Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.986
- 10.805
- 2.838
Bizimkiler 9 da kan testine girdiler. Antreman saat kacta acaba
akşam 6 dedi kerem canbulat
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler 9 da kan testine girdiler. Antreman saat kacta acaba
Anlaştığımiz gurbetçi mesut özil olabilir.
Mancini'nin herkesin içine sinmemesinin tek sebebi Fatih Terimden sonra gelmesi o dönemde Prandelli gelip şimdi Mancini gelse idide Mancini'de sinicekti tek sorun yanlış kişinin ardından gelmes Mancini'nin.
akşam 6 dedi kerem canbulat
Çeptalk
Prandelli büyük cogunlugun icine sindi. Mancini varken de "Prandelli olsaydi keske" diyorduk.
Ben cok güveniyorum. BIze yakin bir adam oldugunu düsünüyorum. Cok sicak, babacan biri. Herkes sevecek.
Su transferleri de yavas yavas bitirirsek cok iyi olacak. Kamp önemli.
Kaan Baysal imzalamis, hayirli olsun.
hastanede bruma ve sercanı aynı karede görünce bir garip oldum
rüzgarın oğlu bruma
rüzgarın evlattıktan reddettiği hayırsız sercan
prendelli severim bak, mancini gibi itici bir tipi yok. luce tarzı birazz.
sergeni luce
balotelliyi prendelli oynatır şu dünya aleminde :=)
bu arada prendelli başarı istiyorsa mutlaka kanat bekleri-sağlam bir orta saha ve en az bir patlayıcı kanat lazım.
şunu gördükki son 2-3 yıldır bir takımda forvetten çok kanat yıldızı çok önemli. iş bitirecek-teknik-süratli asist veya golcü özellikli.
umarım prandelli brumanın değerini bilir. brumanın değerini biz bilmessek anderlech ve cska adamı istiyor.
arda vakası olur eğer burda fayda sağlayamazsa..
Bruma olaganüstü bir yetenek. Zaten bitiriciligi de su anda iyi olsaydi, Madrid, Barcelona istiyordu onu.
Onun kadar topla hizlanabilen bir futbolcu görmedim ben. Acayip yardiriyor. Bitiriciligi rezalet, o ayri
Bu sene bu anlamda cok calismasi gerekiyor. O yönünü gelistirirse, zaten degeri 30-40 olur hemen.
bu kaan baysal videodan çok yetenekli görünüyo.çalım,teknik,dripling,oyun görüşü üstdüzey.topa vuruş stili de farklı.çok iyi bi yatırım yapmış olabiliriz geleceğe.
Ben ardaya benzettim çok hızlı değil ama rahat adam geçiyor akıllı bir topçuya benziyor
Anlaştığımiz gurbetçi mesut özil olabilir.