Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.084
- 23.620
- 3.723
niye spoiler verdin ya.
![]()
Biteli 1 sene oldu diye. Kusura bakma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye spoiler verdin ya.
![]()
Biteli 1 sene oldu diye. Kusura bakma.
güneş jüpiter kavuşumu var alpay sende.tam da kariyer evinde .ne işle uğraşıyosun ,gelecekten beklentin ne bilmiyorum ama astrolojide güneş jüpiter kavuşumu şahanedir.yani çok iyi yerlere gelebilirsin.
tabi yeteneğin,elindeki neyse kullanmalısın.boşa beklersen olmaz.
Güneş 10.evde Sizin için önemli olan yegane şey başarılı olmak.Parlamak ve başarılarınızla hatırlanmak istiyorsunuz. Kişisel başarıya ulaşmak için güçlü bir motivasyona sahipsiniz.Hırslısınız ve kuvvetli yetenekleriniz var.Yüksek konumdaki insanlar kariyerinizi geliştirmenizde size yardım edebilir.
Ay 3.evdeKonuşkanlık ve suskunluk.... Belli süre düşünür, belli süre susar. Duygularda geçmişin, hayali konuların etkisi vardır. Sürekli bir şeylerle meşgul olur ama belirgin bir amacı yoktur. Önemli olan aktivitedir. Kısa gezmelere fırsat verir. Kardeşler ve yakın çevre ile iyi ilişkiler sağlar.
Merkür 9.evdeYüksek öğrenim yapma veya kendini iyi yetiştirme, din, felsefe gibi konularda bilgi sahibi olma ve bunları yayma, değişik kültürleri tanıma, bilgi, görgü kazanma gayesiyle uzun seyahatler olasıdır.
Venüs 11.evdeSizde şeytan tüyü var.Sosyal,nazik ve arkadaş canlısı birisiniz.Her zaman kendinize yardıma hazır bir dost bulabilirsiniz.Ayrıca Arkadaşlarınızı memnun etmeye çalışırken bunun size maliyetini de düşünmelisiniz.Karşı cinsle de iyi anlaşırsınız.Ayrıca umutlarınıza ve isteklerinize kolay kavuşabilirsiniz
Mars 11.evdeYüksek idealleriniz ve umutlarınız var. Hayatta bunlara ulaşma çabası içerisindesiniz. İnsanlara faydalı buluşlar yapmak istiyorsunuz. Kalıplaşmış kurallar ve eskimiş gelenekler size terstir. Yenilik sizin özünüzdür. Bu özgürlük aşkı her şeye karşı çıkma ve bazen olayları abartmanıza neden olabilir. Dostlukların bozulması be gizli düşmanlıklar olasıdır.
Jüpiter 10.evdeBu konum bazı fırsatları size getirebilir.Meslek yaşamında yükselmeği, iyi bir yere gelmeği, toplumda saygı gören, ve aranılan bir kişi olmanızı sağlar.Siz çalışma adabı, kuralları, ve dürüstlük konularında çok hassassınız. Ayrıca bu değerleri etrafına da vermeğe çalışırsınız. Amaçlarınız söz konusu olduğunda azimlisinizdir kolay vazgeçmezsiniz. Sizin için meslek aileden önce gelir. Fazla sakınılan göze çöp batar misali dikkat edin çalışma yaşamında haksızlıklara uğrayabilirsiniz.
Satürn 5.evdeMuhtemelen sevilmediğinizi ve taktir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.Aşka duygusal yaklaşmazsınız.Akıllı ve ciddi ilişkiler ararsınız.Duygular ve romantizm sizin için yok gibidir.Sevginizi ve memnuniyetinizi göstermek sizin için zordur.Mutlu bir kişi değilsiniz.Güçlü bir örgütlenme yeteneğiniz vardır.Sessiz sakin ama kararlı adımlarla çevrenizdekilere sözünüzü dinletirsiniz. Size tavsiyem biraz kendinizi unutup karşınızdakilere biraz sıcak davranmanızdır.
Neptün 5.evdeYetenekli, yaratıcıdır ama bunları doğru olarak kullanmakta zorlanır. Edebiyat, sanat, müzik, tiyatro, sahne alanlan ilgisini çeker. Aşırı hayaller, boş umutlar peşinde koşarak düş kırıklığına uğrama ihtimali de vardır. Her şeyi yapabileceğini hisseder, hayalinde yapar ama ortaya genellikle birşey çıkmaz. Derin duygusal sevgı ihtiyacı onu bu konuda aldatabilir... Uygun olmadığı halde sevdiğini sanarak yanlış ilişkilere girebilir. Çocuklar konusunda aşırı hassastır. Bu durum problemlere neden olur. Istenmeyen bir çocuk olabilir veya kendi çocuklarını reddedebilir.
Plüto 3.evdeFarklı bir düşünce tarzı vardır. İlginç, esrarlı ve anlaşılması güç konular ilgisini çeker. Aklın ve zekanın zirvesine ulaşmak isterler. Anlatımı, sözleri sert ve etkileyicidir. Bir konuyu kabul ettireceğinden eminse ortaya atar aksi halde hiç söylemez. Etrafı ile pek geçinemez. Fikirleri yüzünden hayatının her döneminde zorluklarla uğraşmak durumunda kalır. Zeka güçleri ile insanları etkileyip, görüşlerini değiştirebilirler. Öğrenim yıllarının ilk devrelerinde olsun, yakın akraba, arkadaş, komşularla olsun sorunları hep olur. Ayrıca kendilerine yapılan kötülükleri de asla unutmazlar.
böyle işte alpaycımD
@Alpay Asma
![]()
@Emrah Yıldırım
"Yüksek konumdaki insanlar kariyerinizi geliştirmenizde size yardım edebilir. "
biliyordum
Sergen başlatma falına astrolojine gelecekten haber ver bize yeni hocamız kim olcak olcan gelcekmi sneijder kalcak mı bunları söle bize
Hesap Makinesi
onca zaman yazmadın ya adım gibi emındım tüm yazıyı okuyup her bır cumleyı tek tek kendine orumladığına.
onca zaman yazmadın ya adım gibi emındım tüm yazıyı okuyup her bır cumleyı tek tek kendine orumladığına.
Herhalde okudum, o kadar uğraşmış adam.
gelişme var mı ?