Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polarcilar alip satamadiklari biletleri almaz ticaret nasil yapacaklar yoksa

Ultraslanci çete bilete para vermez ki zaten. Neyse bu vesileyle tribünleri bu paralı askerlerden temizlemis oluruz.

Nedir insanların bu e-bilete olan nefreti arkadaşlar? normal biletten farkı ne? ne zararı var taraftara da insanlar bu kadar nefretle almamak istiyor bilen bir kişi anlatırsa sevinirim

Prandelli:

"4 KİŞİLİK SAVUNMA, 3 KİŞİLİK ORTA SAHA...""Başarıya ulaşmak için Galatasaray'da belli bir şablon belirledi mi? Başarıya ulaşmak için transfer talebi olacak mı?" sorusuna Prandelli; "En başında sistemle ilgili konuşacak olursak, 4 kişilik savunma ve 3 kişilik orta saha düşünüyorum. İleri hat değişebilir. Bununla ilgili analizlerimizi yapıyoruz. Biz bu konuda karar verdiğimizde sonucu sahada göreceksiniz" sözleriyle yanıt verdi.

3-5-2 kadrolari bir daha gormim.

sneijder ben Galatasarayda mutluyum ve devam edecegim diyor,prandelli sneijderin hollanda ve Galatasarayin en iyilerinden oldugunu soyleyip onu nekadar begendigini soyluyor,20m serbest kalma maddesi var o parayi verip isteyen her hangi bir kulup yok ama burda hala inatla sneijder gidecek diye agliyorsunuz,derdiniz nedir nasil bir paranoya lan bu

Gs tv de veli yigitle ahmet cakir program yapıyorlar. Prandellinin orta sahayi 3 kisiden olusturcagini yorumlamaya.baslarken,veli.yigit sneijderi saymadi.bile. melo selcuk yekta olabilir dedi.turkiyede herkes sneijderi o 3lu ortasahaya yazar.bana enteresan geldi.sneijder satilmis bile olabilir. Bu.sadece bi.sezi tabi.

Gs tv de veli yigitle ahmet cakir program yapıyorlar. Prandellinin orta sahayi 3 kisiden olusturcagini yorumlamaya.baslarken,veli.yigit sneijderi saymadi.bile. melo selcuk yekta olabilir dedi.turkiyede herkes sneijderi o 3lu ortasahaya yazar.bana enteresan geldi.sneijder satilmis bile olabilir. Bu.sadece bi.sezi tabi.

bu kadarida fazla ne kadar evhamlisiniz.

Prandelli'nin ardından tekrar söz olan Aysal, "Başarıya aç olan sadece hocamız değil. Esas aç olan Galatasaray Kulübü'dür. Yabancı kuralında Mancini'nin sorunu, Türkiye değildi. Türkiye'de hepimiz aynı şartlarda mücadele ediyoruz. Galatasaray'ın itiraz etmesinin sebebi, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve başarılı olmak isteyen bir takıma yabancı kuralı engelliyordu. Bu itirazımız devam ediyor. Bu itirazımızhem hukuki hem idari devam ediyor. Avrupa'da yarışan her kulübümüz daha başarılı olacaktır" diye konuştu.

hee satildi,sneijder 3lü orta sahanin disinda hic bir yerde oynayamaz zaten,forvet arkasindada oynayamaz 4-3-2-1 in 2 sindede oynayamaz 4-3-1-2 nin 1indede oynayamaz satilda ya

İleri 3 lüde düşünüyordur belki baklava stili yine.

Sol kanat :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt