Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aquba4y2.jpg

En alttakine BI göz atin derim renktaslar

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

bu herif dayak mi istiyor

Osvaldo'yu istemeyen tek ben varım sanırım. Osvaldo demek sistemin bozulması ve ya Burak'ın kanat oynaması demek. Osvaldo yerine kanat oyuncusu alsınlar. Alınan kanat oyuncusunun forvet oynama özelliği de olsun. Menez gibi.

Alacağımız santrafor, sırtı dönük top alabilen, teknik ve ayağında top tutabilen biri olsa iyi olur bence. Burak için de çok olumlu olur bu. Ancak düşününce hali hazırda böyle bir isim gelmiyor aklıma.

Edit: Üyeliğimin 4.yılıymış bugün. Ne çabuk geçmiş zaman :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jocz7FpA5HY[/media]

Pislik herif, sen gel

"Aziz yıldırımı çok severim" den sonra arda benim için bitmiştir.

Arda'nın abisi belli beyler. O yüzden açıklamalarını dikkate almaya değmez. (bkz: çubuklu tosun)

---------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------

-----Tarik Camdal--------------------Semih---------------------Koray-----------Telles------------

------------------------------Felipe Melo-------------------Selcuk Inan-------------------------------

--------Olcan---------------------------------Sneijder-------------------------------Bruma-------------

-----------------------------------------------Burak Yilmaz-------------------------------------------------

Böyle oynatsin Takimi baska bir sey yapmasin, en büyük hata yine kadrola oynamak olur..Macinin yaptigi gibi her Mac farkli 11.

Semih Kora ikilisi tutsa süper olacak. Fakat bu büyük bir soru isareti. O yüzden orda yabanci bir stoper de görebiliriz. Ama Koray'in - yedek'ten de gelse -kesinlikle bol bol oynamasi sart. (Bruma/Olcan degismeli oynar)

osvaldo'yu bende hiç beğenmem senede en fazla 12-13 gol atar. Bazı yerlerde Arsenal, campelli yeniden kiralayacak diyordu anında kapmalıyız boyu kısa olmasına rağmen çok iyi top saklıyor

osvaldo'yu bende hiç beğenmem senede en fazla 12-13 gol atar. Bazı yerlerde Arsenal, campelli yeniden kiralayacak diyordu anında kapmalıyız boyu kısa olmasına rağmen çok iyi top saklıyor

Renktaş 12-13 gol az mı ? Sen 20-25 gol atan forvet bekliyorsun heralde ?

Martin Skrtel haberi doğru mu sizce? Ben çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Agresif ve iyi hamleleri olan bi oyuncu.

bu arda fenerbahceye gider yüzde yüz artik

o biraz zor madridle imzalarken türkiyede sadece bizde oynar maddesi konulmuştu. Ancak başka takıma gidip bu maddeyi koydurmazsa onu bilemem ama birazcık aklı varsa gitmez hem fenerde fazla sevilmez hemde emre'ye yapılanın 2-3 katı yapılır daha kötüsüde sözlerini yemiş olur.

Adam Fener'e gitmem dedikçe "Fener'e gidecek" diyorsunuz. Sneijder "GS'de mutluyum" dedikçe "aha gidici" oluyor. İlginç bir psikoloji.

Osvaldo'yu istemeyen tek ben varım sanırım. Osvaldo demek sistemin bozulması ve ya Burak'ın kanat oynaması demek. Osvaldo yerine kanat oyuncusu alsınlar. Alınan kanat oyuncusunun forvet oynama özelliği de olsun. Menez gibi.

O zaman forvet almayacagiz mi senin düsüncene göre?

Ben acikcasi biraz farkli düsünüyorum. Eger gercekten bir CL hedefimiz varsa, Galatasaray´in 3-4 kaliteli forveti olmali.

Bütün büyük kulüplerde böyledir. Burak veya Osvaldo´nun yedek oturmasindan neden korkuyoruz ki? Biz Galatasaray´iz.

Evet Osvaldo iyi bir forvet ama o kadar da abartmaya gerek yok. Bal gibi yedek de oturtabilecegin bir adam.

Öyle gözünüzde bi Costa, Mandzukic filan canlanmasin. O kadar da degil yani.

Burak, Umut nereye kadar? Mevlüt´ü de alsan, o forvet hatti CL ayarinda olmaz.

Dolayisiyla en azindan Osvaldo tarzi bir yabanci sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt