibe göre kanatlar çok rahat şekillenebilir 2 oyuncu değişikliğiyle Osvaldo forvete kayar Bruma kanada geçebilecek duruma gelir. Yani bu tarz bir kadro olursa keyifle izlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt