Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altyapıdan alperen ve ismail var.özellikle ismail çok övülüyor en kötü onlar olabilir...
Semih iyi bakmış kendine belli. Bu sene taş gibi stoper olacak.
Yalniz ilginctir, Mancini'nin en az sans verdigi Umut Gundogan kesik yemedi.
Kasimpasa maci miydi neydi ben orada görecegimi gördüm..
Bende onu anlamış değilim ; çocuk bildiğin ben topçuyum diye bağırıyor , oyun stili, zekası vs .. mancini çok az şans verdi.. umarım prandelli işler biraz umut'u...
kimmis onlar? hangi 19-20 yasindaki topcunun mental oyunu had safada gosterde bilelim.
ayrica ontivero'nun mental oyunu oyle abarttigin kadar zayif degil bana salliyorsun gibi geliyor...fizigi kotu oldugunu dusunuyorum biraz kilolu oda gelistirilmeyecek birsey degil.
a2de kendi yas grubunda gecen sezon parladiginida unutmayalim...kiraya verilmeli. Prandelli bilir isini ona guveniyorum.
Berk İsmail Ünsal , en iyi yerli forvet Burak Yılmaz'dan ;
Çok daha iyi ayağında top tutuyor , çok daha iyi top saklıyor , çok daha iyi top indiriyor ve çok daha iyi duvar oluyor.
Berk İsmail Ünsal , en iyi yerli forvet Burak Yılmaz'dan ;
Çok daha iyi ayağında top tutuyor , çok daha iyi top saklıyor , çok daha iyi top indiriyor ve çok daha iyi duvar oluyor.
10 yıldır 1 tane yerli kaleci transfer etmedik çok ilginç![]()
Klasik Emre Çolak hazırlık kampında döktürür.Sezon başladıktan sonra yatışa geçer ama ben ümitliyim ondan Selçuk'un yerinde oynamasını istiyorum.