Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley+Sneijder+Notts+County+v+Galatasaray+_a_ctNjwLHAl.jpg

hamza hamzaoğlu bizim hocamız olsaydı wesley.s ri gönderir bilal kısayı alır 10 numara+kaptan yapardı

Wesley Sneijder´i satani bizde satariz.

Cok ciddi bir teklif gelirse de, 30 Milyon´dan asagisi kesmez. O kadar da alcakgünüllü olmamak lazim.

Sneijder gibi adamin degeri budur. Cok isteyen varsa, koysun masaya 30 Milyon.

Baskanin dedigi gibi, 20 Milyon filan yetmez.

Medya'ya durmadan "verilen" haberlere, demeclere bakinca bu yonetim Sneijder'i satmayi kafasina koydugunu rahatlikla anlayabiliriz.

Yavastan alistirmaya calisiyorlar, zaten sozlesmesinde eger yanlis hatirlamiyorsam 15 milyon € serbest kalma maddesi vardi.

Bunu getiren ilk takima gonderirler Sneijder'i.

Abdul Kader Keita gibi bir gece vakti ucup gitmesi..

20 mil gelse baskan bi saniye düsünmez satar

* LG G2 Tapatalk *

Medya'ya durmadan "verilen" haberlere, demeclere bakinca bu yonetim Sneijder'i satmayi kafasina koydugunu rahatlikla anlayabiliriz.

Yavastan alistirmaya calisiyorlar, zaten sozlesmesinde eger yanlis hatirlamiyorsam 15 milyon € serbest kalma maddesi vardi.

Bunu getiren ilk takima gonderirler Sneijder'i.

Abdul Kader Keita gibi bir gece vakti ucup gitmesi..

Hepsi yalan, inanma.

Hepsi yalan, inanma.

Ben neye inancagima iyi biliyorum, Tuchel ve Lucescu ve Denizli ile ilgili yazdiklarim kadar emin olmasam da, Sneijder ile ilgili korktugum basimiza gelecek gibi..

Bkz Keita-Pino..

Bari 2-3 tane "genc" "potansiyeli" veya Yeni Hajrovicler! Yerine yonetim tek bir ust duzey isim uzerinde yogunlassa, ve bu kez Scout ekibine kulak verse.. neyse 4 gun bekleyelim..

Ben neye inancagima iyi biliyorum, Tuchel ve Lucescu ve Denizli ile ilgili yazdiklarim kadar emin olmasam da, Sneijder ile ilgili korktugum basimiza gelecek gibi..

Bkz Keita-Pino..

Bari 2-3 tane "genc" "potansiyeli" veya Yeni Hajrovicler! Yerine yonetim tek bir ust duzey isim uzerinde yogunlassa, ve bu kez Scout ekibine kulak verse.. neyse 4 gun bekleyelim..

Başkana inanmayıp satılmış medayaya inanıyorsan senin tercihin, saygı duyarım. Ayrıca Keita&Pino nere Sneijder nere.

101 Great Goals - Galatasaray offer Martin Skrtel £100,000-a-week, Iago Aspas to leave Liverpool for Sevilla [Mirror]

Galatasaray, currently without a manager after Roberto Mancini left the club after failing to win the league last season, are reportedly aggressively chasing Martin Skrtel.

Skrtel, who played 39 games for the Reds last term, is being offered £100,000-a-week, say the Mirror.

Galatasaray, however, seem to be in a weak position to get the deal over the line. The player is described as “not unhappy on Merseyside”, while the Slovakian is under contact at Anfield for another two seasons.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Wesley Sneijder'in satılmasına tabi ki hepimiz karşıyız ancak 30 Mn € işin kırılma noktasıdır buda açık ve net yani.

101 Great Goals - Galatasaray offer Martin Skrtel £100,000-a-week, Iago Aspas to leave Liverpool for Sevilla [Mirror]

Galatasaray, currently without a manager after Roberto Mancini left the club after failing to win the league last season, are reportedly aggressively chasing Martin Skrtel.

Skrtel, who played 39 games for the Reds last term, is being offered £100,000-a-week, say the Mirror.

Galatasaray, however, seem to be in a weak position to get the deal over the line. The player is described as “not unhappy on Merseyside”, while the Slovakian is under contact at Anfield for another two seasons.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mirror cok güvenillir bir Kaynak degil, keske olsa Skrtel Avrupanin en iyi Stoplerinden biri.

osvaldonun kız arkadaşı kuzenımın eski sevgilisinin alt komşusu olur ona sordurcam umarım yanıt alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt