Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az tabi Burak bile en az 15 atıyor madem yabancı alıcan Jardel,Baros tarzı leblebi alacan örneğin Fransa Liginin en golcü 2.oyuncusu Aboubakar tarzı Sowa benziyor

Burak iyi bitirici değil ama iyi pozisyon buluyor . Osvaldo ise tam tersi . Bana kalırsa iyi bir kanat oyuncusu ve Sneijder sayesinde gol kralı bile olabilir .

Skrtel geleceğine Agger gelsin . Hem solak , hem golcü hem iyi stoper .

En büyük Galatasaray düşmanı acun dur burdan küfür yazcamda zor tutuyorum kendimi Galatasaraylı futbolcuları ayartmayı iyi bilir ha arda fnre giderse umrumdada olmaz bu arada acunun hiç bir programini izlemiyorum Ülker almıyorum bunların hepsi bize yamuk yaptı tabi benim yapmamla bu markalar zararamı ugruycak Hayır tabiki ama bir Galatasarayli olarak vicdanim rahat olucak.

Hala gönderemediğimiz bir sürü yabancı oyuncu varken yabancı transferleri ile ilgili çıkan haberler pek inandırıcı gelmiyor bana.

Birde Ts bile Adrian'ı 3.2'ye , Henrique'yi 4'e sattı.:90:

Amrabat,Dany,Chedjou,Eboue.Bu dörtlüden 10m çıkması lazım en azından.

En büyük Galatasaray düşmanı acun dur burdan küfür yazcamda zor tutuyorum kendimi Galatasaraylı futbolcuları ayartmayı iyi bilir ha arda fnre giderse umrumdada olmaz bu arada acunun hiç bir programini izlemiyorum Ülker almıyorum bunların hepsi bize yamuk yaptı tabi benim yapmamla bu markalar zararamı ugruycak Hayır tabiki ama bir Galatasarayli olarak vicdanim rahat olucak.

helal olsun sana absürtçe bir davranış değil

Beyler birde kendi fikrimce osvaldo tarzı oyuncular drogba tarzı adamlarin yanında oynamazmi yani daha çok öle bir tip topcu hani biri indirir biri topu taşır hakan Necati gbi bence öle yani

koro şeklinde küfür edebiliriz renktaş ben varım Allahıma Kitabıma

burak ın tek forvet oynadıgı macların yuzde 90ında kontra atak oynamaya mecbur kalıcaz ne bı top saklama ne bı pas yetenegı..sneijder selcuk un ara pasları brumanın olcanın bıreysel yetenegıyle kontra ataklarda buraka verılcek paslarla gol kralı olacak ona uzuluyorum yıne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt