Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir cok kisi bunu okumayacak ama bu forumu lutfen daha kaliteli ve daha seviyeli kullanmaya çalışalım... bircok arma sevdalisi burdaki ikili satasmalardan kufurlesmelerden dolayi fikirlerini yazmadan cikiyor ve en onemlisi burda yazdiklarimiz rakiplerimiz tarafından da takip ediliyor... ne olur tarihimiz boyunca cok az yaptigimiz bir seyi yapalim ve birlik olalim...
Biraz agır kactı gerçekten gonderme kimeyse altında kalma ihtimali oldukca düşük bence :uncomfortableness:
Varsa bilginiz, Prandelli´nin sistemlerini yatirin masaya, "su nedenlerden dolayi basarisiz olabiliriz" diyin.
Buraya geleceksiniz, "DK´da elendi, rezil hoca" diyeceksiniz, sonra kaybolacaksiniz ortaliktan. Yer miyiz?
Sorarlar adama, Almanya misiniz, Ispanya mi, Ingiltere mi? Ya da Real Madrid misiniz? Kisacasi, siz kimsiniz ya
Niye mi böyle konusuyorum? Böyle yorumlara böyle cevap arkadas.
Aynenn ya renkdaşımm
aynen çok büyük işler yaptı beş gün önce İtalya milli takımından kovuldu,Fiorentinayıda hersene ilk 10'a soktu bunlar çok büyük başarılar,sıkıcı klasik İtalyan futboluda cabası ama iki günde sahiplenilmiş bile habarlerde hangi yabancı hoca çıkarsa o hafta o hoca büyük oluyor,kral oluyor,avatarlar onun resmiyle süsleniyor,aylaklık zor iş.............
bu sene supercupi alacagiz eze eze fark bekliyorum
zuurt kupasini
ligi 82 puan ile champ
ve uefa kupasi ile kapatacagiz
sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz
ondan sonra tam gaz kupalara
prandelli tam bir efsane olacak bu kulüpte
öyle böyle degil
birlikte cok gulup agliyacagiz
adama resmen tapacagiz
millet bize gipta ile bakacak
bu mesajimi unutmayin![]()
prandelli pazartesi takımın başında olacak demişti başkan.ya biz bu ligi ne zaman açıyoz anlamadım.
bu sene supercupi alacagiz eze eze fark bekliyorum
zuurt kupasini
ligi 82 puan ile champ
ve uefa kupasi ile kapatacagiz
sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz
ondan sonra tam gaz kupalara
prandelli tam bir efsane olacak bu kulüpte
öyle böyle degil
birlikte cok gulup agliyacagiz
adama resmen tapacagiz
millet bize gipta ile bakacak
bu mesajimi unutmayin![]()