Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dediginin neyini dogru anlamam gerekli,benim dedigim drogba oynamayinca yedegi umut o oynuyor mesele buydu neyini anlamiyorsun,dunya kupasina bakarsan ne golculer topa ayagini degmeden evine dondu neyin kiyasini yapiyorsun.gecen yil muslera-melo-sneijder haricinde hangisi yatarak para kazanmadiki drogba gozunuze batti,min. 1 yil daha oynardi vede cok katki saglardi,drogba drogbadir bukadar basit

sen ya ilk yazdığını unuttun ya da başka bir şey var. neyse. iyi forumlar.

Vasficim,

lütfen kelime oyunu yapmayalım :)

Yoo gerçekten ikisinide Galatasaray'a yakıştırmam ama Almanya Milli Takımı'nın gelecekteki hocası olmak için yardımcıda olacaksın Löw yardımcılıktan başantrenör olduğunda 46 yaşındaydı Tuchel daha 40 yaşında.

yalanmi biz manu. degiliz adamlar istedigi zaman istedigi maliyette yildiz futbolcuyu transfer edebilir,biz sneijder gibi dunya capinda bir markayi bu yaslarda turkiyeye getirip parcali formayi giydirme firsatini kac yilda bir yakaliyoruz,ayrica takima iyi bak tabiki sneijder su anda olmazsa olmazlarimizdan biri,akli basinda taraftar yetenekli kaliteli futbolcu gormek istiyor bukadar basit,ben sneijder gittiginde onun yerine selcukun oynayip 3.level kaliteyi dusurmeyi kabul edemem mesele bu,sneijder bize lazim

Mesele transferden kar etmek. 8 m € ya aldığın adamı 20 ye satmak harika bir iş olur.

Oglunuz varsa, döve döve sag-sol bek olmasini saglayin.

Yani Eskisehirspor´a kizsak da anlayabiliyorum. Kontenjan belli, ayrica ülkede bek yok.

Kaldi ki, bize sadece yardimci olabilecek bir futbolcudan bahsediyoruz, seviye atlatacak futbolcudan degil.

En kötü Sabri´yle 1-2 yillik sözlesme yenilesinler, ciksin oynasin Reis. Yapacak birsey yok. Oynadi mi oynuyor.

veyseli almadik mi biz ya ondan once salih vardi

veysel oynasin

Mesele transferden kar etmek. 8 m € ya aldığın adamı 20 ye satmak harika bir iş olur.

sneijderden zaten kar ettik hesaplarsan ortaya cikar,tek golu gruptan cikardi+14gol 10 asist ikinci olup cl ye gitmemizdeki ilk siradaki adam ordan gelen paralar+avrupada para ile yapamayacagin reklam daha ne olsun

Ne sacma konusanlar var lan, biz ticaret mi yapiyoruz spor mu yapiyoruz, en iyi adami satip kar yapmak kucuk takimlarin felsefesidir, buyuk takimlar bunu yapmaz cunku onlarin buyuk hedefleri olur, satsa bile yerine daha iyisini alirlar. Kucuk takimlar herzaman iyi oyuncusunu satar cunku onlar buyuklerle rekabet edemedigi icin para kazanim diyor. Sneijder i satip para yi bi tarafiniza sokun bari, bu xamana kadar akillanmadiniz bakiyorumda, nezaman iyi oyuncu alip sonra gonderdikmi yerine herzaman cop gelmistir, bitane bunun tam tersi ornegi yoktur bizde. Sonra gelip CL de hedef ceyrek final diye otmeyin, once biz nereye kosuyoruz onu kavrayin..

Sneijder in kendisine gelince, eger gelip Baskan ben gitmek istiyorum derse zaten zorla tutan olmaz, versinler parayi yolu acik olsun napalim. Ama adam burada kalmak istiyorsa kalacaktir elbet, ondan daha iyi bir oyuncu mu var TR de..

Oglunuz varsa, döve döve sag-sol bek olmasini saglayin.

Yani Eskisehirspor´a kizsak da anlayabiliyorum. Kontenjan belli, ayrica ülkede bek yok.

Kaldi ki, bize sadece yardimci olabilecek bir futbolcudan bahsediyoruz, seviye atlatacak futbolcudan degil.

En kötü Sabri´yle 1-2 yillik sözlesme yenilesinler, ciksin oynasin Reis. Yapacak birsey yok. Oynadi mi oynuyor.

Eskişehirspor'a kızmadan önce bir kendi kulübümüze bakmalıyız. Tarık'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyordu ve sırf Galatasaray alabilir diye Beşiktaş'ı oyalıyordu , bizimkilerde taş çatlasa Tarık ile Veysel'i 2M€ verip almak varken gitti Salih Dursun'a direk 2.750M€ verdi. Tarık'a da Veysel de olduğu gibi ya son güne kadar bekle ya da en kötü sezon sonu gel dediler. Veysel bekledi ama Tarık beklemedi , hem de Beşiktaş kapısı kapandı Galatasaray istiyor diye. Şimdi Salih'e verdiğin parayı versen de adamlar kabul etmiyor.

Yani inanıyor musunuz Sneijder'i satsak adam gibi transferler yapacağımıza, takımın seviye atlayacağına? Ben inanmıyorum, yine o para çar çur olacak.Maceraya hiç gerek yok.

Sneijder konusu neden tartisilir,anlamak mümkün degil,sneijdere 20 milyon hicbir kulüp vermez,hadi Verdi diyelim,yine is sneijderde bitiyor

Ayrica mali durumumuza gelince: eger cidden borclar cogaliyor ve biz buna bir cozum bulamiyorsak, bunun kolay yolundan gidip para eden oyunculari satip elimiz rahatlasin diyorsak, kimse kusura bakmasin ama ozaman bu yonetim ne is yapar diye sorarim. Baskan i cok destekliyorum, ama bu cozum degil tam tersi plansiz hareket etmek, bari borclar odensin bizde problem yasamayalim demek, bunu boyle dusunuyorlarsa zaten sportif olay bitmistir, kuculduk demektir, bosuna CL falan demesinler, bosuna Prandelli i getirmis olurlar, ozaman ben ne anladim bu isten?

Caresizlikten baska birsey degildir aslinda, nasil ek gelir saglariz diye dusuneceklerine elindeki iyi mali verip nereye kadar gidebilirsin. Malesef bunun kotu orneklerini gecmiste cok yasadik, insallah bu yonetim ayni hatayi sergilemez. Yokse gecmis yonetimlerle hic bir farki kalmaz benim gozumde (bknz Adnan'Polat)

Ne sacma konusanlar var lan, biz ticaret mi yapiyoruz spor mu yapiyoruz, en iyi adami satip kar yapmak kucuk takimlarin felsefesidir, buyuk takimlar bunu yapmaz cunku onlarin buyuk hedefleri olur, satsa bile yerine daha iyisini alirlar. Kucuk takimlar herzaman iyi oyuncusunu satar cunku onlar buyuklerle rekabet edemedigi icin para kazanim diyor. Sneijder i satip para yi bi tarafiniza sokun bari, bu xamana kadar akillanmadiniz bakiyorumda, nezaman iyi oyuncu alip sonra gonderdikmi yerine herzaman cop gelmistir, bitane bunun tam tersi ornegi yoktur bizde. Sonra gelip CL de hedef ceyrek final diye otmeyin, once biz nereye kosuyoruz onu kavrayin..

Sneijder in kendisine gelince, eger gelip Baskan ben gitmek istiyorum derse zaten zorla tutan olmaz, versinler parayi yolu acik olsun napalim. Ama adam burada kalmak istiyorsa kalacaktir elbet, ondan daha iyi bir oyuncu mu var TR de..

+1905

Eline saglik Alper :encouragement:

Yani inanıyor musunuz Sneijder'i satsak adam gibi transferler yapacağımıza, takımın seviye atlayacağına? Ben inanmıyorum, yine o para çar çur olacak.Maceraya hiç gerek yok.

Takima yeni Amrabatlar, Salihler, Hajrovicler istiyorlar demek ki saygideger "taraftarlarimiz".

A2'den oyuncu dahil etmezsek kadromuzda tam 36 tane futbolcu var suan.

Sözlesmesi biten 2 kaleciyle yollar ayrildi.

Defansta ise Eboue, Dany, Gökhan Zan ve Chedjou gitmeli.

Orta saha ise tam bir kaos suan.

Kaan Baysal

Oguzhan Kayar

Sinan Gümüs

Endogan Adili

Bunlardan hicbiri bizde suan yedek oyuncu bile olamaz.

Kalan faydasizlar:

Serdar Eylik

Hajrovic

Ontivero

Amrabat

Yigit Gökoglan

Engin Baytar

Umut Gündogan

Furkan Özcal

Emre Colak

Aydin Yilmaz

Forvette Sercan ve Berk gitmeli.

Bunlari cikarirsak yine Eray dahil 16 oyuncu fln kaliyor. Bu genc oyunculari hangi akla hizmet transfer ediyorlar anlam veremiyorum. Kac milyon euro daha kaybedecegiz acaba? Hala alternatifsiz ve dar bir kadromuz var.

Ayrica mali durumumuza gelince: eger cidden borclar cogaliyor ve biz buna bir cozum bulamiyorsak, bunun kolay yolundan gidip para eden oyunculari satip elimiz rahatlasin diyorsak, kimse kusura bakmasin ama ozaman bu yonetim ne is yapar diye sorarim. Baskan i cok destekliyorum, ama bu cozum degil tam tersi plansiz hareket etmek, bari borclar odensin bizde problem yasamayalim demek, bunu boyle dusunuyorlarsa zaten sportif olay bitmistir, kuculduk demektir, bosuna CL falan demesinler, bosuna Prandelli i getirmis olurlar, ozaman ben ne anladim bu isten?

Caresizlikten baska birsey degildir aslinda, nasil ek gelir saglariz diye dusuneceklerine elindeki iyi mali verip nereye kadar gidebilirsin. Malesef bunun kotu orneklerini gecmiste cok yasadik, insallah bu yonetim ayni hatayi sergilemez. Yokse gecmis yonetimlerle hic bir farki kalmaz benim gozumde (bknz Adnan'Polat)

Tamam Adnan Polat gözünde öle olabilir ama Ünal aysal birazda hazıra kondu Adnan polattada çok suç aramayın bence

England+U18+v+Germany+U18+17p1u5dlEygl.jpg

Sinan Kurt (1996 - Sol Kanat, Forvet Arkası, Forvet)

Borussia Mönchengladbach U17: 52 maç 31 gol 21 asist

Borussia Mönchengladbach U19: 25 maç 16 gol 3 asist

Bu çocuk anlatılanlara göre geleceğin yıldızı , o yüzden koparmak çok zor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt