Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla gençler , eğer 20 m € veriyorlarsa sneijder için 2sn bile düşünülmemeli.. 30 yaşında nerdeyse 31 olmak üzere olan bir adama 20m€ vercekler ve biz satmicaz... öyle bir dünya yok , olamaz da.. Keşke o parayı verseler de satsak.. mesela biz bu yaştaki sneijderi başka takımdan 20m€ bonservisiyle transfer etmeye kalksak kıyametler kopardı.. sneijder bir hagi diil ki satılmasın.. takıma sınıf atlatmıyor , sadece sistemde görevini başarıyla yapıyor , üst seviyelere çıkaramıyor oynanan oyunu.. iyi oyuncu mu evet,kritik golleri vs.. lakin bu yaşında 20m€ etmez! veren varsa hemen satılmalı değerini bulmayı geç, üzerine bile koymuş olurlar ederinin.... Oyuncu satılmaz diye bir şey yok, değerini bulmuşsa satılır , satılmalıdır da. yoksa zaten klüp olarak büyüyemezsin.. Bize lazım bu sene , satılmamalı gibi düşünceler elbette olacak kafalarda.. lakin bu yaşından sonra elde patlama olasılığıda çok yüksek.. ve ben hala 20m€'dayım.. çok , çok iyi bir rakam.. şahsen vereceklerini de hiç ama hiç zannetmiyorum bu parayı..

Bu elde patlamadan kastınız nedir ? Elde patlama derken bombamı aldık. TNT falanmı saklıyoruz kulüpte. Adam elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. En basitinden tur getiriyor, kupa getiriyor nasıl elde patlayabilir ki ? Elbette fiyatını bulan herşeyi satabilirsiniz hatta armanızı bile satabilirsiniz. Nasılsa fiyatını bulmuştur. Gözleriniz $ olmuş geziyorsunuz piyasada sonrada başarı diyorsunuz. Sen elindeki adamları satarak ancak küçük takım olursun.

Oyuncu kazandırdıkları kadar değerlidir. Bu sene şöyle bir düşünün bakalım ŞL turunu, Türkyie kupasını ve Türkiye 2. liğini getiren adam kimdi ve kasaya bunlar sayesinde ne kadar para girdi. Böyle elde patlamaya can kurban. Keşke bütün futbolcular böyle Melo gibi Wesley gibi elde patlasa da kimse almasa :D

oLi ‏@0ligan

Bi kişi Ünal Aysal'a transfer yok mu başkan diye sordu yolda yürürken, Olcan'ı beğenmedin mi diye sordu başkan..

5 milyona cok rahat cl maclarinda siritmayacak bir sag bek bulurduk ama iste mecburen bu mallari almamiz gerekiyor

ulan her gün daha da fazla sövüyorum

Valla gençler , eğer 20 m € veriyorlarsa sneijder için 2sn bile düşünülmemeli.. 30 yaşında nerdeyse 31 olmak üzere olan bir adama 20m€ vercekler ve biz satmicaz... öyle bir dünya yok , olamaz da.. Keşke o parayı verseler de satsak.. mesela biz bu yaştaki sneijderi başka takımdan 20m€ bonservisiyle transfer etmeye kalksak kıyametler kopardı.. sneijder bir hagi diil ki satılmasın.. takıma sınıf atlatmıyor , sadece sistemde görevini başarıyla yapıyor , üst seviyelere çıkaramıyor oynanan oyunu.. iyi oyuncu mu evet,kritik golleri vs.. lakin bu yaşında 20m€ etmez! veren varsa hemen satılmalı değerini bulmayı geç, üzerine bile koymuş olurlar ederinin.... Oyuncu satılmaz diye bir şey yok, değerini bulmuşsa satılır , satılmalıdır da. yoksa zaten klüp olarak büyüyemezsin.. Bize lazım bu sene , satılmamalı gibi düşünceler elbette olacak kafalarda.. lakin bu yaşından sonra elde patlama olasılığıda çok yüksek.. ve ben hala 20m€'dayım.. çok , çok iyi bir rakam.. şahsen vereceklerini de hiç ama hiç zannetmiyorum bu parayı..

Oyuncu satan hangi takimin büyüdüğünü gördün arkadasim? Sadece bana bir örnek ver.

Hangi takimlisin bilmiyorum, zira bizim forumda fbli üyelerin sayisi hicte az degil. Sneijder yeni yeni toparlaniyor. Sneijder yüzde 100le Galatasarayi ligde tek basina sampiyon yapacak seviyede bir oyuncu.

Uyum saglamis, yüzde 100ünü yavas yavas ulasan Sneijderi satip ne yapacaksin? Avrupada piyasa ucmus durumda. Genc oyuncu alalim desek, zaten yeterince genc oyuncumuz var, önce onlari yetistirelim. Birde Galatasaraya gelip, basarili olan yabanci sayisi cok azdir. Misimovic, Elano vs hepsi basarisiz oldu.

Sneijder 30 yasinda ama Sneijder hiziyla oynayan bir oyuncu degil ki. Sneijder Pirlo gibi oyun zekasi, vizyonu, teknigiyle öne cikan bir oyuncu.

BsGmIMzIMAAyJ64.jpg

Sabri, Tarık'tan net daha iyi futbolcu. Yine kadrolara yazılmayan Sabri kesinlikle formayı kapacak.

Forma sponsoru için görüşmelerine devam eden Galatasaray, Alman firması UMT United Mobility Technology AG ile teknolojik işbirliği anlaşması imzaladı.

Şirketin CEO'su Albert Wahl, yaptığı açıklama ile, "Teknolojimizi, Galatasaray gibi güçlü bir partner ile paylaştığımız için mutluyuz. 11.000'den fazla üyesi ve dünya çapında 32 milyondan fazla üyesi ile gelecek vaat eden bir pazara girdik. Bu birlikteliğimiz, Avrupa'nın diğer büyük kulüpleri için de bizim platformumuzu kullanmamız adına temel teşkil edecek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bu anlaşma ile birlikte, kurum bünyesinde bulunan mobil sistemleri Alman firmasına bağlaması bekleniyor.

umutmu ust duzey top oynayacak seviyedeydi? gecen yil drogba ne maclar cikardi hem ligde hem avrupada,drogba drogbadir sahada olmasi yeter

ben umut daha iyi dedim mi? ne dediğimi doğru anlamakta fayda var. drogba 2. devreyi yatarak geçirdi sakat muhabetine. ilk yıl ve 2. yılın ilk yarısı katkı sağladı ama sonra yoktu. bence kendinden ötürü de biraz yoktu. yattığı yerden para kazandı formalı fotolar paylaşıp taraftarın gazını alıyordu. keza dediğim gibi dünya kupasında da gördük ki drogba nın sahada kalması yetmiyor olmalı ki "drogba gibi adamı" yedek bıraktılar. geçmişine futbolculuğuna lafım yok ama son sezonun yarısında bir şey yapmamış drogba yı bu kadar abartmamak gerek. dediğim bu

Forma sponsoru için görüşmelerine devam eden Galatasaray, Alman firması UMT United Mobility Technology AG ile teknolojik işbirliği anlaşması imzaladı.

Şirketin CEO'su Albert Wahl, yaptığı açıklama ile, "Teknolojimizi, Galatasaray gibi güçlü bir partner ile paylaştığımız için mutluyuz. 11.000'den fazla üyesi ve dünya çapında 32 milyondan fazla üyesi ile gelecek vaat eden bir pazara girdik. Bu birlikteliğimiz, Avrupa'nın diğer büyük kulüpleri için de bizim platformumuzu kullanmamız adına temel teşkil edecek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bu anlaşma ile birlikte, kurum bünyesinde bulunan mobil sistemleri Alman firmasına bağlaması bekleniyor.

Teknolojik sponsor Microsoft değilmiydi ?

Sinan Kurt haberlerine inanip beklentiye girmeyin. Cocuk Bayern'e gidecek.

Yönetim Sneijder'i satarsa taraftar tekme yi vurur vurmalidir. Takimin en kaliteli oyuncusunu satip bize hedeflerimiz var gibi palavralar anlatmasinlar. Son 3 sene de iyice borclar artinca (sözde finans uzmani Aysal) iki kurusa kalacak duruma düstük nerdeyse.

Sneijder'i sat 20 milyona, sonra git o parayi yeteneksiz, tutmayacak isimlere ver. Önce mantiginiza, sonra türk futboluna tükürsünler.

Galatasaray'ın takımın başına getirmek için çok uğraştığı Thomas Tuchel, Almanya Milli Takımı'nda Joachim Low'ün asistanı olarak göreve başlayacak. (Bild)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt