Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'nin herkesin içine sinmemesinin tek sebebi Fatih Terimden sonra gelmesi o dönemde Prandelli gelip şimdi Mancini gelse idide Mancini'de sinicekti tek sorun yanlış kişinin ardından gelmes Mancini'nin.

sorun birinin ardından gelmesi ve en büyük neden?

sezonbaşında gelmeyen bir hocadan veya sezonun bitiremeyen bir teknik adamın takımından hayır gelmez...

hastanede bruma ve sercanı aynı karede görünce bir garip oldum

rüzgarın oğlu bruma

rüzgarın evlattıktan reddettiği hayırsız sercan

Prandelli büyük cogunlugun icine sindi. Mancini varken de "Prandelli olsaydi keske" diyorduk.

Ben cok güveniyorum. BIze yakin bir adam oldugunu düsünüyorum. Cok sicak, babacan biri. Herkes sevecek.

Su transferleri de yavas yavas bitirirsek cok iyi olacak. Kamp önemli.

Kaan Baysal imzalamis, hayirli olsun.

prendelli severim bak, mancini gibi itici bir tipi yok. luce tarzı birazz.

sergeni luce

balotelliyi prendelli oynatır şu dünya aleminde :=)

bu arada prendelli başarı istiyorsa mutlaka kanat bekleri-sağlam bir orta saha ve en az bir patlayıcı kanat lazım.

şunu gördükki son 2-3 yıldır bir takımda forvetten çok kanat yıldızı çok önemli. iş bitirecek-teknik-süratli asist veya golcü özellikli.

umarım prandelli brumanın değerini bilir. brumanın değerini biz bilmessek anderlech ve cska adamı istiyor.

arda vakası olur eğer burda fayda sağlayamazsa..

ya şu sinan gümüş videodaki gibiyse gökhan töreye ne gerek var?hem de daha 94lü.yardırır durur kanatlardan sinan.

hastanede bruma ve sercanı aynı karede görünce bir garip oldum

rüzgarın oğlu bruma

rüzgarın evlattıktan reddettiği hayırsız sercan

var ya sercan veonun gibilerine vereceğim paraya bruma ya özel antrenör-ders vs gibi şeylere para kıyarım daha iyi.

hollandanın robeni varsa-bizimde bruma mız var:) (hayal görüyor demeyin) bekleyin görün tabi biz oynatabilirsek..

prendelli severim bak, mancini gibi itici bir tipi yok. luce tarzı birazz.

sergeni luce

balotelliyi prendelli oynatır şu dünya aleminde :=)

bu arada prendelli başarı istiyorsa mutlaka kanat bekleri-sağlam bir orta saha ve en az bir patlayıcı kanat lazım.

şunu gördükki son 2-3 yıldır bir takımda forvetten çok kanat yıldızı çok önemli. iş bitirecek-teknik-süratli asist veya golcü özellikli.

umarım prandelli brumanın değerini bilir. brumanın değerini biz bilmessek anderlech ve cska adamı istiyor.

arda vakası olur eğer burda fayda sağlayamazsa..

Bruma olaganüstü bir yetenek. Zaten bitiriciligi de su anda iyi olsaydi, Madrid, Barcelona istiyordu onu.

Onun kadar topla hizlanabilen bir futbolcu görmedim ben. Acayip yardiriyor. Bitiriciligi rezalet, o ayri :)

Bu sene bu anlamda cok calismasi gerekiyor. O yönünü gelistirirse, zaten degeri 30-40 olur hemen.

Rockstar Prandelli :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MZ9d5syoWMc[/media]

Bruma olaganüstü bir yetenek. Zaten bitiriciligi de su anda iyi olsaydi, Madrid, Barcelona istiyordu onu.

Onun kadar topla hizlanabilen bir futbolcu görmedim ben. Acayip yardiriyor. Bitiriciligi rezalet, o ayri :)

Bu sene bu anlamda cok calismasi gerekiyor. O yönünü gelistirirse, zaten degeri 30-40 olur hemen.

olacak son yazdıüında o kadar izledim çırpındım gelmesi için :) tek sorun şu perde yapacak forvet ve arkasındaki bek. yeterli kalitede olursa öündeki ve arkasındaki adam yardırı. biliyosun bu tarz adamların iki sorunu var

1-defensif olarak zayıflar- bek çok önemli

2- pas-hız asist var am öndeki adam bitirici olmaıki adma da çabasını karşılığını görsün

bu kaan baysal videodan çok yetenekli görünüyo.çalım,teknik,dripling,oyun görüşü üstdüzey.topa vuruş stili de farklı.çok iyi bi yatırım yapmış olabiliriz geleceğe.

Pazzini'yi de düşünebiliriz aslında , Prandelli , Fiorentina'dayken prensiydi. Bizde de iş yapabilir.

Yalnız Sinan gümüşün videoları ilk kez izledim adam harika çalım atıyor çok hızlı biraz bencil gibi ...Çalımlarına falan iyi bakın tıpkı Robben gibi kısa alanda topa hakim ve çok hızlı adam geçiyor... Bu adamın oyun görüşü 0 bile olsa bizim ligde iş yapar... Aydın Karabulut bile yıldız gibi oluyorsa Sinan hayli hayli oynar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt