Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10372589_730332423679054_2465686237373320764_n.jpg

Yılmaz Vural kendine yol yapmaya başlamış :tiphat:

Tuchel hirs kupu tam bize uygun

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamin cogu teknik direktorden daha bilgili oldugundan eminim ama iste biraz daha agir olsa her gelen isi kabul etmese eminim ilk 3 adaydan biri olurdu

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kulüplerinden ayrılma sebeplerini az çok araştırdım.

Geleceğe yönelik projelerde başkanlarla anlaşamıyor , Türk futbolu an'a yatırım olup geleceği ertelediği için ilerleyemiyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QoitL30-7p0[/media]

şu videonun ilk 35 saniyesini izledikten sonra oturup bi düşündüm de bu adam, hücum pres sırasında faul yapanını, naz edenini, trip atanını, zırt pırt ofsayta düşenini, oyundan çıkarken formasını fırlatanını,

alır-tutar-sever abi. evet aradığımız adam bu.

Bizdeki oyuncular Mainz'dekilere benzemez ama unutmayın.

Forum olarak çok çabuk gaza getiriyor bazıları milleti.

Ya arkadaşlar Tuchel mi Schuster mi Ramos mu Denizli mi bilmem ama kim gelirse başımızın üstünde yeri var yeter ki iyi niyetli bir şekilde canımız klübümüze katkısı olsun hiçbir td veya futbolcunun garantisi yok yıllar bunu öğretmedi mi yeterki sabır ha birde biran önce gelsin geç kalıyoruz

C5303 cihazımdan gönderildi

Gökhan Töre hamlesi yapacakmıs yönetim.Olcan olmadı mı aceb?

Bana göre 2 ihtimal var.

1-Thomas Tuchel (Tomas Tuhel) : %80

2-Jürgen Klinsmann (Yurgen Kılinsman ) : %20

Eğer yönetimimiz bizim görüşlerimize önem veriyorsa ki ben buna inanıyorum bence olması gereken iki aday bunlar olmalıdır zaten

Klinsmannda bizde iyi işler çıkartabilir. Ama Tuchel kesinlikle takımın basına getirilmesi gereken adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt