Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre yetenek olarak üst seviye de ama beyin çocuk beyni.A takıma çıktığından beridir kendini hiç geliştiremedi.Bunu Fatih Hoca ile de yapamadı.Bakalım Prandelli ile bişeyler yapabilecek mi.? Yapamasa gönderilebilir.

Emre mükemmel denmiyor ama komik geliyor bana Umut, Ceyhun, Yekta (severim kendisini), Aydın gibi adamların arkasında kalması veya bu isimler dururken Emre'nin gitmesi. yabancı sınırı varken tabi.

Ceyhun ve Aydın ile Emre tamamen alakasız isimler, onlarla kıyaslamak manasız. Biri defansif orta saha öteki kanat. Yekta ve Umut ile karşılaştırabiliriz, Umut'tan bişey görmediğimiz doğrudur orası beni ilgilendirmez ama Yekta net olarak Emre'den daha etkili. Kullanabileceği bi aklı olduğunu belli ediyor Yekta, basit futbol oynuyor ve üzerine düşeni yapmaya çalışıyor ondan alışık olmadığı bir katkı (defansif) beklesek de. Emre ise basit futbol oynayacağına spektaküler oynamak için kasıyor her zaman ve batırıyor.

Yabancı ligleri izlerken Türkiye ile o ligler arasında gördüğüm en büyük fark, oyuncuların topla oynama isteğinin bizdekiler kadar olmaması. Bizde topu ayağına alan "ulan acaba alıp gidebilir miyim, çalım atar mıyım" diye düşünüyor. İzlediğim çoğu yabancı lig maçlarında ilk düşünce her zaman pas. Bizde o yok. Emre ise bunun en güzel örneği. Ayağına topu aldığında oraya buraya döneyim falan derdi var gereksiz... Sneijder bile topu aldığında o kadar tutmuyor.

Ayrıca Emre'nin isteyip de atamadığı onca uzun pas ve yapamadığı ortalar var :asd2: Adamın bacağında topu yeterli şiddetle gönderecek kuvvet yok yahu :asd2:

emre colak iyi oyuncu ama ilk 11 zorlayacak performansi göstermiyor bazen böyle oyunculardan vazgecip yerine baska genc oyunculara sans verilmesi lazim,bu ayni sekilde sabri icinde gecerli yillardan belli sabri hep sag bekimiz oldu ama hicbir zaman yerini zorlayacak oyuncular alinmadi nasil olsa sabri var düsüncesi,hicbir zaman o pozisyona daha iyisini koyalim denmedi

Bu konuda %100 haklısınız ama bence yedekte saydığım isimler oturacağına Emre otursun daha iyi.

Emre'den ne beklediğimize bağlı bu biraz da. Ben Emre'nin yedek oturmasını istemem, gitsin kendini geliştirsin, geliştirebilirse dönsün. Geliştiremezse gitsin. Emre'nin yedekte oturmasına gerek yok Yekta varken, o oturur.

Br2adFVIUAAiFdC.jpg:large

:(

Ulan bu ve Kebapci Sneijderin yerine Tadic gibi Kazik almak istiyorlardi ya..

Yanlız şu Bilal Başakçıoğlu'nu izledim de çok iyi futbolcu.Bizimkiler görse bari.

Emre Çolak İspanya'da Amrabat gibi çıkış yapabilir gitsin.

Gerçi Emre'nin kulübede oturması gerekebilir kulüpte yetişmiş oyuncu kontenjanından. :ka25: 4 ayak üstüne düşecek yine Aydın, Sabri, Emre.

Kaan Baysal geldi mi?

Gerçi Emre'nin kulübede oturması gerekebilir kulüpte yetişmiş oyuncu kontenjanından. :ka25: 4 ayak üstüne düşecek yine Aydın, Sabri, Emre.

Yinde istemem, alt yapıdan biraz iyi hırslı bir oyuncu getirsinler yedeğe koysunlar daha iyi.

Yıllardır takım da adamda oynamak için en ufak bir hırs yok, takımda kalayım da yedekte otursam da olur mantığı var. Sabri yeteneksiz filan ama bundan daha çok çabalıyor istiyor bunda o da yok. Her türlü göndersinler de kurtulsak şundan.

Bu konuda %100 haklısınız ama bence yedekte saydığım isimler oturacağına Emre otursun daha iyi.

Ya sorun o zaten , Emre ne gelişiyo ne başkasının oynamasına izin veriyor

Furkan Özçal oynasa belki çok daha iyi olacaktı orda veya İbrahim Coşkun otursa kendini geliştirse.

Emre ortalama bir oyuncu olarak giriyor ve çıkıyor . Ben Fenerbahçe 3-1 lik maç ve İBB 4-2 lik maç hariç extra bir maçını hatırlamıyorum son sezonlarda

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RyDtxjK4lbE[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lgON2BXtQRQ[/media]

Herkes bir şeyler bekliyor ve tepki gösteriyor , kendisini kastıpı yok belki orda değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt