Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ufak bir operasyon geçirdim hastanedeyim 2 3 gündür aşık olduğum takımımdan habersizim transfer, kamp son 2,3 günün özetini gecebilir misiniz

Hamit, Riera bekte nasıl katkı verdiyse aynı katkıyı verir. Riera'nın yaşadığı sorunları da yaşar. Hızdan öte önde baskı yapacağımız zamanlarda Sneijder nasıl Riera solda olduğunda rahat ediyordu , kafadan bir pas seçeneği oluyor çünkü. Ayrıca geriden oyun kurma konusunda da başarılı olur. Hatırlarsanız Abdullah Avcı ilk hazırlık maçlarında Hamit'i hep sağbek oynattı ve Hamit bizden zayıf her takıma çok iyi bir oyun sergiledi ama karşısında Ronaldo olduğu zaman yediği çalım Youtube'a düştü hemen. Bizde de aynı şekilde kanattan gelemeyecek takımlara karşı iş yapar ama Erkan Zengin'in veya Amrabat'ın karşısına koyarsan Erkan ne topçuymuş be! veya Fatih Hoca'nın Amrabat'ı beğendiği pozisyondaki gibi düşünürsün.

UA deklarasyon yayınlar birazdan Sabri'yi satanı biz de satarız diye.

Gladbach Sinan Kurt icin Bayern´den 3.5 Milyon Euro istiyormus.

Almasina alirdik da, iste Sinan gelmez zaten. Önü cok acik Almanya´da.

hoca 4-3-? sisteminde oynayacagiz dedi

........................onur

...........tarik astori semih alex

.......................melo

................selcuk *(90dakika pres yapan bir oyuncu)

............arda olcan(bruma)

....................burak

bana gore muslera ile snijder yuvadan ucacak. yerlerine onur ve bir yildiz alicaz

soyle ki : muslera 17milyon euro, snijder 20milyon euro = 37 milyon euro

onur 6.5milyon euro ya alinirsa kalan para 31 milyon euro eder. presci bir orta saha ve arda alinabilir.

hoca 4-3-? sisteminde oynayacagiz dedi

........................onur

...........tarik astori semih alex

.......................melo

................selcuk *(90dakika pres yapan bir oyuncu)

............arda olcan(bruma)

....................burak

bana gore muslera ile snijder yuvadan ucacak. yerlerine onur ve bir yildiz alicaz

soyle ki : muslera 17milyon euro, snijder 20milyon euro = 37 milyon euro

onur 6.5milyon euro ya alinirsa kalan para 31 milyon euro eder. presci bir orta saha ve arda alinabilir.

zy4ede2a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sence 2018da milli takim için oynayacak olan hangi Almanyada oynayan türk oyuncular oynayacak?

Belki Mesut. Onun disinda zor. Ilkay´in futbol hayati tehlikede zaten. 1.5 senedir iyilesemedi, yine ameliyat oldu vs.

Sinan 17 yasinda galiba. 2018 zor, cünkü Bayern´de sans bulmasi mümkün degil.

Sabri gidiyorsa hoca bence sağlam bir temizlik yapacak 8-9 topçu dışında hepsi değişebilir.

Belki Mesut. Onun disinda zor. Ilkay´in futbol hayati tehlikede zaten. 1.5 senedir iyilesemedi, yine ameliyat oldu vs.

Sinan 17 yasinda galiba. 2018 zor, cünkü Bayern´de sans bulmasi mümkün degil.

Yok yani suanki Almanyada oynayan türk kökenli oyunculardan hangisi 2018 milli takima girer sence?

Çalhanoglu, Yesil, Kaan Ayhan var...

Muslerayla wesi satarsak 40 milyon euro kazanabiliriz . Yerine onur ve balotelli alinabilir . Ama muslera ve wes gitmemeli

en son duygusal olarak kalli zamanında necati felan kadro dışı kalınca üzülmüştüm.Sabri ye de üzüldüm valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt