Raşit Volkan Alpaslan
Parçalı Üye
- 3 Aralık 2008
- 3.718
- 0
- 1.306
Kebapci bana kebap yapsin lütfen, canim kebap cekti.
yapılırmı bu şimdi mubarek günde benimde canım kebab çekti renktaş o kebabçı banada kebab yapsın :trollfacce.gif:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kebapci bana kebap yapsin lütfen, canim kebap cekti.
![]()
En alttakine BI göz atin derim renktaslar
Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
Galatasaray. Vargas vicino, poi Osvaldo: i primi regali per Prandelli - La Gazzetta dello Sport hoca yarın burdaymış,vargas falan hikaye de osvaldo çok ciddi artık
![]()
En alttakine BI göz atin derim renktaslar
Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
---------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------
-----Tarik Camdal--------------------Semih---------------------Koray-----------Telles------------
------------------------------Felipe Melo-------------------Selcuk Inan-------------------------------
--------Olcan---------------------------------Sneijder-------------------------------Bruma-------------
-----------------------------------------------Burak Yilmaz-------------------------------------------------
Böyle oynatsin Takimi baska bir sey yapmasin, en büyük hata yine kadrola oynamak olur..Macinin yaptigi gibi her Mac farkli 11.
osvaldo'yu bende hiç beğenmem senede en fazla 12-13 gol atar. Bazı yerlerde Arsenal, campelli yeniden kiralayacak diyordu anında kapmalıyız boyu kısa olmasına rağmen çok iyi top saklıyor
bu arda fenerbahceye gider yüzde yüz artik
Renktaş 12-13 gol az mı ? Sen 20-25 gol atan forvet bekliyorsun heralde ?
Osvaldo'yu istemeyen tek ben varım sanırım. Osvaldo demek sistemin bozulması ve ya Burak'ın kanat oynaması demek. Osvaldo yerine kanat oyuncusu alsınlar. Alınan kanat oyuncusunun forvet oynama özelliği de olsun. Menez gibi.