- 15 Nisan 2010
- 21.532
- 5.656
- 1.858
Martin Skrtel haberi doğru mu sizce? Ben çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Agresif ve iyi hamleleri olan bi oyuncu.
Nerde çıktı bu haber?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martin Skrtel haberi doğru mu sizce? Ben çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Agresif ve iyi hamleleri olan bi oyuncu.
az tabi Burak bile en az 15 atıyor madem yabancı alıcan Jardel,Baros tarzı leblebi alacan örneğin Fransa Liginin en golcü 2.oyuncusu Aboubakar tarzı Sowa benziyor
Prandelli Hocam Floryada kalacakmis,orda yatacakmis, adam be
Prandelli ile alakali cok farkli düsüncelerim var. Diger yabancilara benzemiyor acikcasi.
Bi Lucescu etkisi bekliyorum sahsen.
Ashley Cole Roma ile 3 Yillik Sözlesmesi imzaladi.
En büyük Galatasaray düşmanı acun dur burdan küfür yazcamda zor tutuyorum kendimi Galatasaraylı futbolcuları ayartmayı iyi bilir ha arda fnre giderse umrumdada olmaz bu arada acunun hiç bir programini izlemiyorum Ülker almıyorum bunların hepsi bize yamuk yaptı tabi benim yapmamla bu markalar zararamı ugruycak Hayır tabiki ama bir Galatasarayli olarak vicdanim rahat olucak.
maicon bir bekde cole bir bekde, bekleri saglam![]()
En büyük Galatasaray düşmanı acun dur burdan küfür yazcamda zor tutuyorum kendimi Galatasaraylı futbolcuları ayartmayı iyi bilir ha arda fnre giderse umrumdada olmaz bu arada acunun hiç bir programini izlemiyorum Ülker almıyorum bunların hepsi bize yamuk yaptı tabi benim yapmamla bu markalar zararamı ugruycak Hayır tabiki ama bir Galatasarayli olarak vicdanim rahat olucak.
Prandelli Hocam Floryada kalacakmis,orda yatacakmis, adam be