Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam harbiden bizde mi oynuyor ?
Joel Campbell tekrar kiraya verilecekmiş , opsiyon ekleyebilirsek gerçekten güzel bir hamle olabilir.
Medya'ya durmadan "verilen" haberlere, demeclere bakinca bu yonetim Sneijder'i satmayi kafasina koydugunu rahatlikla anlayabiliriz.
Yavastan alistirmaya calisiyorlar, zaten sozlesmesinde eger yanlis hatirlamiyorsam 15 milyon € serbest kalma maddesi vardi.
Bunu getiren ilk takima gonderirler Sneijder'i.
Abdul Kader Keita gibi bir gece vakti ucup gitmesi..
Hepsi yalan, inanma.
Ben neye inancagima iyi biliyorum, Tuchel ve Lucescu ve Denizli ile ilgili yazdiklarim kadar emin olmasam da, Sneijder ile ilgili korktugum basimiza gelecek gibi..
Bkz Keita-Pino..
Bari 2-3 tane "genc" "potansiyeli" veya Yeni Hajrovicler! Yerine yonetim tek bir ust duzey isim uzerinde yogunlassa, ve bu kez Scout ekibine kulak verse.. neyse 4 gun bekleyelim..
101 Great Goals - Galatasaray offer Martin Skrtel £100,000-a-week, Iago Aspas to leave Liverpool for Sevilla [Mirror]
Galatasaray, currently without a manager after Roberto Mancini left the club after failing to win the league last season, are reportedly aggressively chasing Martin Skrtel.
Skrtel, who played 39 games for the Reds last term, is being offered £100,000-a-week, say the Mirror.
Galatasaray, however, seem to be in a weak position to get the deal over the line. The player is described as “not unhappy on Merseyside”, while the Slovakian is under contact at Anfield for another two seasons.
Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
Mirror cok güvenillir bir Kaynak degil, keske olsa Skrtel Avrupanin en iyi Stoplerinden biri.