- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
polarcilar alip satamadiklari biletleri almaz ticaret nasil yapacaklar yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder giderse Ibrahimovic'i alalim en azindan.![]()
Ne Balotellisi ya mümkün degil, hayal kurmayin.
Sneijder giderse Ibrahimovic'i alalim en azindan.![]()
Gs tv de veli yigitle ahmet cakir program yapıyorlar. Prandellinin orta sahayi 3 kisiden olusturcagini yorumlamaya.baslarken,veli.yigit sneijderi saymadi.bile. melo selcuk yekta olabilir dedi.turkiyede herkes sneijderi o 3lu ortasahaya yazar.bana enteresan geldi.sneijder satilmis bile olabilir. Bu.sadece bi.sezi tabi.
Gs tv de veli yigitle ahmet cakir program yapıyorlar. Prandellinin orta sahayi 3 kisiden olusturcagini yorumlamaya.baslarken,veli.yigit sneijderi saymadi.bile. melo selcuk yekta olabilir dedi.turkiyede herkes sneijderi o 3lu ortasahaya yazar.bana enteresan geldi.sneijder satilmis bile olabilir. Bu.sadece bi.sezi tabi.
bu kadarida fazla ne kadar evhamlisiniz.
hee satildi,sneijder 3lü orta sahanin disinda hic bir yerde oynayamaz zaten,forvet arkasindada oynayamaz 4-3-2-1 in 2 sindede oynayamaz 4-3-1-2 nin 1indede oynayamaz satilda ya