Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogum_haritasi.php
tuchelin doğum haritası arkadaşlar

hayda

Trabzonspor Medical Park Novica Velickovic ve Cedric Simmons'ı almış.

atı alan üsküdarı geçiyor biz de bekleyelim.

Almanya da dogduk büyüdük, ama burda gibi Tuchel sevdasi Mainz da bile yok, aman iyiki Jürgen Klopp cikti Mainz dan...

Klopp 2008 den beri Borussia Dortmund da, 2011 de basariya ulasti, simdi siz anlatin bana, bizim 2-3 sene deneme zamani miz varmi ?

Hayir. Avrupa Tecrübesi yok, Derbi Tecrübesi yok, Türk Futbolcular i hic tanimiyor, Winner Typ degil.

ya burcla ılgılı bıseyler doğduğu an yıldızlar falan sanırım.

bende anlamadım ama mühim bişey gibi. inat etme ac su konuyuı

Cidden şaşkınlıktan küçük dilimi yuttum şu an.

Nasıl bilmezsin bunu Osman.

33.Lobi,Masonik Yapı ve tabi ki onun sembolü de buydu. :(

ya burcla ılgılı bıseyler doğduğu an yıldızlar falan sanırım.

bende anlamadım ama mühim bişey gibi. inat etme ac su konuyuı

astrolojiden iyi çakıyon ha.bak bu adam da fatih terim gibi başak burcu.biz de teraziyiz.başakta ,terazi de venüs tarafından yönetilir.fatih terimle GS arasında olan aşk bu adamla da had safhada yaşanır.ama keskin bi aşk değil baya bulutlarda.ruh ikizi gibi yani.masal gibi..

astrolojiden iyi çakıyon ha.bak bu adam da fatih terim gibi başak burcu.biz de teraziyiz.başakta ,terazi de venüs tarafından yönetilir.fatih terimle GS arasında olan aşk bu adamla da had safhada yaşanır.ama keskin bi aşk değil baya bulutlarda.ruh ikizi gibi yani.masal gibi..

olm naaptın sen ya.

kulübün burcu olduğunu ılkkez duyuyorum. kulup ve ınsan burclarının asklarında ıse nedıyceğimi bilemedim.

ya bısey anlamadım ama sevıyorum tarzını kardeşim.

çizgini bozma.

edit. eğer bu adam hakkında bi snerji oluşturmak ıstıyorsa Terimli kısımları editle kımse görmeden. sırf aynı burc oldukları ıcın istemezler ona göre

olm naaptın sen ya.

kulübün burcu olduğunu ılkkez duyuyorum. kulup ve ınsan burclarının asklarında ıse nedıyceğimi bilemedim.

ya bısey anlamadım ama sevıyorum tarzını kardeşim.

çizgini bozma.

GS yın burcu terazi ...eşitlik,adalet,başarı,estetik,zerafet gibi özellikler taşır.asaleti olan burçtur terazi.GS tam burcuna göre bi takım.ayrıca terazi burcuna mensup olanlar çok sevilir toplumda

GS yın burcu terazi ...eşitlik,adalet,başarı,estetik,zerafet gibi özellikler taşır.asaleti olan burçtur terazi.GS tam burcuna göre bi takım.ayrıca terazi burcuna mensup olanlar çok sevilir toplumda

burc olayından bukadar anlıyosan seviyosa cafe de bir başlık açıp mılletı yorumlamalısın. cidden bak. muhabbet olur hem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt