Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasimpasa maci miydi neydi ben orada görecegimi gördüm..

Murhan bazen öyle antipatik oluyorsun ki bu cok bilmis halin ile.

Evet Kasimpasa maciydi Umut Bulut yaninda BOMBOS olan ve o ana kadar iyi oynayan Berke topu atmadi ve durum 0:1 di.

Umut denen hiyar orada bencil olmayip topu Berke verseydi bu cocuk bir ivme kazanacakti, kendine olan güveni artacakti BIR ANDA. Söyledigim gibi o mac kötü degil di, güzel kosular yapiyordu, tabi yaninda Umut gibi biri ile oynayan biri ne kadar iyi oynayabilir ki bir macta.

Allah askina birseyler yazarken önce düsün. Bu nedir ya daha bu yasta bu bezmis, pesimist yorumlar?

Edit: Umut o 10000% pozisyonu harcadi ve bundan hemen sonra Berki oyundan aldi Mancini, cocuk kim bilir kafasinda ne düsündü. Aslinda Umutu cikarticakken en masum kisiyi aldi sahadan.

Bende onu anlamış değilim ; çocuk bildiğin ben topçuyum diye bağırıyor , oyun stili, zekası vs .. mancini çok az şans verdi.. umarım prandelli işler biraz umut'u...

İkili mücadelelerde dayanıklılığını arttırır biraz da adam kovalamaya başlarsa Sneijder'in 1 numaralı yedeği olur. Ama bu fiziki durum ve mentaliteyle zor.

Klasik Emre Çolak hazırlık kampında döktürür.Sezon başladıktan sonra yatışa geçer ama ben ümitliyim ondan Selçuk'un yerinde oynamasını istiyorum.

NTVSpor'a gore Ontivero, Kaan Baysal ve Endogan kiralik verilecekmis, kesilen diger futbolcularsa gozden cikarilmis.

kimmis onlar? hangi 19-20 yasindaki topcunun mental oyunu had safada gosterde bilelim.

ayrica ontivero'nun mental oyunu oyle abarttigin kadar zayif degil bana salliyorsun gibi geliyor...fizigi kotu oldugunu dusunuyorum biraz kilolu oda gelistirilmeyecek birsey degil.

a2de kendi yas grubunda gecen sezon parladiginida unutmayalim...kiraya verilmeli. Prandelli bilir isini ona guveniyorum.

Ya he tamam sallıyorum arkadaş , ister inan ister inanma göz var nizam var bu benim kendi görüşüm ayrıca.

Raheem Sterling ile Ontivero mental olarak bir mi ?

Kovacic ile Ontivero bir mi ?

Bir Draxler ile Ontivero bir mi ?

Daha uzar gider.

Berk İsmail Ünsal , en iyi yerli forvet Burak Yılmaz'dan ;

Çok daha iyi ayağında top tutuyor , çok daha iyi top saklıyor , çok daha iyi top indiriyor ve çok daha iyi duvar oluyor.

Berk İsmail Ünsal , en iyi yerli forvet Burak Yılmaz'dan ;

Çok daha iyi ayağında top tutuyor , çok daha iyi top saklıyor , çok daha iyi top indiriyor ve çok daha iyi duvar oluyor.

Umut' a verilen şans Berk' e verilmeliydi bence. Bir arkadaş Kasımpaşa maçı demiş, takım 4.dk 10 kişi kaldı zaten ama gene de o maçta işe yarar hareketleri vardı. Konya maçında da sonradan oyuna girmesiyle bir hareketlilik getirmişti (Canlı izledim bu maçta).

Ontivero'yu tartışmak çok yanlış..

Adam bitik bir takıma son 20 dakika 5 maçta bir kurtarıcı olarak giriyordu , çok farklı futbolun oynandığı bir ligte..

Ne yapabilirdi , düzenli forma yok birşey yok ki ona rağmen umut verdi , düzenli oynayacağı bir takıma kiralık gitmeli..Satılık değil

Sino gidince hazır adamın olur

Bkz: Chelsea Cech gidecek Courtis geçecek yeri dolmuş olacak

BsRumpGIcAAa3N9.jpg

Klasik Emre Çolak hazırlık kampında döktürür.Sezon başladıktan sonra yatışa geçer ama ben ümitliyim ondan Selçuk'un yerinde oynamasını istiyorum.

Geçen sene hazırlık maçlarında da döktürüp ligde döküldü.

La Liga onun ligi bura değil gönderilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt