Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayir yav :D genelde 4-2-3-1 oynatiyor,ama taktik olarak zaten world class bir hoca,adam cok cok akili..

Nuri sana bir tavsiyem, fazla yüksek ucma, düsüsü fena olur. Insan lari hayal icine sokuyorsun, world class diyorsunda, World Class lik yaptigi bisesini de görmedik, gören de dicek Mourinho dan bahsediyorsun.

Nuri sana bir tavsiyem, fazla yüksek ucma, düsüsü fena olur. Insan lari hayal icine sokuyorsun, world class diyorsunda, World Class lik yaptigi bisesini de görmedik, gören de dicek Mourinho dan bahsediyorsun.

Ben Tucheli yeterli kadar taniyorum. Yoksa bu cümleler kullanmazdim. Tuchel potansiyal olarak Almanyanin en iyi TD. Klopp'tan iyi. Kloppun tek avantaji taha tercübesi olmasi. Tuchel World Class bir TD olmak icin hersey var,hersey. Ha bizde basarili olur mu? Insallah ama garanti yok. Ama güven versek ve 2-3 beraberlik dan sonra "Yönetim Istifa" bagirmasak mutlaka basarili olacaktir. En önemlisi Güven...

Bir sorum var Türkiye nin en iyi yerli oyuncuları kim? Son yılki performans hariç Burak ve Selçuk bu listede olur mu?

Goal Line Technology bu defa fayda etti, hakem ona gore gol vermis :D

Ne tuchelmis arkadas,biz dördüncü yildizi fenerden önce takmaliyiz,tuchel muchelle olacak is degil

Ya birde CL e katılamıyor olsak halimiz ne olurdu acep?...Üstüste iki yıl gruptan çıkmanın üstüne bu yılda vizeyi almışken bu gevşekliği anlayabilmek mümkün değil...

Başkan, Lucescu için öyle beyanatlar vermişti ki, ''Kesinleştirmeden böyle laflar edilmez, daha Mancini gitmeden işi bitirmiştir'' yorumları yapılıyordu haklı olarak...Kredisinin tükenmekte olduğunun farkında değil galiba...Diline pelesenk olan ve artık tiksinti uyandıran ''Kurumsallık'' adına hiç bir ''Müspet ivme'' göremiyorum, ne yazık ki...Ya da o kavramdan kastettiği, bizim anlayabildiğimizden başka bir şey ki şu ana kadar olan uygulamalar bunun örnekleriyse ben o ''Kurumsallaşma'' yı istemiyorum, biz eski ''Karadüzen'' imizle devam edelim daha iyi!...

Bunları, başkan adaylığını açıklamasıyla birlikte verdiği güzel mesajlar ve ''Avrupai başkan'' imajıyla heyecan duymuş, Terim i paketlemesini onaylamış biri olarak söylüyorum...

Ne tuchelmis arkadas,biz dördüncü yildizi fenerden önce takmaliyiz,tuchel muchelle olacak is degil

Baris kardesim yanlis anlama direk sana karsi olmicak bu soylemim ama bu dusunceyle bi yere varamayiz. Derdim tuchel falanda degil. Yillardir daha dogrusu ezelden beri fenerin tek derdi biziz avrupa falan umurlarinda degil ne cabuk unuttuk GS yi yenelimde sampiyon olmayalim dediklerini. Biz onlar gibi degiliz. Dersen ki bu sene sampiyonluk maddi acidan cok onemli onu bende desteklerim ama sirf fenerden once 4.yildizi takmamiz lazim gerisi sorun degil bakis acisi tehlikeli. Bizin derdimiz en az yari final nasil yapabiliriz, nasil istikrar yakalayabiliriz olmali.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hic hareketlilik yok ne guzel ya .d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo'nun tweetlerinden başka bir yere gideceğini nerden çıkardınız anlamadım ?

Wesley ve muslera gitmesin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En pahalı futbolcuların o ligde oynadığı dönemlerde dahil olmak üzere, İtalya da oynanan futbola olan negatif bakışım bir kez daha pekişti...Temposuz, karşılıklı iki takımın 60-70 metre mesafede oynadığı durağan bir futbol anlayışı...Juventus u eleyebilmemizi de buna bağlamıştım...Ki Mancini gelirken de en büyük endişem buydu, zaman beni haklı çıkardı maalesef...Hiçbir İtalyan teknik direktöre olumlu bakmayışım bu yüzden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt