Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
robben yanlış örnek olmuş

Renktaş yanlış anlamada eğer hedefin CL ise karşıda düşündüğün oyuncu Bale olur Ronaldo olur Messi olur Robben olur Tevez olur yoksa işte Real Madrid'den 6 yersin 10 kişi olan Madrid'dende 4 yersin evine dönersin gruptan çıkarsın ama o yediğin golün ağırlığı kalır. C.Ronaldoda sana attığı 5 golle gol kralı olur.

Renktas turkiye futbolu iyi olsa on yilda bir yirmi yilda bir sampiyonalara katilmayiz. Turk futbolculari da o kadar iyi degil dogal olarak. Sabri milli takim kadrosunda yok artik . Tarik var ve genc gelisebilir.

Yok katılıyorum sana ama kıstasımızı küçük tutmayalım demek istiyorum Gökhan Gönül yılda 2-3 gol 2-3 asistle bitiriyor hersene şimdi sola bakıyon Caner bu sene tek başına Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda kilit adam oldu hedefimiz Caner gibi bek olmak olmalı.

Ayrıca Eboue'yi de almamıs kampa.Salih'i de gönderdik.Bir tek Veysel kaldı.Muhakkak bir sag bek gelecek.Sener veya Tarık'dan birini getirirler.

Hamit Altintop´tan daha fazla yararlanmaliyiz bu sene. Insallah sakatlik yasamaz artik.

Sag bek mi olur, 3´lü ortasaha mi olur bilemem, ama Hamit de güven veren karakterlerden biri benim icin.

Hamit ofansif bir futbolcu degil. Teknik kapasitesi sag acik oynamaya müsait degil.

Hamit 3´lü orta sahanin oyuncusudur, yani "sag ic" oyuncusudur. Hem mücadele eder, hemde pas dagitir. Iyidir bu konuda.

Ama cizgide top sakla, adam gec, calim at vs. bunlar Hamit´in kapasitesini asar. Hamit´i dogru kullanmak zorundayiz.

Sag bekte de iyidir, yavas olmasina ragmen. Riera kadar oynayabilir formdaysa.

Renktaş yanlış anlamada eğer hedefin CL ise karşıda düşündüğün oyuncu Bale olur Ronaldo olur Messi olur Robben olur Tevez olur yoksa işte Real Madrid'den 6 yersin 10 kişi olan Madrid'dende 4 yersin evine dönersin gruptan çıkarsın ama o yediğin golün ağırlığı kalır. C.Ronaldoda sana attığı 5 golle gol kralı olur.

Yok katılıyorum sana ama kıstasımızı küçük tutmayalım demek istiyorum Gökhan Gönül yılda 2-3 gol 2-3 asistle bitiriyor hersene şimdi sola bakıyon Caner bu sene tek başına Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda kilit adam oldu hedefimiz Caner gibi bek olmak olmalı.

Tarik şener baska yok suan . Eger kistasimiz buyuk olacaksa yabanci olacak o da 5+3 e takildgina gore . Tarik alinir diye dusunuyorum

Eboue, Gokhan Zan, Sercan, Yigit, Sabri... muthis!! Adam gelir gelmez basladi temizlige! :D Bir Ontivero'ya uzuldum, bir de kamptan sonra gorseydik.

Hasan Tankaya ‏@HasanTankaya 52 sn.

işte Prandelli'nin kadroya almadığı oyuncular: Eboue,Gökhan Zan,Ontıvero ,Sercan,Yiğit Gökoğlan ve Sabri Sarıoğlu kadro dışı!!!

Tarık olacak belli ki.Eskisehir bizden 3 milyon+Gökhan veya Emre'den birini istiyordu.Sabri'de yoksa bu isi bugün yarın bitirirler.Hoca Gökhan'ı da cizmis.Ben Sener'i istiyordum ama Tarık'da is yapar.

Gökhan Zan'ın şu "ne zaman görev veriliyorsa çıkıp aslan gibi oynuyor" hikayesine de aldanmamış, helal olsun ya.

Telles'i de yedekler Tarık, o yüzden önemli, yoksa Şener + İshak almak zorundasın, o da zor.

Tarık, Milli Takım hazırlık kampında da gösterdi ışığı, daha koyacak üstüne.

Sen takımını kur, 6 yerlini belirle, sistemi oturt, Tarık'ın savunması zayıf, Burak top tutamıyor gibi laflara sonra bakalım.

5+3 varken zaten herşeyin mükemmel olması gibi birşey yok.

Şener veya Tarık Çamdal dan birinin gelmesi bizi ligde çok rahatlatır.Yerli transferinde Olcan ı da aldığımız için nokta atışı transferler yapmış oluruz ve yavaş futboldan Tarık Telles Bruma Olcan gibi oyuncularla maçın temposunu istediğimiz gibi artıracak duruma geliriz.Sinan Gümüş Kaan Baysal umutlu olduğum futbolcular bunun yanında Furkan Özçal ın akıbetini merak ediyorum şans verilirse onunda bizde başarılı olacağını düşünüyorum.

Sonunda duam kabul oldu lan.Sabri yok artık çok şükür.Bu arada Tarık ile Sabri'yi karşılaştıranlar.Ayıp be kardeşim.Tarık,Sabri'den 4 gömlek üstün.

Gökhan Zan'ın şu "ne zaman görev veriliyorsa çıkıp aslan gibi oynuyor" hikayesine de aldanmamış, helal olsun ya.

Telles'i de yedekler Tarık, o yüzden önemli, yoksa Şener + İshak almak zorundasın, o da zor.

Tarık, Milli Takım hazırlık kampında da gösterdi ışığı, daha koyacak üstüne.

Sen takımını kur, 6 yerlini belirle, sistemi oturt, Tarık'ın savunması zayıf, Burak top tutamıyor gibi laflara sonra bakalım.

5+3 varken zaten herşeyin mükemmel olması gibi birşey yok.

6 Yerli değilde bence 9 Yerli ayarlanmalı 11 için 3 tanesi yabancılarla yer değişecek rotasyonda hesaplanmalı yani her oyuncunun yedeği olmalı yabancıların hepsi farklı bölgede olcağıda hesaplanırsa Yabancının yabancı ile değiştiği taktirde 1 yerli ilede o çıkanın yerine geçecek yerli biri olmalı bu sebepten 9 tane yerli ayarlanmalı ilk 11'e. Bize en makul oyuncular ise Şener + İshaktır bence direk kendi mevkilerinde oynuyorlar ve maliyetleride çok iyi sıkıntıda yaratıcak kulüpler değiller eskişehir kadar tarık gibi bir oyuncuya 6m € saçmalık ha eğer Engin , Yiğit Gökoğlan , Aydın , Eboue gibi oyuncuları kaktıracaksak tamam.

images

1038872_Galatasaray_SK.jpg

6 Yerli değilde bence 9 Yerli ayarlanmalı 11 için 3 tanesi yabancılarla yer değişecek rotasyonda hesaplanmalı yani her oyuncunun yedeği olmalı yabancıların hepsi farklı bölgede olcağıda hesaplanırsa Yabancının yabancı ile değiştiği taktirde 1 yerli ilede o çıkanın yerine geçecek yerli biri olmalı bu sebepten 9 tane yerli ayarlanmalı ilk 11'e. Bize en makul oyuncular ise Şener + İshaktır bence direk kendi mevkilerinde oynuyorlar ve maliyetleride çok iyi sıkıntıda yaratıcak kulüpler değiller eskişehir kadar tarık gibi bir oyuncuya 6m € saçmalık ha eğer Engin , Yiğit Gökoğlan , Aydın , Eboue gibi oyuncuları kaktıracaksak tamam.

6 milyon olayı yalandır, o kadar da değil. 3-3,5 + oyuncu falandır en fazla bence orta yol.

Şener'in maddesi olduğuna dair hep bir dedikodu var ama emin değiliz, olsa en azından Beşiktaş, Trabzon falan kullanırdı bu maddeyi, Şenol Güneş bırakmak istemiyormuş ayrıca. Almak kolay değil.

İshak için de adam diyecek ki atıyorum şu kulüp, oyuncusu için bu kadar istiyor, o zaman ben de İshak için en az 5 isterim diyecek.

Tarık yeter bize bence, zor transfer ama halletsinler artık bir şekilde.

Ayrıca kulüpler bizim çöpleri istemiyor bu da transferleri zor kılıyor.

Eboue gitmez Anadolu'ya, Fransa'ya ya da İngiltere'ye falan gider en fazla.

6 milyon olayı yalandır, o kadar da değil. 3-3,5 + oyuncu falandır en fazla bence orta yol.

Şener'in maddesi olduğuna dair hep bir dedikodu var ama emin değiliz, olsa en azından Beşiktaş, Trabzon falan kullanırdı bu maddeyi, Şenol Güneş bırakmak istemiyormuş ayrıca. Almak kolay değil.

İshak için de adam diyecek ki atıyorum şu kulüp oyuncusu için bu kadar istiyor o zaman ben de İshak için en az 5 isterim diyecek.

Tarık yeter bize bence, zor transfer ama halletsinler artık bir şekilde.

Ayrıca kulüpler bizim çöpleri istemiyor bu da transferleri zor kılıyor.

Eboue gitmez Anadolu'ya, Fransa'ya ya da İngiltere'ye falan gider en fazla.

6m ben Mesut Hoşcan'ın yalancısıyım.

Şener'in 5m TL.'ye serbest kalma maddesi varsa Şenol Güneş 5m TL. yi verdiğimiz taktirde ki bu miktar 1.5-2m € gibi bir rakam kimse tutamaz kulüpte adamı.

Kulüpleri bizim çöpleri istemiyor fakat biz adam eksiltmeden hala adam alıyoruz kadro feci şekilde şişti 50 oyuncuya doğru gidiyor yakında antremanları 2 farklı sahada 22-22 yapıp + yedeklerimiz olcak 2 kulüplük oyuncu var en azından pilot bir takım tutalım.

Eboue bence Galatasaray'dan evine bile gitmez çok rahat kimse ona bu rahatlığı ve parayı vermez bir ara Shalke'ye gidicek haberleri vardo Kaan Ayhan'ı isteyip karşılığında teklif edebiliriz bence belki yerler :D

Mevcut kadroda sağ bek için en ideal futbolcu Hamit Altıntop, Prandelli'de kullanmak isteyecektir zaten.Yavaş falan diyorsunuz ama Hamit zaten çok hızlı bir futbolcu değildi, bu lig için yeterli bana göre.

TRTSpor'da bi herif var.Galatasaray Muslera'yı gönderip cok daha iyi bir yerli kaleci alabilir diyor.Muslera'dan iyi yerli kaleci mi var lan?

Mevcut kadroda sağ bek için en ideal futbolcu Hamit Altıntop, Prandelli'de kullanmak isteyecektir zaten.Yavaş falan diyorsunuz ama Hamit zaten çok hızlı bir futbolcu değildi, bu lig için yeterli bana göre.

Yavaşlık derken, temposu düşük anlamında, oyunu yavaşlatıyor gibi düşün.

Yavaş koşması değil olay.

TRTSpor'da bi herif var.Galatasaray Muslera'yı gönderip cok daha iyi bir yerli kaleci alabilir diyor.Muslera'dan iyi yerli kaleci mi var lan?

TRT Spor'daki adamlar en son 1960da falan futbol izlemişlerdir heralde. Çok ciddiye almamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt