Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsun harbiden sen ya ne boş bir cümledir.
Bu kadro türkiyede rahat hedefe ulasir, tabiki uyum saglayip veya takim ola bilirse az cok.
![]()
Champions League
![]()
![]()
5+3 te amrabat bruma + osvaldo + yabancı stoper + melo + sneijder'i oynatta görelim doğu!!!
Haci bu kadroyu tuttum. Telles yok ama genede guzel. Bruma icinde guzel. Osvaldo cikar bruma girer. Bruma ve Tellesin olmadigi kadrolari sevmesemde cok mantikli bir dizilis.
Bu kadro türkiyede rahat hedefe ulasir, tabiki uyum saglayip veya takim ola bilirse az cok.
![]()
Tarikin savunmasi kötü. Peki Tarik 34 yasindaki Cicinhonun 15 assist yaptiği ligde kac assist yapti?
stopere bagli biraz. ben yabanci stoperden yana oldugum icin tellesin yerine tariki yazdim.
yabanci stoper gelmeyecekse tariki sag beke telleside sol beke koya biliriz. gerisi ayni.
5+3 olunca zorlaniyor insan![]()
Osvaldo gelirse Bruma seneye yedekte olacak.
![]()
Böyle bir sey olabillir. Osvaldo tam bir Kanat oyuncusu olarak degil daha cok ikinci forvet gibi. Olcan ise sag acik.
Osvaldo gelirse Bruma seneye yedekte olacak.
![]()
Böyle bir sey olabillir. Osvaldo tam bir Kanat oyuncusu olarak degil daha cok ikinci forvet gibi. Olcan ise sag acik.
Oyundanmı aldın sitemi ? nedir o fotoğraf
tapa