Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 yaşında elin oyuncuları mental olarak vs. nerelerde , bizimkiler nelerde ona bak , birde 5+3 olan yabancı sınırına ondan sonra Ontivero'yu savunma , zaten savunmazsın.

Mental olarak gelişimin ilk süreci altyapıda başlar , Ontivero bu konuda gerçekten zayıf hatta o kadar zayıf ki yaşının gerekli mental özelliklerine dahi sahip değil , o yüzden bu oyuncu büyük bir sürpriz gerçekleşmediği sürece , gelişim gösteremez.

Hele ki birde düzenli oynaması gerekiyor ki , 5+3 yabancı sınırı olan bir ülkede ve bizim gibi büyük hedefleri olan bir takımda oynaması imkansız.

O yüzden hazır teklif varken ya satılmalı iyi bir fiyata zarar edilmemeli yada Astori'nin transferinde takasta kullanılmalı Cagliari'nin ilgisinden dolayı.

kimmis onlar? hangi 19-20 yasindaki topcunun mental oyunu had safada gosterde bilelim.

ayrica ontivero'nun mental oyunu oyle abarttigin kadar zayif degil bana salliyorsun gibi geliyor...fizigi kotu oldugunu dusunuyorum biraz kilolu oda gelistirilmeyecek birsey degil.

a2de kendi yas grubunda gecen sezon parladiginida unutmayalim...kiraya verilmeli. Prandelli bilir isini ona guveniyorum.

BsRcPZrIgAE_rfd.jpg

kimmis onlar? hangi 19-20 yasindaki topcunun mental oyunu had safada gosterde bilelim.

ayrica ontivero'nun mental oyunu oyle abarttigin kadar zayif degil bana salliyorsun gibi geliyor...fizigi kotu oldugunu dusunuyorum biraz kilolu oda gelistirilmeyecek birsey degil.

a2de kendi yas grubunda gecen sezon parladiginida unutmayalim...kiraya verilmeli. Prandelli bilir isini ona guveniyorum.

Mac kondisyonu çok kötü. Güç yok.

Kendisine pek bakmıyor gibi . Pro değil kafa yapısı ile. Türk gibi yani :DD

Yok arkadas deli olucam su eski futbolcularimizin tvlerde aleyhte konusmalarina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt