Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilginctir, bize gelen yabanci hocalarin kucuk takimlarda elde ettigi basarilari kucumseyenler istedikleri yerli hocalarin Avrupa maceralarinin sonuclarini hep gormezden geliyorlar, neden acaba? :D

Bir cok kisi bunu okumayacak ama bu forumu lutfen daha kaliteli ve daha seviyeli kullanmaya çalışalım... bircok arma sevdalisi burdaki ikili satasmalardan kufurlesmelerden dolayi fikirlerini yazmadan cikiyor ve en onemlisi burda yazdiklarimiz rakiplerimiz tarafından da takip ediliyor... ne olur tarihimiz boyunca cok az yaptigimiz bir seyi yapalim ve birlik olalim...

Bir cok kisi bunu okumayacak ama bu forumu lutfen daha kaliteli ve daha seviyeli kullanmaya çalışalım... bircok arma sevdalisi burdaki ikili satasmalardan kufurlesmelerden dolayi fikirlerini yazmadan cikiyor ve en onemlisi burda yazdiklarimiz rakiplerimiz tarafından da takip ediliyor... ne olur tarihimiz boyunca cok az yaptigimiz bir seyi yapalim ve birlik olalim...

+1905

Biraz agır kactı gerçekten gonderme kimeyse altında kalma ihtimali oldukca düşük bence :uncomfortableness:

gönderme yapılan belli bir şahıs yok... genel bir eleştiri... işim icabı argümansız eleştiri yapan insanlarla o kadar çok muhattap oluyorum ki... ve maalesef ezbere dayalı, yorumlamaya ve araştırmaya kapalı eğitim sistemimizin yetiştirdiği atgözlüklü o kadar çok insan var ki... bazen insan dayanamıyor valla...

Varsa bilginiz, Prandelli´nin sistemlerini yatirin masaya, "su nedenlerden dolayi basarisiz olabiliriz" diyin.

Buraya geleceksiniz, "DK´da elendi, rezil hoca" diyeceksiniz, sonra kaybolacaksiniz ortaliktan. Yer miyiz?

Sorarlar adama, Almanya misiniz, Ispanya mi, Ingiltere mi? Ya da Real Madrid misiniz? Kisacasi, siz kimsiniz ya :)

Niye mi böyle konusuyorum? Böyle yorumlara böyle cevap arkadas.

Varsa bilginiz, Prandelli´nin sistemlerini yatirin masaya, "su nedenlerden dolayi basarisiz olabiliriz" diyin.

Buraya geleceksiniz, "DK´da elendi, rezil hoca" diyeceksiniz, sonra kaybolacaksiniz ortaliktan. Yer miyiz?

Sorarlar adama, Almanya misiniz, Ispanya mi, Ingiltere mi? Ya da Real Madrid misiniz? Kisacasi, siz kimsiniz ya :)

Niye mi böyle konusuyorum? Böyle yorumlara böyle cevap arkadas.

Aynenn ya renkdaşımm

prandelli pazartesi takımın başında olacak demişti başkan.ya biz bu ligi ne zaman açıyoz anlamadım.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Verona forması giyen orta saha oyuncusu Romulo'nun peşinde. (via@DiMarzio)

Aynenn ya renkdaşımm

Ya kendi ülkeme hakaret ediyormusum gibi hissediyorum ama deli eder bu millet insani ya.

Ben hayatimda insanlari bu kadar kücümseyen baska bir millet görmedim. Kendi basarisizliklarindan sanirim.

Futbol dünyasi Prandelli ismini duyunca bi önünü ilikler yahu. Siz bu adamlari ne saniyorsunuz? Yilmaz Vural mi?

Yani farkli görüslere saygi duymaliyiz da, o kadar saygisiz yorumlar yapiliyor ki, insan kendini tutamiyor.

Sanirsin Italya dünya futbolunu domine ediyor da, Prandelli ülkesini rezil etti. Italya kim ya? Düz, siradan bir takim.

Bu takimla 2012´de final oynadi adam. Mucizeyi gerceklestirdi.

Prandelli gibi kariyerini tırnakları ile kazıyarak yükseltmiş bir hocayı Aykut Kocaman ile falan kıyaslıyorlar ya yok artık diyorum, gidin bir hava alın beyler.

bu sene supercupi alacagiz eze eze fark bekliyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

ve uefa kupasi ile kapatacagiz

sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz

ondan sonra tam gaz kupalara

prandelli tam bir efsane olacak bu kulüpte

öyle böyle degil

birlikte cok gulup agliyacagiz

adama resmen tapacagiz

millet bize gipta ile bakacak

bu mesajimi unutmayin ;)

aynen çok büyük işler yaptı beş gün önce İtalya milli takımından kovuldu,Fiorentinayıda hersene ilk 10'a soktu bunlar çok büyük başarılar,sıkıcı klasik İtalyan futboluda cabası ama iki günde sahiplenilmiş bile habarlerde hangi yabancı hoca çıkarsa o hafta o hoca büyük oluyor,kral oluyor,avatarlar onun resmiyle süsleniyor,aylaklık zor iş.............

Yahu ne kadar meraklısın birilerini çamurlamaya

Derwall dediğin adamın dedeleri Türkmüymüş?

Veya sor bakalım Gerets hangi Türk kavmindenmiş ,

Feldkampın eniştesi de Türk diyorlar bu mantıkla bir yere varılmaz!!!

İş kimya işi.

Yönetime fazlasiyla yukleniliyor burda en cok da Fatih TERİM gonderildigi icin yonetimim yanlislarini kabul ediyorum ama Terim'in yollanmasini bir hata olarak gormuyorum hele kacirdigimiz sampiyonlugun sebebi olarak hic gormuyorum... zira Terim kalsaydi da takim şampiyon olamayacaktı... Terim ilk senesinde yapilan dogru hamlelerle iyi futbol oynayarak sampiyonlugu aldi o andan itibaren yapılması gereken olusan iskeletin ustune nokta transferler yapıp bir adim oteye gitmekti... iste o noktada motivasyon konusunda uzman olan Terim'in klasiklesmis transfer basarisizliklari kendini gosterdi Hamit Amrabat Dany gibi oyuncular hem butceyi zorladilar hem de takimi geriye goturduler... ikinci sampiyonluk rakiplerim formsuzluguyla geldi ama ciddi sinyaller de verdi... bu sezon başında yonetimin bana gore en buyuk hatasi gereksiz secim oldu ve huzursuzluk iyice ayyuka cikti Terim egosuna yenik dustu motivasyonunu kaybetti ve takimi ciddi bir sekilde calistirmamaya basladi ve en sonunda buyuk bir oyunun bir parcasi olmayi tercih etti... geldigimiz noktada mevcut şartlar dusunuldugunde prandelli dogru tercih olabilir yonetime bu noktada bu kadsr yuklenmemek lazim diye dusunuyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

öyle böyle degil

adama resmen tapacagiz

bu mesajimi unutmayin ;)

şampiyonlar liginde telles ve bruma potansiyelini gösterirse grubumuz güçlü de olsa çıkabilirz gruptan.

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

öyle böyle degil

adama resmen tapacagiz

bu mesajimi unutmayin ;)

Eğer bir uefa kupası daha alırsak...

cesare prandelli gelirken yanına angelo ogbonna ve daniele dessena'yı da alırsa ve yerli transferlerinde tarık çamdal, uğur demirok ve mevlüt erdinç transferleri bitirilirse çok etkileyici bir ilk on sekizimiz olur.

muslera

tarık semih uğur telles

olcan melo selçuk bruma

sneijder

burak

eray koray ogbonna hamit dessena amrabat mevlüt

tarık, uğur ve mevlüt transferleri olmazsa da onların yerlerine veysel, hakan ve umut yazılır. yine de fena olmaz.

ama sol bek de oynayabilen iyi bir stoper şart bu takıma ve dessena gibi çok koşan, güçlü bir futbolcu lazım melo'yu yedeklemek için.

daha emre çolak'ı var yekta'sı var, sabri'si var, berk'i var, aydın'ı var, adili'si var, umut'u var, gökhan'ı var.

kaliteli bir kadro ve iyi bir teknik adam ile girecek gibiyiz yeni sezona.

hadi hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt